Powered By Blogger

fredag 19 november 2010

Dagens & nu har den brakat loss här också

Nu har den brakat loss här i det nordvästskånska hörnet också. Snön! Fast mer som vitt blött virvelkaos som inte lägger sig på marken, däremot parkerar den sig i form av små glittermonster i frillan och på kläderna. Hata säger jag. Uppmuntrad av ännu en härligt uppfriskande och glädjesprudlande dag på jobbet… ;o) = sarkasm… men det fattade ni ju… Kombon som fick äran att uppleva dagen från helvetet del 5 den här veckan är den här:



















Odd Molly tunika som jag inte vet namnet på
Chrysalis minigown, rouge
Scarf Scarf, rose
Jaquard sleevewarmers, dark grey
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots

Jag och mr Make funderar på en båttur lite senare. Tomt på vin och öl i huset så det behöver ju åtgärdas… Som uppmuntring, eftérsom vi ännu en helg har satt oss för att hårdsanera lägenheten. Och den här gången är vi fullt beslutna över att inte låta andra – betydligt roligare – aktiviteter komma emellan.

Och som för att försöka överlista mig själv med att jag faktiskt har såväl karaktär som (väl dolda) städgener så tänkte jag inleda projektet redan nu. I liten skala. Men liten skala är bättre än ingen skala tänker jag… Kram!

6 kommentarer:

  1. Är sjalen så ljus som den ser ut på bilden? Skitsnygg faktiskt, du frestar mig

    SvaraRadera
  2. med ett nytt plagg (skulle vara med i förra kommentaren)

    SvaraRadera
  3. Efva: ja den är ganska ljus, mer powderrosa än rosa liksom. Skitsnygg är ordet. Håller tummarna att du hittar den om jag nu har dragit dig i fördärvet... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Jäklar vad snyggt!! En rosa sådan skulle gärna få komma hit med..har en i royal jag nöter på!
    Usch har ni fått snö..! Här regnar det småspik idag, vilket inte direkt är upplyftande..
    Smart inleda helgen med båttur o bunkra upp lite..städhelg som ni föresatt er låter inte lika kul! Fast allt kan ju inte vara roligt heller..tyvärr.
    Ha en härlig fredag hjärtat!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Ja det är ju fördelen med att bo där du gör; bara att hoppa på färjan och proviantera.
    Hoppas ni får en bra kväll!

    SvaraRadera
  6. Annelie: jag har också den i royal och den nöts här också vill jag lova. Därför är den lite lättad nu när den har fått en värdig avbytare… :o) Fast städhelg med alkohol kan ju bli kul….
    Det är i alla fall det vi inbillar oss… :o) Hoppas du får en mysig kväll vännen! Kram!

    Helen: en av få fördelar med att bo i den här skithålan… säger hon som också vill emigrera… ;o) Önskar dig också en bra kväll! Kram!

    SvaraRadera