Powered By Blogger

tisdag 9 november 2010

Dagens som slogs, väderpanik & paket

Jag får snudd på komplett panik när jag hör att det är snö inte speciellt långt norröver. Och jag kände nog allt i luften att det troligen är på gång här också… Jag hatar snö, avskyr vinter, hyser stark motvilja mot att frysa.
Och då är ändå detta jävla mörker, som fullkomligt vräker sig över en redan på eftermiddagarna, en ännu större fiendskap för mig. Joråsåatt… positiva veckan är passerad som ni märker. Och ingen ljusning finns att påträffa i min dagens outfit heller eftersom jag lyckades experimentera fel och fult.
Fick för mig att liva upp tillvaron med en ny kombo. Det gick så här…


… inte alls liksom. 9th Sweater, dark powder och Livingloving dress, lite powder slogs hela vägen mellan ytterdörr och vovvenad och tillbaka hem igen. Nä det kanske de inte gjorde, men de surade fett eftersom de inte trivdes de minsta i varandra sällskap.
Fast mitt i allt elände så finns det ändå en glimt av ljusning, hopp, lycka. Eller två glimtar är det ju faktiskt. I form av dessa otroligt fina paket….


Innehållen är inte fy skam de heller. Visar imorgon. God natt och kram för idag!

11 kommentarer:

  1. Aargh, jag håller med! Snö är fint på bilder med vackra röda trähus, och kanske på julafton/nyårsafton om man ska stanna hemma, men that's it! Jag får ont i magen av att tänka på att snön snart är här och jag ändå måste sätta mig bakom ratten. Inte har jag nån brasa heller att mysa framför!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fröken Abbe: håller absolut med dig om när snö är fint, en klockren beskrivning.
    Jag behöver ju inte köra - har ju liksom inget körkort :o) men bara jag tänker på det. Lider med dig!
    Det känns ju som att man inte riktigt har repat sig efter förra helvetsvintern och ska det bli en till nu? Vi får hoppas inte! Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag kan bara instämma när det gäller vinter och snö, samt mörkret. Tur att det kommer lite paket då och då som ljuser upp tillvaron lite. Ska bli spännande och se innehållet:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Godmorgon,
    kan bara instämma i din klagan! Hatar också kyla, blåst, regn o snö..avskyr det!
    Vad spännande med paket, roligt..eller hur!?
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Hilde: ja det är väl en himla ur att man har paket att liva upp sig med. Och när man dessutom får sådana här superfina så lyser det upp ordentligt. :o) Visar innehåller senare idag, men kan avslöja att det är 2 Mollysar, same same men olika färger… Kram!

    Annelie: ja vi får hålla tummarna stenhårt att det inte blir en lika jäklig vinter i år som den förra… mår illa bara jag tänker på det… Så sjukt glad jag blev av paketen, så himla fint packade i mina favvofärger och finaste snörena, och det underbaraste kortet man kan tänka sig till, blev rörd och superglad! Tack underbara!!! Visar här senare idag, lite jobbigt fix att ta tag i först… Kram!

    SvaraRadera
  6. Mmmm, vackra paket är det bästa som finns. Haha, jag skrattade åt bilden av två plagg som slåss med varandra, men jag förstår precis vad du menar. Känner ofta så själv!
    Ja, här är det SNÖ minsann. Ganska jobbigt, men en ljuspunkt är att hunden ÄLSKAR det. Han rusade runt i snö upp till magen igår och såg hellycklig ut!!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Kallaste vintern på 1000 år...hur fasen kan de veta sånt? Och hur pigg blir man när man redan innan helvetet börjat ska behöva veta, eller fasa för, en vinter människan inte skådat på 1000 år. Jiiihaaa, eller hur?!!

    Jag är också en av dem som hatar kyla, mörker och ispiks regn, snöblask och bitande vind. Blä, för denna tid!

    Är nyfiken på vad du har i paketerna, särkerliiiiigen något uppiggande:) Väntar också på ett paket från en Mollysyster, skla bli så nice att få det.

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  8. Vilken CliffHanger...nyfken på innehållen!
    Kram L8

    SvaraRadera
  9. Låter spännande med nya paket.
    Känner man sig nere är det härligt att se fram emot.
    Skönt att vovven mår bra i magen nu!

    Kram från V

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Paket är alltid trevligt och här är en som älskar snö och vinter om det är sol, vindstilla, 5 minusgrader, vilket det ju sällan är i Östergötland men igår på sista Ottonaden så var det så där vidunderligt vackert med singlande snö och Otto var lyclig i allt det vita och då kan man ju inte bli annat än glad själv.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  11. Nena: kul att du fattade vad jag menade… det lät ju helt kocko tyckte jag själv när jag läste igenom det i morse. :o) Men det var ju så det kändes liksom. Mina vovvar gillar också snö till en början, precis när den kommer men det brukar gå över efter någon vecka och då får man tvångssläpa ut dem i det istället. Hoppas Lukas – heter han väl??? Gillar det hela vintern lång, för det underlättar ju onekligen vovvenaderna en hel del. Kram!

    Odd Oldies…: fy satan rent ut sagt! Det där med kallas på 1000 år har jag helt missat. Hoppas att de där besserwissade förståsigpåarna har fetfel!!! Nu bölev jag ju nyfiken på ditt paket också. Lova att visa. Jag visar mina senare idag. Kram!

    L8: hehe… ja jag gillar ju att retas och dra ut på… det är egentligen bara för att folk ska komma tillbaka hit. ;o) And I love cliffhangers, bra som dåliga… :o) Kram!

    Viola: tack, jo hon är bättre, tack och lov. Hur är det med din häst? Pinsamt att jag missat dej på sistone… Förlåt!!! Tittar in om en stund. Kram!

    Eva: Ottonad – underbart ord!!! Jag har ju både Ajax och Freja så det blir svårt att döpa det så, annars låter ju Ajaxnad nästan lika coolt som Ottonad… nästan! :o) Som jag skrev till Nena också så gillar mina vovvar också snö till en början, precis när den kommer men det brukar gå över efter någon vecka och då får man tvångssläpa ut de i det istället. För kallt för bortskämda prinsessor… :o) Kram!

    SvaraRadera