Powered By Blogger

lördag 13 november 2010

Miss Molly is in the building

Då var man hemma igen. Hade lite jobbiga saker att ordna, ta i tu med och så att säga styra upp... fast det är fixat nu. Dock är jag fortfarande skitsur för missad träff ikväll. Men vi är några som tjurar tillsammans, även om vi befinner oss på varsitt håll… Bästa sötisarna Dr Molly och Linda ingår i bitterteamet.

Fast man får ju ändå försöka muntra upp sig lördagskvällen till ära så då började jag spåna vårrelaterade Mollysar. Från kommande kollektion, i tanke att plita ihop någonslags drömlista. Vad kan lyfta humöret mer än det liksom… Jag har sparat ner ett gäng bilder som har snurrat runt i Blogglandia.
Och mitt bland dem hittade jag min första avbild på den här fulsnygga donnan:


Miss Molly is in the building.
Henne har jag ju helt glömt bort att visa. Hon låg och sprattlade otåligt i brevlådan en dag nu i veckan. Eftersom det stod vovvenad på mitt program vid upptäckten så fick hon haka på.
Och bli förevigad i parken. Hon gillade det så hon lär troligast vilja återkomma här. När barnslighetsgenerna överfaller hennes matte till exempel…

Fast nu väntar matlagning, det blir tomat- och tonfisksås med papardelle, vitlök, mekongmarinerade champinjoner och basilika. En egenkomponerad favorit här. Sedan blir det sådana spännande saker som tvätt och tv. Så vad gnäller egentligen jag om som missade en träff… Grrr… Kram på er! Vi ses imorgon!

9 kommentarer:

  1. Hej!

    Ett tag sedan jag sade något här, men jag läser fortfarande titt som tätt. Gillar din frisyr! Blir sugen på något liknande. Jag får ryck och klipper av mig håret med jämna mellanrum eftersom det ärligt talat är för tunt för att ha längre än axlarna.

    Kram.

    SvaraRadera
  2. Här skriver jag en kommentar som rymmer innan den är pubbad. Mummel.

    Börjar om... Hej söta Mollydockan! Kul att se dig. Säkert kommer du att bli mer berest än jag så småningom:-)
    Kramar och trevlig kväll!

    SvaraRadera
  3. Det låter gott! När ska jag komma? =)
    Em Mollydocka borde vi nog alla ha och hålla barnasinnet intakt.

    SvaraRadera
  4. Äppelträdet: samma här, mitt hår är också alldeles åt skogen för tunt för att kunna ha det långt. Men det har jag försökt förtränga… tills nu… får jag insåg att jag mest såg ut som en überskabbig kvarleva från 70-talet, och vem vill det liksom. Skriv när du vill, hoppa över när du inte vill. Uppskattar att du är här. Kram!

    Lingonberrie: jag har också haft feta problem att kommentera. Har skrivit hos dig idag men inte fan kom det ut i verkligheten… :o( Klart att Odde och Modde ska beredas bloggutrymme… haha… så kul det kommer att bli!… Kram!

    Helen: haha… du kan komma nu för det kommer att bli lite över… :o) Ja eller så borde ingen ha en Mollydocka eftersom det ju är helt sjukt egentligen… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Japp, bittert värre är det här;) Vill gärna se dig a`la 80-tal! Älskar såna där gamla bilder! Klart Molly ska med ut på promenad:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  6. Linda: haha.. jag lovar att du kommer att få ett skratt som heter duga av de bilderna. Ska fan ta och rota fram några... Only for you darling, även om en del andra också lär baxna av skratt... :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Gdomorgon, börjar genast fnissa när jag läser om tidigt 80-tal! Ja då var man ju tjusig, eller hur..!? Skall bli roligt o se något foto därifrån..
    Hoppas du/ni överlevt gårdagskvällen trots grova besvikelser över missade träffen!
    Mollydockan är helt enkelt underbar, hon kanske kunde trösta liite..
    Ha en bra dag vännen!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Annelie: godmorgon hjärtat. Jag har inte tittat på bilder på mig från 80-talet på år och dagar men när Linda förvandlade sin dotter Moa till 80-tal igår så blev jag sugen på att rota fram dem. Ska bara hitta dem först. Man vet ju ett par stassar man hade som inte går av för haggor i fulhet. Haha!
    Ja dockan är så fin. Vi får hålla storspan på en åt dig nu också! KRAM!

    SvaraRadera
  9. Härligt att få se att Miss Molly får följa med på en av de dagliga rundorna. :)
    Du var verkligen saknad igår. Men det kommer fler tillfällen!
    Kram

    SvaraRadera