Powered By Blogger

lördag 20 november 2010

Vuxen och förståndig eller inte, det är frågan…

Det var dessa som låg och vilade upp sig i paketet efter en resrutt med DHL:



Sleevewarmers i royal. Superfina men jag är ändå lite osäker om jag ska behålla dem eller om jag ska sälja dem vidare. Jag hade nämligen helt glömt bort att jag hade budat på dem på Tradera när jag köpte mina sleevwarmers i multi förra veckan.
Och blev ganska förvånad när jag sedan hittade ett mail om att jag vunnit dem.

Eftersom jag redan har ett par i dark grey också så kan det ju kännas en smula överflödigt med tre par i ägorna. Tycker själv att det känns lite vuxet och förståndigt att tänka så men jag får nog klura på det en stund innan jag beslutar mig för om jag verkligen vill vara så vuxen och förståndig… :o)

Idag står så extremt upphetsande saker som städning och matshopping på programmet. Men det lär nog bli en och annan smitningspaus, för datorn behöver ju sin uppmärksamhet... så vi ses igen. Ha en superbra lördag. Kram!

11 kommentarer:

  1. Jag har ju funderat på sådana... Låt oss veta om du ska sälja! Har dock inte provat - är de sticksiga?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fröken Abbe: jag har faktiskt inte heller provat dem än så jag vet inte om de är sticksiga. Återkommer i frågan när jag testat dem.
    Ha en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  3. Sleevewarmers...jag har ett par från OM, i blått. Väl valda för att passa kappan..har inte använt dem alls, inser att de nog bäst passar som att värma sig med inomhus med OM´s trekvartsärmar som de har på nästan alla sina kläder... (undras vad det beror på....)

    Sticksiga tycker jag inte att det är, men det är jag det!

    SvaraRadera
  4. Hej stumpan! Kolla på Folk efter de turkosa Euphorbian, det var där jag bokade min....Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag har haft ett par sleevewarmers, fast jag tyckte de var lite stickiga så jag sålde dem. Snygga är de iallafall! Ha en fin helg!Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken fin färg!!! I lajk!!
    Kramis

    SvaraRadera
  7. Hihi! Det var förståndigt av dig...Dessa köpte jag förra året, men köpte senare ett par i dark grey. Så de fick flytta till min syster ett tag....men i veckan swappade vi tillbaka så nu bor finingarna i royal här igen! Passar perfekt till royal scarf scarf och min LK mössa hihihi!

    kram

    SvaraRadera
  8. Förståndigt, tycker jag. Själv har jag inte riktigt fattat grejen, men det kanske kommer? =)

    SvaraRadera
  9. Forbid Me Not: ja jag kom också på att sleevewarmers funkar perfekt som ärmförlängare nu i vinter. Invigde det igår. Och jag tycker inte heller att de 2jag har, från denna höstkollektionen är speciellt sticksiga… De i royal är från förra året så det kanske skiljer sig… har pinsamt nog inte testat dem än… Kram!

    Linda: tack darling… fast jag råkade visst klicka på en annan sak istället idag så nu får tyvärr Euphorbian vänta… till jag har vunnit på lotto eller rånat en bank eller nått… ;:o) Kram!

    Susanna: de som kom nu i höst är inte speciellt sticksiga tycker jag. Fast man tycker ju olika men kanske värt att testa dem om du vill ha ett par igen. Kram!

    Christina: haha… yes, vet att du gillar den :o) Och du passar så bra i den också. Kram!

    Filippa: jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med dem än… tänkte testa lite kombosar med dem och känna efter då. Men fina är de allt! Kram!

    Helen: haha… ja jag fattade inte heller förrän nu precis nyss. Förra året körde jag med några stycken som jag köpt hos Röda Korset för några tior styck. Så det var helt klart mycket billigare att inte fatta grejen, så ett tips är att undvika det så länge du kan… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Behåll. Odde och Modde:-)

    :-)

    Kramar till dig!

    SvaraRadera
  11. Lingonberrie: haha... ja det har du ju rätt i... ;o) Kram!

    SvaraRadera