Powered By Blogger

måndag 8 november 2010

Träff med skön Mollysyster & ”exklusiv” visning

Lovely Lingonberrie var på jobbvisit i min stad idag och eftersom hon hade lite tid över att spilla på tant Mollysyster så sammanstrålade vi ett par timmar. Lite promenixande, lunch med härligt babbel och en liten butiksprovning på Zebra hann vi bland annat med. Upplyftande, mysigt och superskoj! Fast vi led brist på vår bedårande Johanssonskan som tyvärr inte hade möjlighet att ansluta :o(


Jag vet inte om det var avsaknaden av henne eller bara dårskap av annan kaliber som fick mig att göra något jag aldrig någonsin förr har gjort in my lifetime. Och egentligen aldrig har känt sug efter att göra heller. Men jag testade:


Lovely knit. En ”exklusiv” visning eftersom det bara blir den här gången och aldrig någonsin igen. Den är nämligen precis vad jag misstänkte; supersnygg på andra men INTE jag. Och när jag ändå var i farten så var det ju lika bra att även kränga dess kusin på kroppen, även den en älskad favorit hos andra men en bekantskap som jag aldrig har känt dragning åt att gå i närkamp med.


Long lovely knit. Kanske är den en smula mer jag, men ändå inte riktigt ett plagg som harmonierar fullt ut med mig tycker jag. Men nu kan jag i alla fall säga att jag har testat båda med resultat rikskass. :o)

Nu matlagning och om tiden och orken hänger med så kommer dagens outfitbilder lite senare. Hoppas ni har en bra kväll. Kram på er så länge!

17 kommentarer:

  1. Tack för idag fina du!! Precis vad jag behövde. Nu sitter jag på golvet och fyller kartonger med böcker och annat jox.
    Kramar!!!!!

    SvaraRadera
  2. Va!?! När jag såg bilderna tänkte jag att du helt klart skulle va såld, den är ju supersnygga på dig! Skön kontrast till alla dussin-småbarnsmammor på dagis i lovely knits (som jag då). Du är ju så mycket coolare i den än jag! Men känns det fel så är det ju inte rätt(-; Kramar

    SvaraRadera
  3. Tycker de satt som en smäck på dig! Men klart det ska kännas rätt speciellt med tanke på allt fint som finns:)
    Instämmer med M: härlig kontrast till en annan tant;D

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag tyckte åxå du passade skitbra i båda ! Iallafall var det supersnyggt på bilderna ♥

    SvaraRadera
  5. Nja, det skulle var Long Lovkey Knit i så fall som skulle passa Mollytanten tycker jag. :) Jag är super nöjd med mitt köp.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Du är rolig du! Kan förstå känslan med den korta varianten..du är iallafall vrålsnygg i dom! Vi får väl se hur "unika" dessa bilder kommer vara, haha..
    Kram hjärtat!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker nog som Jeanette att LLK var snäppet vassare på dig, riktigt snyggt. Men gillar du den inte så gör du inte:)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Håller med de andra här ovanför!! Du var skitsnygg i båda LK!! Förstår inte varför du inte tycker att det är du?? Det är du och du är skitsnygg i LK!! Long och kort LK!!
    Dessutom så var du såååå fin i Wigwam lite lilac!!! Jag håller på att sälja min i lite lilac, men är så osäker på om jag inte borde behålla den ett litet tag trots allt. Blir ju ännu mer tveksam när jag ser hur snygg den var på dig med jeans till!! Nice!!
    Kram.

    SvaraRadera
  9. Men vaa?! Tyckte du var URSNYGG i båda! Fan önskar att jag hade varit lika snygg i mina!! Kram goding

    SvaraRadera
  10. woooow! Du är grymt snygg i LKn...men förstår. Har ägt 3 st, men sålt och har nu bara en i rött swom jag aldrig använder. De är så himla snygga och jag önskar jag trivdes i dem och de var mer jag men icke. Däremot den långa LKn har jag och den älskar jag!

    Kram!!

    SvaraRadera
  11. Vaddå inte en LK? Fattar ingenting, dom är ju skit snygga på dig ju!
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Jag är väl kärringen mot strömmen som vanligt, men jag går emot övriga talare och säger så här, köp för fan aldrig nån LK! Det är INTE du! Inte på långa vägar. Du ska ha lite halvkonstiga koftor med trassel och toffsar på;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  13. Knäppskalle där...du var ju jättesöt i LK:n ;-)

    Ni såg då i alla fall ut att ha haft kul på första bilden.

    Nu ska jag dra mig mot sängen och söva lilla skitungen.

    Kraaaaam

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Trevligt med en Mollysysterdate och dårskap eller inte dårskap så tycker jag att du är snygg i den långa LLK, vilken jag för övrigt har drällt omkring i hela dagen (som om det hörde hit). Men men även om du är en Mollytant så blir inte mötet mellan LK och dig helt gnisselfritt, det finns så mycket annat som du får till så perfekt.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  15. Fast passa dig, det kan vara farligt att prova de där... Jag skulle ju aldrig skaffa LK, aldrig skaffa LK, aldrig skaffa LK.... (nu har jag 5!)
    Kram

    SvaraRadera
  16. Hej hopp! Jag är faktiskt superförvånad över att så många tycker att jag passar i LK, själv känner jag exakt som Linda skriver; ”köp för fan aldrig nån LK! Det är INTE du! Inte på långa vägar.” Fast det fanns trots allt en liten ”rädsla” innan jag testade den, att det skulle bli som för Nena,; prova och bli fast. Men nix, jag undkom det ödet. ;o) Tacktack för era kommentarer. Sköt om er vänner. Kram!

    SvaraRadera
  17. Tack för provningen, den hade jag av någon anledning missat tidigare...?
    Trimmy blouse som jag är lite sugen på är jättefin på Lingonberrie!
    Kramis!

    SvaraRadera