Powered By Blogger

tisdag 16 november 2010

Vad säger ni i tullfrågan?

Jag fick en fråga av Tina; ”Jättesugen på att beställa från Deepfling, men tillkommer det inte tull, är det någon som vet hur mycket?”

Jag slänger ut den här eftersom jag som bara har handlat på DeepFling två gånger inte har åkt på tullavgift någon av gångerna, och vill därför kolla med er som har USA-shoppat mer och därför har betydligt bättre koll än mig. Vad säger ni i tullfrågan? Hur vanligt är det och hur mycket brukar det gå lös på? Kram!

14 kommentarer:

  1. Jag har aldrig åkt på att betala tull och moms när jag handlat från USA men jag kanske har haft tur! har ingen aning om vad det kostar men det beror väl på varans värde!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jeg har lige modtaget en cardigan fra Deepfling og de er så søde at skrive at det er en gave og undlade at vedlægge fakture, så der kommer ikke told på :)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag har ju beställt från Deepfling många gånger och hon bokar alltid i gåva och skriver även ner värdet. Dessutom packar hon "oglamoröst" så att paketet inte skall "sticka ut i mängden" Hon är helt klart bäst enligt mig så ni kan lugnt beställa! Och NEJ!!! Jag är INTE sponsrad!

    SvaraRadera
  4. Jag håller med Sanni! jag är supernöjd med Deep fling! helt klart en av de bästa nätbutikerna! och jag är heller inte sponsrad :-)

    SvaraRadera
  5. Kanske man kan våga beställa därifrån.
    (Jag som just räknade ut att jag har måååååånga Odd Mollysar i garderoben och bestämde mig för köpstopp i ett år framöver, minst).
    Kram

    SvaraRadera
  6. Har handlat ganska mycket från Deepfling och aldrig åkt på tull. Däremot fran F&Co. Några hundra har det gått på då......Rekommenderar verkligen Deepfling, snabba som attan är dom! Kram

    SvaraRadera
  7. Det jag har försått är att man inte ska beställa från företag som skickar med UPS. De har nåt samarbete med tullen tydligen. Jag handlade ett par byxor från USA nyligen och det företaget skickade med UPS. Blev 500 kr i tull. :-( Surt sa räven...Dessutom så kan man ibland välja "giftrapping" för ett par dollar och då brukar det också klara sig även om det är olagligt för butikerna i USA tror jag. Tror DeepFling skickar med USMail och då går det nog lättare igenom också. Tänkte faktiskt också beställa från DeepFling inom kort få se hur det går.
    Lycka till
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Tusen tack vänner för era svar. Min erfarenhet är också att DeepFling är en otroligt bra och snabb nätbutik att handla från. Inte sponsrad jag heller. Kram på er!

    SvaraRadera
  9. ~ DU bara gör så att ett BRETT leende sitter på fejjan min nu , TACK fina fina Josanne:)
    KRAM :)
    ~Och till din fråga...Det enda stället jag sluppit sur...JÄTTESUR tullavgift är faktiskt just DeepFling.... :)

    SvaraRadera
  10. Lite Odd: det leendet har du dig själv att tacka för jag menar exakt vartenda ord! :o) KRAM!

    SvaraRadera
  11. Man får ju hoppas att ingen från tullverket läser här. Det kan bli tull o moms på ca 40% av värdet.

    SvaraRadera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  13. Tänkte lite på den som Efva skrev precis... Kanske du borde radera dessa kommentarer under detta inlägget så att ingen fel person läser det... Det är ju synd om vi ska göra skit för oss själva, eller hur?? Kanske inte så kul för Malin heller (sorry Malin, jag tänkte inte på det....)
    Kram igen.

    SvaraRadera
  14. Josanne- tusen tack för att du tog upp min fråga i din blogg. många kramar till dig för det.
    Ett stort tack till övriga som har lämnat en kommentar i detta ämne.
    Många kramar Tina

    SvaraRadera