Powered By Blogger

fredag 19 november 2010

En sminkad tv-gris & en naturell med paket

”Man kan klä upp en gris och sminka den, men det är fortfarande en sminkad gris”: Säger mr Jay ”Världsklass" Smith om sig själv i det här klippet på tv4.se. Fast snart lämnar han svinstian för att istället tolka Sinatra och Madonna. Det är fredag, det är Idol och det är mitt evinnerliga tjat om kamrat Slusk…

Foto: Anders Ûberfotograf Bengtsson

Och sedan får ni även en naturell gris på köpet, för eftersom jag själv befinner mig mitt i centrum av de sminkefterblivnas rike så är klumpig mascara det enda som figurerar i den här lite smått föråldrade fejjan.


Fast å andra sidan så har jag något som mr Smith saknar. Ett DHL-paket. För det fanns där jag hoppades och jag fick ut det. Trots att jag kände mig ungefär lika nervös och olaglig som en underårig på Systembolaget… Men nu är det Idol så slut på skitsnacket och över till mr Världsklass. Och kram på er för idag!

14 kommentarer:

  1. Fasen vad duktig han är... hur kul som helst med Frankieboy med Jay.
    Förövrigt är du snygg så kan du säga vad du vill:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas han får vara med idag trots allt! Det är han värd och har en av de vackraste rösterna på Idol... EVER! Kul med paket!!!! KRAM

    SvaraRadera
  3. Han var grym som alltid!!! Och ja det är väl klart han skulle få vara med!?! Det påverkar väl inte hans röst om han rökt lite brass heller? Det är ju inte som att dopa sig, han får ju inga extra fördelar! I övrigt anser inte jag att folk i allmänhet har att göra med vad Jay väljer att nyttja eller inte, ingen hade väl reagerat om han blivit för full en kväll heller?
    Nåja, vad kul med paket!!!
    Sitter spänt och väntar på att få se innehåll!!
    / trogen läsare och Jay fan...

    SvaraRadera
  4. Alltså, jag har gått hela dagen och hetsat upp mig över din chef som inte sa hej. Ville bara säg det, vilken dålig stil!

    SvaraRadera
  5. Jay Smith får mig att börja gråta..vilken röst!! Berörs man inte av honom är man gjord av sten..
    Skönt du fick ditt paket, du får visa sedan.
    Kram sötnos!

    SvaraRadera
  6. Hilde: söta du… som kan konsten att självförtroende-peppa ;o) Och enligt mig är Jay bäst! Kram!

    Sanni: jag hade missat alla löpsedlar, skriverier och annat för jag pallar inte sånt. Så jag hade ingen aning om drogtester och allt vad det nu har skrivits om. Helt ärligt, eftersom jag känner Jay privat så har jag inga kommentarer till det mer än att alla förtjänar vad de är värda och Jay är värd fett mycket för han är en helt underbar människa. Tro nu inte att jag hoppar på DIG för det är absolut inte menat så! Love you! Kram!

    Anonym: jag känner Jay och det verkar du uppenbarligen också göra… dadadam… brass var lösenordet ;o) Jag har haft vänner som dött i överdoser - heroin, amfetamin, crack. En brorsa som sitter inne på 10 år för grovt narkotikabrott – amfetamin, kokain, extacy. Och även om jag ärligt kan påstå att jag hatar knark så tycker jag absolut att några bloss gräs inte hör dit. För som du så klockrent skriver: ”ingen hade väl reagerat om han blivit för full en kväll heller?” Same same och inte different mer än att en fylla påverkar kroppen mer. Jag har liksom läst på… Fan vad jag gick igång här… :o) Kram!

    Helene: jag har börjat förstå att egoidioter inte fattar bättre. Så helt ärligt har jag slutat bry mig om de idioterna för de är inte värda det. Men tusen tack för din omtanke vännen. Kram!

    Annelie: ja du, hans Madonnatolkning är nog nåt av det absolut bästa jag hört och då är jag ändå festivaltossing som sett grymt mycket band & artister. Jag och mr Make sitter och spånar på om vi inte ska ta oss till Malmö nästa fredag när Idol sänds därifrån. Blir det av så lovar jag att vinka till dig om kamerorna sveper förbi. ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Jamen det vore ju kul om ni åkte dit!! Det måste ni nästan göra..så vill jag se dig vinka, hihi..
    Kramkram

    SvaraRadera
  8. Annelie: slutsålt :o( Men kanske kanske om jag försöker spela på den journalist jag typ är... Annars får jag väl ta en vinkbild hemma och maila till dig... fast det kanske inte riktigt är samma sak... ;o) Love you. Kram!

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Som vanligt missar jag allt som händer. Nåväl om vi ser tillbaka på våra liv så har vi väl alla någonting som vi är mindre stolta över. Moralisera är väl inte den trevligaste av mänskliga egenskaper.
    Men vad bra han var, jag blev helt tagen.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  10. Go kväll!

    Råkade bläddra förbi "din" sjal Tri nit scarf på lisen.dk.

    Men nu måste jag se vem som får lämna idol. Gissar på Minnah.

    Hälsn. Eva

    SvaraRadera
  11. Snyggaste grisarna jag sett nånsin;)
    Ja, shit vad han var bra i kväll! Vilken känsla den mannen förmedlar! Kram gumman

    SvaraRadera
  12. Ha, vilken stolt min du visar upp där! Jag vet precis hur det känns när man äntligen står där med paketet i famn. Ang. dina chefer, fy f-n. närmast straffbart beteendet enligt mig!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Åh det var det bästa i Idol nånsin när han gjorde Like a prayer och jag tror Madonna själv hade jublat!

    Det är så lätt att tycka och tänka om andras fallgropar och missbruk, men cred är den värd som tar sig ur det oavsett hur lång tid det tar.
    Har lite liknande erfarenheter som du, så jag är inte så snabb att döma.
    Kram!

    SvaraRadera
  14. Eva S: nä moralisera är så himla lätt, tydligen, det stöter man ju på ständigt och jämt. Tyvärr! Jag tycker nästan lite synd om de som moraliserar för de är så otroligt inskränkta. Slänger skit utan att se saker ur alla synvinklar, utan att egentligen veta ett smack och bara för att känna sig själva lite finare, lite bättre… eller… Usch, jag går igång på det här som du märker… :o) Kram!

    Eva J: tusen tack för tipset… eller egentligen inte eftersom jag bestämt mig för någonslags köpstopp… hmmm… får se hur det går med det nu ;o) Kram!

    Linda: haha… du är så sjukt skön att jag smäller av. :o) Och Jay, ja vad säger man… Fabulous den mannen! Kram!

    Nena: ja paket har en tendens att göra en precis lika glad varje gång. :o) Mina chefer ja… och kolleger… fattar faktiskt inte hur de kan stå ut med sig själva genom att bete sig som svin mot andra… Märkligt, och ganska vidrigt. Fast NU ska jag – äntligen – läsa ikapp mig på din gästbloggarvecka hos Bina. :o) Kram!

    Helen: ja han är så grym så det nästan är lite overkligt! :o) Tyvärr verkar de flesta ha väldigt lätt för att döma. Som jag skrev till Eva också: Jag tycker nästan lite synd om de som moraliserar för de är så otroligt inskränkta. Slänger skit utan att se saker ur alla synvinklar, utan att egentligen veta ett smack och bara för att känna sig själva lite finare, lite bättre… eller… Kram!

    SvaraRadera