Powered By Blogger

söndag 28 november 2010

En sanning på 7-årsdagen

Jag kom precis på att jag ju helt glömt av att plocka upp tråden till den Award som jag fick av läckerbiten Sanni bus, vackra Mollyholic och dejliga Annette för ett par veckor sedan.
Tackar och bockar för jag blev verkligen vrålglad och säger supersorry brudar, det bara föll ur skallen totalt i all kaos som det varit de senaste veckorna.

Man skulle berätta 7 sanningar om sig själv men eftersom jag tycker att det känns lite efterblivet att dra upp det så här långt efter så gör jag inte det. Men som en liten kompensation kan jag avslöja en sanning om mig.
Och det på dagen då jag och mr Make har varit tillsammans i prick 7 år.



Fuskade och tog den här bilden på Malmö arena i fredags men förutom klädseln så ser vi fortfarande ut just så här så då kanske den kan passera i alla fall. Sanningen var det ja: jag är 16 år äldre än mr Make! Därför blev vårt förhållande utdömt direkt.
Av mina vänner, som därför sållades bort efter lite för många elaka kommentarer och fördömmande och dåraktiga påhopp. Hans polare däremot accepterade mig på stört och är därför mina überkompisar också idag, helt underbara människor, killar i hans ålder, som hade vett att se längre än bara till de första siffrorna i ett personnummer. Något som ju då inte damer med min levnadslängd innanför västen klarade av.

Synd men shit happens. Och det är en av anledningarna till min åsikt att man aldrig ska döma någon utifrån ytlig fakta.
Och min erfarenhet att med ett öppet sinne så får man ett bra mycket rikare liv med så mycket fler influenser som får en att växa själv också. Amen!

Och det var allt från mig för nu. Vi ses troligast senare idag igen. Kram!

26 kommentarer:

  1. Grattis på dagen!
    Själv är jag 8 år äldre än sambosen och det funkar utmärkt. Ålder är bara en siffra; det finns 50-åringar som är mindre mentalt utvecklade än min 39-åring.

    Och min erfarenhet är densamma som din:
    Ett öppet sinne gör livet rikare!

    SvaraRadera
  2. Grattis till er båda!! Ha en trevlig första advent! Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis på er dag bägge två :)
    Ålder är bara en siffra på papperet som inte säger sanningen om personens verkliga ålder. Dvs hur du själv känner dig. Sälv är jag alltid i min bästa ålder ;)
    Ha en fin första advent :)
    Kram AnnaCarin

    SvaraRadera
  4. Grattis!

    Lammkött ska det vara ;-)

    Själv lyckades jag "bara" fånga en som var 2,5 år yngre....fast han känns äldre än jag...hmmm konstigt men sant. Det är nog jag som inte fattar hur gammal jag är egentligen.

    Länge leve kärleken!

    Kraaaaaaaaam

    SvaraRadera
  5. Grattis till er båda! Lustigt nog så är det ofta så med förhållanden som blir utdömda av andra - att de faktiskt håller i längden! Har själv ett 'utdömt' förhållande, men likväl sitter jag här 5 år senare, med min bästa make och våra 2 småttingar och älskar alla dem och mitt liv! Tråkigt när sk. vänner inte kan vara just vänner och glädja sig när man är lycklig. Kram!

    SvaraRadera
  6. Grattis älskade Mollysyster på er 7-årsdag!
    Vad säger man..kan inte annat än skratta! I kärlek finns inga siffror, kärlek är en känsla mellan två människor oavsett vad andra säger! Kan avslöja att det inte direkt var jubel runt oss heller när vi träffades. Fast det handlade inte om ålder..
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Det är kärleken och det man har tillsammans som är det viktiga, att man har det bra tillsammans. Vilken lycka att träffa en människa som man vill dela sitt liv med det är inte alla förunnat.
    Skriver som Annelie att det inte jublades överallt minsann när jag och älsklingen träffades, lite jublades det men det min vän är en annan historia.
    Kramar från Eva
    PS. ni ser perfekta ut tillsammans

    SvaraRadera
  8. Stort grattis på 7 års dagen!! Äkta kärlek har ingen åldersgräns, si dina fd kompisar går miste om mycket, det är jag säker på.
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Instämmer, åldern är bara en siffra. Ni är så snygga tillsammans och det syns inte att du är äldre än honom. Om du hade varit yngre än din man hade ingen reagerat. Varför är det så???

