Powered By Blogger

torsdag 25 november 2010

Någon kanske har lust att knipsa dessa…

Kan inte någon bara klicka på alla reaplagg i storlek 2 så jag slipper sitta här och ha kraftig klickkli i fingrarna? Det är helt fantastiskt egentligen. Man har bestämt sig, definitivt bestämt sig för att lägga höst- och vinterkollektionerna bakom sig, så dyker det upp rea lite här och där och plötsligt sitter man med näsan djupt nerkörd bland dessa plagg igen. Och omvärderar både de saker man bestämt sig för att hoppa över och de man tidigare dissat eller aldrig ens tittat åt tidigare. ”Jo, den där är ju rätt fin ändå, man kanske skulle slå till…” Ett och annat hamnar i inköpskorgen, raderas, åker dit igen, raderas…

Med andra ord tokstollebeteende på hög nivå… Någon som känner igen sig?
Än har jag lyckats slinka ur köpjävulens klor i sista sekund. :o) Men frågan är hur länge det varar… Så någon kanske har lust att knipsa dessa…













Art silk strap dress, dark grey och Lacie strap dress, dark indigo

... så att jag slipper förbarma mig över dem… ;o) Ska inte, ska inte, ska inte… Tror att jag går och fixar kattlådorna istället för att skingra tankarna.
Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er själva och varandra. Vi ses. Kram!

3 kommentarer:

  1. Känns som jag har suttit så i två dagar nu, nja nästan iallafall! Igår kväll (tack maken kom efter lite elände sent omsider..) var jag fast besluten att klicka, då kunde jag inte bestämma vad..har du hört så förbaskat idiotisk man kan vara..!? När jag väl bestämt mig, tja..då fanns den inte kvar. Tror jag skall sätta mig vid telefonen sedan o ringa runt...dårfink! (jag alltså..)
    STOR KRAM
    Annelie

    SvaraRadera
  2. Haha.. jag känner detsamma! Har också lämnat dessa kollektioner egentligen och ändå sitter man där liksom... Kram

    SvaraRadera
  3. Annelie: haha, sådär gjorde jag med tri knit scarfen som jag väntar hem nu. Satt och velade, ska, ska inte… och när jag sen väl hade bestämt mig var den slut. Och desperata jag köper den i Danmark för mycket dyrare… Så dårfink passar utmärkt på mig också. Kram vännen!

    Katinka: ja det är helt galet, man ska tänka på pocenten skrev Fengxumamma en gång. Men man kanske ska hoppa över den när man bara vill klicka på grund av den... :o) Kram!

    SvaraRadera