Powered By Blogger

torsdag 4 november 2010

Dagens, gravt återfall och i väntan på hemlighetspaket

Idag tvingades jag kasta av mig Stålkvinnanmanteln. För ett gravt återfall rakt ner i trötthetsträsket är vad jag vaknade till idag. Och det har inte gått över heller, tvärtom. Går som en zombie och tänker ungefär lika snabbt och smart som en nerknarkad betongvägg.

Det enda jag har lyckats tvinga mig till att orka med hitintills är vovvenader. Och det har ju varit bra tillfällen att slå två flugor på smällen tidigare så varför inte vara lika trist idag; och kombinera hundutflykt med dagensfotografering...


Parka coat, grey
Scarf scar, royal
327 – Light cotton embroided, pink
Chrysalis minigown, cabaret
Jeans från Vero Moda
svarta Primeboots

Yes box, jag är helt medveten om att royal och cabaret inte är helt överens på matchningsfronten, men jag gör som jag brukar när jag fått på mig något som inte klickar speciellt bra; jag låtsas som ingenting. För katastrof ena dagen vägs upp av kanon någon annan dag… så det är liksom inte hela världen… ;o)

Nu ska jag kasta mig i sängen igen, insupa lite tv-atmosfär, och likt ett barn på julaftonsmorgonen vänta på paketet som mr Make förhoppningsvis hinner plocka upp på väg hem från jobb idag.
Joråsåatt… tanten har minsann Traderaklickat i största hemlighet... Ett plagg som jag tror härstammar från hösten 2008. Relativt nyupptäckt för mig, en wow-upplevelse på stört och nu håller jag andan för att den håller i sig när jag får plagget på min kropp. Gissa om ni har lust. Annars visar jag ikväll eller imorgon.

Ni ska få se Annie Oakley strap dress, lilac också, för jag har inte glömt, jag är som sagt bara en väldigt slagen hjälte just denna dag. Kram på er därute!

20 kommentarer:

  1. Hej svejs jag igen om din dish dress. ;-)

    Jag är nästan säker på att det har med ljuset att göra. Kolla bara dig själv, du ser mycket gulare ut i skinnet på kortet taget hemma hos dig medans du är mer vit i skinnet på kortet taget i affären.

    Ljuset och framförallt färger runtomkring kan påverka mer än man tror. Jag har t ex en grå/beige färg som jag ska ha i trappen sen och sätter man något grått bredvid så ser färgen helt klart beige ut men sätter man något beige bredvid så är det ingen tvekan att det är grått.

    Man kan bli väldigt lurad av ljuset och färgerna runt omkring, det ska bli väldigt kul och höra när du kollat med din vän som köpte samma klänning.

    Man får vara trött och nere ibland och unna sig att inte göra något, erfarenheten säger att det förr eller senare går över och energin kommer tillbaka.

    Ha det nu så mysigt med gubben!

    Kraaaaaam

    SvaraRadera
  2. Dina vovvenader är fantastiska att se:) Tur att dom ger dig tillfälle att tanka dagsljus.
    Håller med Javabönan om ljusets inverkan på disktrasorna. /K

    SvaraRadera
  3. Javabönan & Mimmi: ja det kan ju vara så att jag är ute och cyklar på en helt annan planet... Eller kanske troligast är det nog så om jag ska vara ärlig, med risk att vara fett bortgjord...;o) Smällar man får ta. Kan man skylla på zombietrötthet?... Men vill ändå jämföra för jag fick ju så mycket för mig också att den var ljusare... Jaja, fortsättning följer. Kram darlings!

    SvaraRadera
  4. Snygg, trött zombie funkar ändå på något vis! Fast ibland sämre..eller bättre. Tycker ni är en söt liten trio som är ute o traskar!
    Vad kul du får paket sedan. Vad kan det vara, nyfiken ju.. Jag fick paket från din kära Mollyssyster (Johanssonskan) idag, en finfin kofta! After Ski cardiganen du vet, med massa stenar på. Vilka jag inte ännu bestämt om dom skall få sitta kvar eller inte.. Fast till jul kan det ju vara kul o gnistra lite kanske.
    Vila nu så du orkar fota fyndet sedan!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tjenixen trötter :-)
    Det blev ingen resa till "stora staden" idag, men sticker jag inte till Gbg i nästa vecka, kan vi ju ha ett kafferep nåndag istället ♥

    SvaraRadera
  6. Ibland, vid mina bittertröttaste dagar, tror jag f-n i mig att trötthet är kvinnans lott. Alla kvinns i min närhet (ALLA!) gäspar med tunga ögonlock och får nåt drömskt i blicken när det är läggdags. Denna ständiga trötthet. Dessa upplyftande ord hjälper förstås inte (förlåt!) dig, men visst är det värt att fundera på...

    SvaraRadera
  7. Tråkigt med återfall samtidigt som det kan vara vägen mot bättre tider. Du är snygg som fan även som trött, och cabaret och rosa tyckte jag om
    Kramar!

    SvaraRadera
  8. Ser väldigt fin ut fast uttalad trötthet, håller med om att du tar dina vovvenader med stil : )
    Hoppas du piggar på dig!

