Powered By Blogger

onsdag 24 november 2010

Dagens, TokFoLsjakt & på tal om döden

Riktigt tuffa skitdagar kan trots allt få solen att skina in på en liten liten kant av själen om man har på sig kläder man verkligen älskar. Det är min filosofi. Och den funkar hyfsat ofta på mig. Så även denna dag.



















Emb bikette denim jacket, höst 2010
TokFoL - Fields of Lace, dark pink
Chrysalis minigown, almost black
stickad sjal från Minzo
Jaquard sleevewarmers, dark grey
jeansleggings från Vila
svarta Primeboots

Som jag idiotjagade tokFoLen, jag missade en auktion på Tradera och höll nästan på att hugga skallen av mig för det. Men eftersom jag inte hade tillgång till någon bra yxa så började jag istället att sitta som fastklistrad på köpsajten. I hopp om att den någon dag skulle dyka upp på köp nu.

Veckorna gick och jag började misströsta riktigt ordentligt. Men jag kunde ändå inte bryta den vana jag lagt mig till med, så på ren rutin fortsatte jag att häcka där. Och så en dag hände det. TokFoL på köp nu. Kommer aldrig att glömma de sekunder av overklighet som jag kände medan jag klickade fort som en iller med raket i baken. Och att jag sedan var tvungen att dubbel-, trippel-, hundratalskolla så att jag inte sett fel och klickat hem något helt annat.

Men TokFoL kom. Och jag har älskat den sedan dess. Fast den har dumt nog blivit ett sådant plagg som jag gärna sparar lite på för att den ju är så fin och då vill man ju inte slita på den… Dags att ändra på det, för den lär knappast vara så speciellt användbar i graven. :o) Och på tal om döden…


… snön är här!  Jag kunde uppskatta den, till viss del, när jag bodde på landet på Gotland. Men mitt i centrum i en större stad innebär den mest bara slask att halka runt i, genomskitiga hundar och nerstänkta kläder när bilarna far fram som jehun. Jag hatar det!

Och därmed är såväl en dagens outfit som en dagens bitterkärringsgnäll avklarade. Så over and out för den här gången. Var rädda om er. Kram!

8 kommentarer:

  1. å,jag bara älskar FoL:en i denna rosa,skulle så gärna ha tag i den.sökt denna länge!storlek 1 helst men 2 går ocså bra......någon?/annika

    SvaraRadera
  2. Annika: Jag kan slänga ut en efterlysning här i bloggen om du vill. Fast då behöver jag din mailadress. Att lägga ut så de kan maila dig direkt. Hör av dig igen om du är intresserad av det... Kram!

    SvaraRadera
  3. tack josanne! min mail adress är:conny.a.johansson@bahnhof.se KRAM

    SvaraRadera
  4. Annika: jag slänger ut den lite senare ikväll om det är okej, måste fixa lite annat först. Kram!

    SvaraRadera
  5. Så snygg folen är, den i rosa är verkligen du! Har faktiskt aldrig provat någon så nog är jag nyfiken på hur den skulle vara på...Syrran har en sådan knallrosa som hon vill sälja för hon ej gillar den-kan inte fatta det=)?!?!

    kram!

    SvaraRadera
  6. Hej hjärtat!
    Vad kul du fick tag i tokFoL!! Hade min igår med färgglada koftan, inga smygarkläder direkt! Sitter med ångest på hög nivå, maken drog iväg trots varningar. Snöar sedan i eftermiddags o tilltagande vind.. Visserligen bara över till Kalmar men ändå..fåken är inte att leka med. Vill ha tillbaka sommaren..
    KRAM

    SvaraRadera
  7. JÄTTESNYGG på dig! Jag är avundsjuk ;-)

    SvaraRadera
  8. Filippa: testa syrran dins, tror du passat kanon i den färgen. Eller rättare sagt jag vet att du passat kanon i den färgen. Kram!

    Annelie: ja jag fick tag på den i våras nån gång, har jag för mig, tid och sånt, noll koll i kockohjärnan. :o) Håller tummarna att han är hemma i säkert förvar sedan länge. Fattar att du oroar dig, hade jag också gjort, karlar… hmmm… Kram!

    Helene: tacktack! Jag har mailat dig. Kram!

    SvaraRadera