Powered By Blogger

fredag 5 november 2010

En glimt av multifärgat nyförvärv

Paketet jag satt och suktade och hoppade efter igår landade samtidigt med mr Make sent på kvällen. Tog en liten glimtbild men utmattad av allt tv-tittande deckade jag innan den hann äntra datorn. Så ni får den här och nu istället.



Provbilder live på mig i den kommer under dagen. Känner mig inte ett spår piggare idag men tänkte försöka låtsas som att jag är det. Har en del sådant där nödvändigt men stentråkigt fix att ta tag i och det kräver en smula energi, påhittad eller ej… Hoppas ni får en bra dag. Vi ses senare. Kram på er!

5 kommentarer:

  1. Vet precis vad det är! Ann-Sofie har en sån och den är underbar! Kommer att passa dig som en smäck:) Ha en jävligt bra fredag gumman, trots tråk-fix! Kram

    SvaraRadera
  2. åh, den är SÅ fin ! Jag hade några korta dagar då jag skulle sälja min... men nix... den är i tryggt förvar kvar i garderoben. Underbart plagg ! Jag har precis mejlat.... :-)♥

    SvaraRadera
  3. Jaa, det var den fina!! Kommer du bli supersnygg i..vad roligt, lite färg piggar alltid upp. (säger hon som ser allt väldigt svart för tillfället..) Ska över bron om en stund.
    Var rädd om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Skoj med den finingen och den kommer att trivas på dig.
    Kramar och sköt om dig från Eva

    SvaraRadera
  5. Linda: lite stor var den men shit vad jag gillar den i alla fall! Mest för alla färgerna förmodligen. Kul att söta syrran din också har den! Du får hälsa henne by the way. Kram gumman!

    Johanssonskan: den var väl en jäkla tur att du lyckades sansa dig där. Den bara får du INTE sälja, du är ju sketasnyggo i den, så det så! Hoppas få se dig på måndag. Kram vännen!

    Annelie: usch vad jobbigt med allt svart… något jag kan göra? Vad som… Finns här för dig alltid så du vet. Tänker på dig & hoppas att det givk bra för dig på fastlandet idag. Kram vännen!

    Eva: jag trivs med den även om den är en smula tilltagen i storleken, så hoppas du har rätt. :o) Massa kramar till dig & mr Otto från oss här i Skåne!

    SvaraRadera