Powered By Blogger

torsdag 18 november 2010

Dagens, bokjakt & nu måste jag fjäskduka...

Så går en dag ur våra liv och kommer aldrig åter. Det är titeln på en bok av Jonas Gardell, en av mina favoritböcker, som jag har läst hur många gånger som helst. Tragikomik på hög nivå. Och ett litterärt verk som tidigare har lyckats peppa mig till max att ta tag i mitt liv. Idag kom jag att tänka på den och fick för mig att jag bara måste läsa den igen. NU helst!

Men efter att ha vänt upp och ner på hela huset utan att hitta den så blev det till att beställa en ny. Och när man ändå håller på så är det ju lika bra att klicka hem ett par böcker till …

Så det tillsammans med att förpassa disken till torkstället, sanera golven och ett förevigande av dagens outfit, som syns här nedanför, är vad jag har lyckats sysselsätta mig med sedan jag visade mig här senast.



















Wigwam dress, almost black
Scarf scarf, rose
Jacquard sleevewarmers, multi
svart baslinne från Gina Tricot
Jeansleggngs från Vila
svarta Primeboots

Och så måste jag bara göra ett litet tillägg till mitt förra inlägg. För med underbara, ärliga människor så menade jag självklart även er som inte har egna bloggar men som finns i mitt liv genom kommentarsfältet. För ni är precis lika delaktiga i Mollylandia!

Eftersom det är torsdag så hårdpropsar älskade mr Make på pizza till Robinson. Då jag lyckades måla upp bilder av hur ost och tomatsås fullkomligt skulle spruta ur mina öron om jag tvingades trycka i mig denna rätt en vecka på raken till så gick han med på ett undantag.
Jag får pasta med tigerräkor och pinjenötter. :o) Och eftersom han är på väg hem med det nu så får jag kasta mig ut härifrån snabbt igen för at hinna fjäskduka innan jag hör nyckeln i dörren. ;o) Ha en superbra kväll. Kram!

7 kommentarer:

  1. Kul att se den på!kram, smaklig spis!

    SvaraRadera
  2. Fina sjalen!!! Sååå kul att du fick den!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Men 'holy cow' vad tusan har du på gång nu???
    Blir självfallet fånigt nyfiken å lite rädd, jisses tänk om det är något jag inte kan leva upp till. Fast mest nyfiken.

    Så jämför man sig med dig, förstås har du skrivandet som yrke, men ändå. Du sprutar ju ord ur dig i en jämn lavaström. Mina kommer stötvis krystandes.
    Nää, det här går aldrig...

    Men kraam bästa du!

    SvaraRadera
  4. Haaa-haaa! Fjäskdukar! Precis vad jag också gör när min man alltid åker på aktiviteten; handla middag. Man lixom känner att man måste göra något för att kompensera :-). Kram från något prutt-full L8 på hotellrummet på mässa i Gtbrg klockan 24:00... sov gott!

    SvaraRadera
  5. Silverdeer: Jag älskar den! Tusen tack igen. Kram!

    Chatarina: ja jag är såååå himla glad för den och för att jag fick träffa underbara tjejen som sålde den även om det bara var en blixtsnabb träff. Kram!

    CLE: haha… inte nervös för attans, det finns det ingen anledning till. Jag kommer inte in i min mail nu :o( men jag mailar dig med lite förklaring under dagen. Så hav förtröstan… ;o) Sprutar ur mig orden… hmm… nix inte längre, det går i ett stötvis slowmotiontempo här minsann. Kram!

    L8: haha… din sköna galning, gillar dig fett :o) Hoppas du slipper baksmälla idag ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Mår bra idag, tack. Tog en Resorb innan jag skulle somna. Vi har ganska fula gula skjortor i vår monter men jag har ett mollylinne under. Känns bättre. Gillar dig med men det vet du :-) Kram!

    SvaraRadera
  7. L8: haha... ja Resorb är riktigt bra vänner i de lägena. Precis som Mollylinnen. Dagen är räddad alltså. ;o) Kram!

    SvaraRadera