    SvaraRadera
  9. Annelie: så hon sålde den snyggingen, den galna tokan. Fast bra för dig ju för den är skitsnygg! Kul med alla färger, och det är faktiskt en annan kofta i massa färger som maken kanske kommer hem med om han hinner till postombudet… :o) Låt pyntet sitta, pynt är kul ju. :o) Kram!

    Johanssonskan: så du sålde den snyggokoftan… galentossa… ;o) Kafferep på måndag låter ju som en av de mest strålande idéer på länge. Har vi tur så gästas denna stora stad av Lingon då också. Järntrion på nya äventyr hade ju varit lovely! Hoppas allt är bra med din mamma. Kram!

    Mollymatronan: nä de kanske inte hjälper men de fick mig att börja tänka och du har nog tusan helt rätt i det… Förbenat orättvist känns det… grrr… Kram!

    Hilde: jag får skylla mig själv, jag har kört lite hårt (ja inte utifrån hur jag höll på innan men utifrån sedan jag blev sjukskriven) och det betalar sig. ”Bara” att lära sig att lyssna på kroppen lite i tid så att säga… :o) Ja cabaret och rosa är snyggt tycker jag också, tyvärr kom ju royal och la sig i och sabbade idag… ;o) Kram!

    Lindiloo: tack för din omtanke! Och din snälla kommentar, det piggar upp en sliten tanthjärna… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Hmm, Flow Feather sa du, kofta i massa färger. Funderar men tror faktiskt jag vet, tror jag har haft den! Skall bli kul o se om jag har rätt!!

    SvaraRadera
  11. Annelie: jag är inte helt hundra på att den verkligen är från den kollektionen. Pratade med make nyss han är på väg hem, med kofta. Men eftersom det är mysbyxor för hela slanten här nu så kommer jag inte att ta några provbilder ikväll. Däremot kan jag ju plåta en liten glimt av den... Kram vännen!

    SvaraRadera
  12. Hallå du vackra Josanne... Vad har du hittat för något nu... Kan det vara så att Annelie är inne på rätt spår...
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Få se vad du klickat hem nu då!
    Kram snygga du!

    SvaraRadera
  14. Du låter nästan lite deppig i detta inlägget..? Hoppas att det bara är en kortvarig svacka...? Ibland är det lite skönt att må dåligt, vara trött och krypa upp i soffan...
    Ska bli spännande och se vad du köpt!! Väntar med spänning!!
    Och du.... i morgon är en ny och bättre dag!!
    Kram

    SvaraRadera
  15. Här har du en som är pisse-trött efter dagen i Stockholm! Har tittat på bilderna av Dishen och som jag upplevde den ljusa när jag såg den på Kålle&Ada så tycker jag att den är mer som den du tycker är mörkare. Håller nog med Maria där att det är ljuset som spökar....Kram!
    (Stockholmsrapport kommer i morgon)

    SvaraRadera
  16. Hej snygg!
    Hoppas du är utvilad och pigg nu! Har du någon lucka i schemat imorgon (fredag) så kan du väl kasta iväg ett sms om du är sugen på en dejt? Som det ser ut nu är jag nämligen ledig hela långa dagen och vore skoj att ses! Mitt nummer finns på eniro och jag räknar med att du kan mitt namn vid det här laget annars blir jag besviken ;) vore det inte för min kära systers förnamn kunde du ju faktiskt varit en i gänget menar jag ;)
    sköt om dig!
    kramkram

    SvaraRadera
  17. Lillis: japp det är hon, jag visar strax, en första glimt i alla fall. Kram!

    Johanssonskan: då kollar jag den direktly. Kram!

    Ninna: strax, strax… Kram!

    MollyB: deppig, nja det är jag ju mest hela tiden ;o) Jag gick ju loss som en dåre i början på veckan och är man utmattningsdeprimerad så tar det ut sin rätt, så piggheten kommer nog tillbaka, så det är förhoppningsvis bara en tillfällig svacka. Uppskattar din omtanke, tacktack! Kram!

    Linda: jag tänkte allt en massa på er igår, ser absolut fram emot en rapport idag! Och det är nog bara min hjärna som spökade med dishen, vilket känns bra trots allt för då är det ju inte så att det finns en ljusare och jag fått ”fel” utan this is the one liksom. Kram!

    Ella: haha… nä riktigt så psyksjuk är jag inte så att jag glömt vad du heter… ;o) Hade ju tusen gånger hellre haft ditt efternamn. Men du vet ju varför det inte blev så… Hinner tyvärr ingen fika idag, måste bl.a. ut till min mamma en sväng. Dumt :o( Next week? Men ska bruka allvar nu och lägga in ditt nummer i telefonen och så messar jag dig så får du mitt. Sköt om dig vackra! Kram!

    SvaraRadera
  18. Ha ha ha vad cool du är! När jag får på mig nåt som inte känns hundra blir jag alldeles stirrig och river ut halva garderoben och kommer sen för sent till jobbet eller vad det nu är;-). Ska banne mej träna på att göra som du - säkert nyttigt för en kontrollfreak som jag.
    Kram

    SvaraRadera
  19. Jag som ju är hundlös just nu njuter ju av dina vovvenader. Med mollysar som bonus!

    Återfallen kommer - och går. Fortfarande hos mig efter 10 år; det är nog nåt man får stävja så gott det går och ta dem när det kommer.
    Kram

    SvaraRadera