    Kram
    Maria

    SvaraRadera
  10. Grattis på 7-årsdagen!
    Jag lever också i ett utdömt förhållande! Men vi har varit tillsammans i 10 år till nyår, så det verkar ju funka! 3 barn och två hundar har det blivit också!
    Likadant här: s.k. "vänner" sållades bort en efter en. Ja, vad f*n ska man göra? Man ska ju inte behöva stå ut med folk som stjäl energi från en! Och som dessutom snackar skit bakom ryggen på en så att folk tittar snett på en när man går på stan! (Bor i en liiiiten stad där "alla känner alla".)

    Ha en riktigt mysig första advent!

    SvaraRadera
  11. Ni är som gjorda för varandra!
    Min syrra (45 år) lever med en 15 år yngre man och för ett år sedan fick de tvillingar. De är en fin familj där siffror inte betyder något. Kram o grattis till er.

    SvaraRadera
  12. 7 år! Grattis.
    Skulle inte tippat att du var 16 år äldre... En yngre man håller väl en yngre längre eller? ;-)
    Grattis iallafall.
    Kram

    SvaraRadera
  13. Ålder är faktiskt verkligen bara en siffra på pappret och grattis till att du sa upp dig från jobbet! Du behövde nog verkligen det. Lycka till med att skapa ett bättre liv nu kära du! Kram

    SvaraRadera
  14. Grattis på 7 årsdagen! Och Bioklänningen är läcker!
    Kram :-) från en som firar 16 årig förlovningsdag idag ;-)

    SvaraRadera
  15. Det är väl så att dom kanske också skulle vilja haft en 16 år yngre man;) Jante igen kanske! Kram på er båda godingar!

    SvaraRadera
  16. Jamen, det är ju kärleken mellan er som är det viktiga - inte åldern. Ni är ju vuxna människor som väljer varandra. Inte ett par på 12 och 28:) Focusera på det som förenar er och inte det som skiljer er åt./K

    SvaraRadera
  17. Grattis på 7 års dagen, vänner som är på det där viset är inga vänner att ha. Själv har jag rensat bland mina så kallade vänner ganska nydligen och vissa männiksor klarar man sig utan....gott och väl.

    SvaraRadera
  18. Jag var 11 år yngre än Odd Mollas pappa och hörde aldrig ett knyst om det- att min mamma däremot var- är- tillsammans med en man YNGRE än sitt barnbarns pappa (Mumlans pappa var född -63, mammas sambo -65) fanns det OTROLIGT mycket åsikter om...

    Jag har ingen aning om hur gammal du är, men du är en av de coolaste, vackraste kvinnor jag sett och det är väldigt uppenbart för iaf alla bloggläsare att få män älskar sin fru som din make gör!

    SvaraRadera
  19. Snacka om att jag har svårt att hålla isär fädrena.... Mumlans pappa talar jag om kommentaren igenom. Inte Odd Mollas. :-P

    SvaraRadera
  20. WOW! Det är coolt, måste säga ni ser helt grymma ut ihop, ni verkar passa som handen i handsken=)

    KRAM!!

    SvaraRadera
  21. Grattis till er båda! Åldern spelar väl ingen roll och nu är det ju superinne att vara en "Cougar" ha ha.
    Kram och ha en superbra dag
    /Vivvi

    SvaraRadera
  22. Äsch! åldern spelar ingen roll! Jag är nästan 9 år äldre än Pelle :-)
    Kram Sweetie!

    SvaraRadera
  23. Wow så snygga ni är!!!
    Och stort grattis till sju år!!
    Ni är så fina tillsammans <3
    hoppas allt är bra med dig vännen,
    Kram

    SvaraRadera
  24. Ålder är en siffra på papper, man blir kär i en person och inte personnumret ;)
    Grattis och ni kompletterar varandra väl!

    Lycka till!

    SvaraRadera
  25. Tusen tack för kommentarer och gratulationer. Och att ni står utanför fördömmarskaran. Det bara spär på min teori om att Mollysystrar är de bästa människor i världen. :o) Massa kramar vänner!!!

    SvaraRadera
  26. Ser väl vem som helst att ni är skapta för varann, ni ser ju ut som varann:)) Och att nån har åsikter om åldersskillnaden tror jag är ren och skär avundsjuka (nån liten bitterf***a) som sitter med en gammal förkolnad träbock och önskar grönare gräs...:).

    SvaraRadera