Powered By Blogger

onsdag 10 november 2010

Dagens efter inspiration & tjuren vid hornen

Paket i alla ära, de piggar onekligen upp tillvaron genom att tillföra en hel hop av skuttande glädjeorganismer. Men det finns något som till och med slår det, och det är när man har gått och varit ångestnervös för något som man vet man måste men som man till varje pris försöker förtränga… Hallå liksom, som om det inte blir ännu värre nojjsnurr i skallen av att putta på framtiden…. men nu råkar jag vara expert inom just det specifika lilla området…

Fast idag tog jag den berömda tjuren vid hornen och bojkottade nervositet, sopade negativa tankar långt bakom bokhyllan och tog tag i. Jag vet att det är skittrist när någon säger A och sedan sätter punkt där utan att bjuda på ett spår mer. Sorry, för det är precis det jag gör nu… håller käften med resten, av verklighetstekniska skäl… Det kommer nog att dröja ett bra tag till, tyvärr, men när allt är i säker hamn får ni veta rubbet. Okej?

Kunde ändå inte låta bli att kasta ut det där A´et eftersom det har kickat upp mitt humör. Rejält. För idag. Imorgon väntar nya utmaningar, men den tiden den sorgen. Och utan att ha en vettig cliffhanger att hänga upp nästa ämne på så kastar jag mig rakt in i något helt annat, och välbekant… dagens outfit:



















Parka coat, grey
stickad sjal från Minzo
Yarnbard cardigan, chalk
Prairie short strap dress, lite green
Chrysalis minigown, lite green
Jeansleggings från Vila
och guess what; svarta Primeboots

En mundering jag kastade på mig efter inspiration från lovely MollyB. För hon har den svarta Prairien idag med en kofta till. Och hon var ursnygg! Och vem vill inte vara det en kylig onsdag?… Så jag hakade på direkt. Min tanke var också att ta den svarta men så hängde den gröna där och slokade i någonslags förtvivlan över att vara garderobsförpassad.
Och eftersom jag är ganska blödig av mig när det kommer till nedstämda vänner så blev det självklart den som fick följa med ut i verkligheten istället.

Nu ska jag hushållsfixa lite. Och sedan tänkte jag svinga mig framför kameran igen för att föreviga mina underbara nyförvärv. De som låg i de superfina paketen jag visade igårkväll. Men det bli sen som sagt. Kram så länge!

9 kommentarer:

  1. HAA! Vad kul att jag kunde inspirera dig idag!! Du blev ju skitsnygg du med!! It is Prairie-day today!!!

    Om du inte har provat Coolwool Cardigan så borde du göra det... Jag var inte alls sugen på den förrän jag såg en som provade den och sen var jag bara tvungen att ha den!! Prova den om du får chansen!! Aj luv itt!!

    Ska bli kul att se bilderna från det som låg i paketet!!

    Kram.

    SvaraRadera
  2. Vad fint det var med det ljusa gröna i höstrusket! Hade min framme häromdagen, färgen är så himla fin!
    Jaha, nu är vi säkert några som funderar vad som är i görningen..men det visar väl sig tids nog! Gissa kan man ju göra, eller hur!? I vilket fall som helst påverkar det dig positivt o det är ju bra..
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Du har en award inne hos mig hjärtat! Min ofrivillige sötnos :D

    SvaraRadera
  4. Tack för dagens! Har alldeles glömt bort min Yarnbard men i morgon åker den på.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tror jag vet vad som ligger i paketen;) Snyggare än snyggast är du i dag och gratulerar till dom små framstegen:) Ha en bra kväll stumpan! Kram

    SvaraRadera
  6. Visst är det kul att bli inspirerad av andra. Du är jättefin i dagens:) Grattis till framstegen!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Små men än dock framsteg och det är det viktiga!
    Snygg i dagens, måste ta och rota fram min. ;) Jag är sjukt nyfiken på vad du fått hem.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Nu är det ju snart gonatt i mössan här & jag förmodar att du dragit för gardinen själv eftersom bilderna på dina nyförvärv inte har landat här på bloggen. MEN... den som väntar på någe gott, väntar aldrig för länge ;-) Så jag lodar in här i morgon när jag vaknat.
    ÄNNU ett ord som jag bara MÅSTE sno för det är SÅ jevvla coolt ! Linda G är upphovskvinnan ;-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera