Powered By Blogger

fredag 5 november 2010

Ni slapp inte den här veckan heller…

Det är fredag och klockan är över 20.00. Pust tänkte kanske ni, för tiden är passerad och då slipper vi äntligen stentrista Skånetantens evinnerliga tjat om den där Jay Smith och Idol och hela den skiten. Fel! Det kommer här. Veckans inlägg. Om Idol som just nu rullar på i tv4 och veckans kärlekstema och framförallt om Jay Smith. The man, the bästa sångare jag vet! Missa inte! ;o)


6 kommentarer:

  1. Jay var grym, men det var ju de andra med!! Helt otroligt att alla är så himla bra! Blödig som jag är så satt jag och smågrinade hela tiden....

    SvaraRadera
  2. Han berör..mig mycket! Otroligt bra, klart vi röstar!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Nix - missar *inte*!
    Han är bäst.

    SvaraRadera
  4. Ja herregud! När den rara ärtan satt på cafè med sin fru och nästan grät över att träffa henne, då bölade jag med! Han väcker ju för fan moderskänslor hos mig! Bra var han, hade inte förväntat mig nåt annat:) Kram gumman

    SvaraRadera
  5. Jay och 3 doors down..
    Han förtrollar mer och mer för varje vecka som går..
    Rocken nästa fredag vill jag bara inte drömma om.. & du tror inte att jag missar detta?!?! Kommer göra allt jag kan för att kasta tjejerna i säng till klockan åtta och sen bänka mig framför hotelltvn och njuta ;) nu bara flummar jag en massa strunt.. hoppas allt är bra iaf! fick inget sms, du slarvar din dummis! ha en skön helg! stor kram!

    SvaraRadera
  6. Innerjoin: jag är ju partisk eftersom jag känner mr Smith irl och alltid har älskat hans röst. Men visst finns det fler som är bra. Fast inte lika bra, i mina ögon ;o) Kram!

    Annelie: japp, he is the kung of sångröster. Kul att du också blir berörd. Kram!

    Helen: kanonbra, och kul att du också har superb smak och fattar att han är bäst. ;o) Kram!

    Linda: ja lilla söta underbara frugan, såg du hennes halsband, bra smak har hon också. :o) Och bröllopsfotona – en nostalgitripp eftersom jag var med. Det blev allt lite tårfyllt här också. :o) Kram!

    Ella: hmmm… joråsåatt… sms var det ju… glömde visst av i Ajax magsjuka… det kanske kommer ett idag istället, vågar inte lova eftersom jag ju är en dummis… ;o) Ska du iväg på gymperier? Nä vi bara MÅSTE ses snart och fika! När är du ledig nästa gång? Kram!

    SvaraRadera