Powered By Blogger

onsdag 17 november 2010

Galet Mollyköpsmöte the Story & kidnappningen


Tåget har precis lämnat perrongen. Kvar står jag med min senaste medlem i Mollyklanen. En jagad, suktad, efterlängtad sådan.

Jag efterlyste den här i bloggen, fick ett mail av sötaste Silverdeer att hon hade den att sälja. Hon skulle dessutom åka förbi min hemstad med tåg idag så vi bestämde att jag skulle möta upp henne på perrongen under de ynka minuter som det skulle stå stilla här. Fick vagnsnummer. Kommer ner till spåret och där står redan tåget. Ett bra tag före ankomsttid.

Jag letar upp rätt vagn. Längst fram på perrongen, fullt med folk i den så jag spankulerar fram och tillbaka utanför och försöker påvisa min närvaro/ lokalisera rätt person där inne. Eftersom jag aldrig träffat henne så fick jag gå på klädsel. Utesluter alla utom möjligen en tjej, som sitter och sover… Ska jag gå på tåget, väcka henne och fråga om hon är rätt person? Eftersom jag är en übermes så vågar jag såklart inte det så jag står kvar. Villrådig.

Då plingar mobilen. Silverdeer som berättar att hennes tåg är försenat. Jag vänder mig om och ser en gigantisk klunga människor som står bakom tåget och väntar. DÅ trillar polletten ner! För jag var med om exakt samma sak i somras, när jag skulle lokalisera Christina som har bloggen Mollymera för att slå mig ner hos henne på väg till träff i Malmö.
Ett par vagnar står inne. Och väntar på fler som är på väg och ska kopplas på. Då rusade jag igenom alla vagnar som stod inne, fram och tillbaka och blev utskälld för detsamma av en surgubbe.

Nu skippade jag ju den biten och började istället traska bakåt på perrongen. DÅ kommer tåget in, och såklart är vagnen jag ska ha tag på längst bak.
Fast visst är det ganska skumt, och fett förvirrande, att vagnar i ett väntande tåg och vagnar i ett ankommande har samma nummer?...

Det blev till att hårdplöja förseningshärskna pendlare. Fort som fan fick det gå för att 1 hinna innan tåget susade vidare och 2 innan surpendlarna skulle börja slå ner mig för att de trodde att jag försökte tränga mig före ...

Att jag lyckades i det uppdraget har ni ju redan fattat. Och det med mer än bara en Molly i behållning. För det blev ett väldigt roligt snabbmöte, med en bloggläsare som jag haft lite kontakt med tidigare. Och shit vilken vacker tjej!!! Iklädd en underbar Mollytunika av modell äldre. Två sköna aspekter som lyfter upp tillvaron för en tant med gravt upp-och-nerhumör. :o)

Jag skulle ha tagit bilder på mig själv i nykomlingen när jag kom hem, men den beslagtogs på studs. Så ni får se den med kidnapparen istället.



















Smilla katt och Scarf scarf, rose! Love båda!

Tusen tack underbaraste Silverdeer! En stor kram till dig och såklart även till er andra som har lyckats ta er igenom den överdrivna textmassan för att landa här. :o) Önskar er alla en superbra kväll. Var rädda om er! See you!

20 kommentarer:

  1. Ja vi ser ju vem som blev dess rättmätiga ägare:) Men du får säkert låna den ibland/K

    SvaraRadera
  2. Underbar bild. Finns inga som så som katter kan hävda sin suveräna rätt till någonting. Bara att titta på bilden så ser man ju att du INTE alls fått en ny sjal! Som det kan bli!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hahhhaaa, lätt fånget, lätt förgånget eller vaddetnuheter.
    Den blir nog kanoners på dig!
    Kram :-)

    SvaraRadera
  4. NAAAW, söta Smilla, klart att hon vill ha första tjing på den vackra scarfen. Katter är så roliga, lägger sig på saker, äger verkligen fett, allt i huset tillhör dem. Fniss!

    Kram

    SvaraRadera
  5. När jag såg det rosa stickade, på första bilden, förstod jag med en gång vad det vad! Grattis!!

    SvaraRadera
  6. hahaha det är inte lätt alltid :D Skönt att du fick till det till slut. Ser vilken goding det är och är MER ÄN NÅDIGT avis!!!! Baaahhh!! GRattis gumman! <3 Såg du förresten din award inne hos mig?

    SvaraRadera
  7. Håller med alla andra om katter, och det är väl därför vi älskar dem?
    Kul att få höra om det trevliga snabbmötet!

    SvaraRadera
  8. Grattis! Skitskoj att du fick tag i den. Vilka affärer som kan uppkomma tack vare internet och att vi har samma klädintresse.
    Kram

    SvaraRadera
  9. haha, sikken dramatik, kan riktigt se det framför mej hehe.
    Idag var jag nära dej, men jag skulle ha fikapolare här, så jag hade snordåligt med tid.
    Å FY tusan vad grann du är i ditt hår ! har skrivit det tidigare, men måste göra det igen :-)

    SvaraRadera
  10. Hej! Men vad roligt att du fick den till slut!! Den är du verkligen värd!!
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Undrar om det här med odd molly kärlek och kärlek till djur går hand i hand? Vi är många Mollysar som älskar djur, roligt sammamnträffande. Så fantastiskt vacker hon är Smillakatten, och jag tror som Mimmi, kanske får du låna scarfen...nångång...kanske ; )
    Kramis

    SvaraRadera
  12. Underbar story. Jättekul när det blir lyckade möten och bra affärer. Katten gör rätt som tar hand om godingen.
    Kram

    SvaraRadera
  13. hihi! Härligt köp!! Har både den i rose och den i royal, tycker båda är helt grymma kommer nog aldrig säljas!

    Slutet gott, allting gott=)
    kram!

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Josanne, din katt gör något som min katt INTE fått göra! Jag älskar min katter men de får inte lägga en tass på mina OM-kläder. Tunikan jag hade idag är köpt på Tradera och har blivit en otippad favorit ihop med en Ester Eleonora underklänning. Och du...jag har också haft turen att träffa en vacker tjej idag med en strålande personlighet-jag har ju träffat dig! Ta hand dom dig.

    SvaraRadera
  15. Kul att du fick tag på den! Kissen är bedårande:) Kram stumpan!

    SvaraRadera
  16. Vilken spänning! Jag trodde du skulle missa att gå av ett tåg eller nåt. Blev helt svettig av att läsa..phui.

    Åh vilken gosig katt, den ser bara ut som den äger hela världen!
    Kramar!!!

    SvaraRadera
  17. Vilken underbart vacker katt! Såklart hon ska ha den!

    SvaraRadera
  18. Åhhhhh, jag vill åxå hitta "min" scarf scarf....den mörka cerisa...Och ett jätte ÅHHHH
    ~Vilken sötnos ...
    ~ha ha en liten "sötsomsnösmilla"
    ~de vet PRECIS om det kommit något "nytt"..:)
    Kram Kram ..:)

    SvaraRadera
  19. Haha, galet o underbart!! Vilken story..o bilden på sötnosen säget allt!
    Ha en bra dag hjärtat!
    Kram

    SvaraRadera
  20. Tack underbaringar för era kommentarer. Det blir en opersonlig gruppkram tyvär... tidsbrist ni vet...
    Fast jag kan rapportera att jag har återtagit sjalen från kattnapparen nu... :o) KRAM!

    SvaraRadera