Powered By Blogger

söndag 14 november 2010

Jag är en föråldrad Paris Hilton-kopia…

Och så var det dags igen… för en anonym mailskribent att tycka. Inte mig emot, jag uppskattar emotsägare, så länge de har ärliga åsikter.
Synd bara att de inte ens vågar figurera med ett namn bakom sina oidentifierbara kommentarer. Den här gången gäller det vår hund Freja och hennes kläder. Och ett påstående om att jag är en föråldrad Paris Hilton-kopia som tror att min coolhet sitter i att styra ut hunden i en massa skit.


Tjolahopp och hejsan. Jag är jag. Freja hund är Freja hund, som är alldeles för liten och tanig för sin ras. Med ett kilo minus på en fjollras som snittar fyra kilo och en betydligt tunnare päls än normalt så pratar vi hund som fryser så hon skakar i sin naturliga outfit.
Vi snackar även hund som kastar sig på de löjliga hundutstyrslarna så fort de åker fram, protesterar genom att gräva ner klorna i golvet när de tas av...  

Och med det sagt hälsar mr Make att det inte rör sig om skit utan om dyra plagg som han har klickat hem eftersom han unnar sin vovve det bästa. Och därmed är försvarstalet avklarat. I alla fall för den här gången… Kram!

13 kommentarer:

  1. SUCK! DUBBELSUCK förresten! Alla anonyma fega jävlar kan bara gå och gömma sig i det hål dom kryper fram ur. Jävligt lätt att tycka när man inte behöver stå för det. Om ni så klädde vovvarna i diamanter så rör det ingen annan!!
    Nu skiter vi i det och går vidare, du har verkligen lyckats med håret i dag och vad jag tycker om det grå Wigwamen vet du redan:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. hahhahhahha! Tillåt mig skratta.....vilka muppar det finns som tycker en massa anonymt. Jag tror dessa människor som mår bra av att vara taskiga mot andra har dålig självkänsla och är ouppfostrade. Något annat kan jag inte komma på!

    Tufft att vara kaxig bakom en dataskärm *not*

    Rock on girl du är grym!!

    kram

    SvaraRadera
  3. Vad trött man blir.. Hur är en del funtade egentligen!? Ska man skratta eller gråta..vem hade bett om "denna anonymas" åsikt..!?
    Klart du skall klä på din frysande hund förresten! Annars är det ju djurplågeri..
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Om anonyma tycker vi inte, håller med Filippa det är höjden av ouppfostran att anonymt ge sig på andra, det är sånt man inte gör. Nu är du långt ifrån en kopia, du är en aldeles utmärkt Mollytant själv och en rasande snygg och trevlig sådan. Om Freja tycker om sina sköna vovveplagg så ska hon ha dom på sig. Man ska skämma bort sina djur annars behöver man inte ha några. Såg förresten Sanni bus bild på söta dottern och hund liggandes i soffan, det är så det ska vara.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Jag skrattar, vad fan ska man annars göra? Fega anonyma borde packa med sig sin åsikt någon annan stans. Fryser hunden ska den ha kläder, och jag håller med Mr Make att det ska vara dyra fina kläder. Även om hunden inte fryser ska andra bara skita i om hunden har kläder. Du är grym "Paris Josanne", glöm aldrig det!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Åh, man kan bli så irriterad. Men vissa har väl inget annat för sig än att komma med mossiga trista anonyma inlägg, gärna när det gäller hundar tycker jag mig ha märkt.
    Klart Freja eller vilken vovve som helst(nästan) ska ha på sig det bästa och varmaste(och det som ägarna väljer). Speciellt som hon verkar tycka om det.
    Men det här med anonyma mail eller bloggkommentarer är väl nåt man får räkna med emellanåt och försöka totalt strunta i.
    Själv har jag däremot en hund som aldrig fryser och senast i dag tog sig flera dopp i havet!! Hon passar inte i kläder. Om jag tar på henne en regnjacka ser hon ut som en moloken korv.:)
    p.s din frisyr är kanon.Önskar jag kunde ha sån. men risken är att det kommer se ut som jag har en pälsmössa på huvudet.Minsta kort på drar liksom mitt hår upp sig.
    kram

    SvaraRadera
  7. Skriver under det Filippa skrev!!

    Kram

    SvaraRadera
  8. Tydligen är 'anonym' okunnig om hundars anatomi mm. Här i blaskiga Stockholm går även lite större hundraser i jackor om det är blsåigt, regnigt eller allmänt kallt.
    Människor som bara vill trycka ner andra bör hålla tyst, räkna till 1000 och sedan hoppas det går över, annars börja om från början tills det går över.
    Vi är många som dras till Mollybloggarna pga. den värme och medmänsklighet vi har till varandra och det är få forum där vi tjejer peppar varandra istället för att avundsjukt smyga runt och tissla!
    Så till anonym säger jag håll tyst och räkna till 1000. Er andra skickar jag en kram till och de största Josanne och Freja för att täcka upp den kyla anonyma kan dra in!

    SvaraRadera
  9. Ja skribenten kan ju själv prova att gå ut i 5 grader utan kläder och yttra sig sen...
    Det finns hundar som behöver lite värme, säger jag då som fd djursjukvårdare!

    Varför slutar man aldrig förvånas över dessa anonyma "tyckare" och varför skaffar de sig inte ett liv?

    SvaraRadera
  10. Hej! Jag förstår att du blir trött på sådana kommentarer..och varför skriver man inget namn om man nu verkligen vill stå för det man säger?? Ja, ja..strunta i dom..
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Haha.. trist med sådana kommentarer, men ta absolut inte åt dig. Här går min hund just nu i regnjacka och när snön kommer på riktigt är det skinnjacka som gäller. Inte heller det för att jag vill klä på min hund för det har jag inget intresse av utan för att han fryser. Kram

    SvaraRadera
  12. Ja du milde.......vad SYND det är om den del människor som inte har något LIV.....Orkar knappt kommentera eländet....Om den lille söte doggen fryser, vilket dom GÖR så måste man ju klä på dom! Tänk oxå att dessa ynkliga varelser ALLTID måste skriva anonymt...men det är ju tur det går att göra det...ropar vi BUH så pinkar de ner sig=) Jag tycker du ska köpa en riktig fodrad skinnjacka nästa gång med påsydda äkta diamanter på och stövlar till den lille!=)Å glöm inte färga håret med om du nu ska vara äkta Paris Hilton kopia...;)=)

    Kram från Adela och 2 westies som har STICKADE TRÖJOR PÅ SIG BARA FÖR ATT DET ÄR SÅ COOOOOOOLT!!;)

    SvaraRadera
  13. Stor kram till er allihopa!!! Hinner tyvärr inte svara er var och en just nu... kanske senare. Annars ska ni veta att jag uppskattar er som tusan!!!

    SvaraRadera