Powered By Blogger

söndag 7 november 2010

Samma klänning men ändå inte…

I min evinnerliga produktbildsjakt på nätet sprang jag av en slump på en bild som gjorde mig en smula konfunderad. Den här:



Helena Christensen i Annie Oakley strap dress, lilac. The dreamdress som jag fick hem i veckan. Fast ändå inte. För förutom att hon är tusen gånger vackrare och nättare än den något uppjästa tanten som befinner sig bakom den här bloggen så skiljer sig en väsentlig sak till.


Urringningen. De som finns på marknaden är rakt skurna, som min, medan hennes har ett, i mina ögon, betydligt snyggare snitt, med kvinnligare framtoning. Nu vet jag ju inte hur hängtuttar hade gjort sig i den behåaktigare formen men man kan ju alltid drömma om att det blivit som ett lyft utan att behöva ta plastikkirurgi till hjälp… Vad tycker ni, vilken är snyggast?

Hoppas ni får en kanonbra söndag därute. Vi ses senare igen. Kram så länge!

13 kommentarer:

  1. Håller med om att den v-ringade skärningen är mer kvinnlig än den raka. Undrar varför dom gör så olika?
    ~~~...~~~...~~~...~~~
    Tack för komentaren hos mig. Jag tycker också att det var väldigt roligt att få träffa dig dagen innan träffen. Ett bra tillfälle att börja lära känna en tjej som verkar intressant och spännande. Och en som bjuder på sig själv som du. Jag tycker att det är synd att man bor så långt i från. Men mail och blogg är aldrig fel ;-)
    Kram du vackraste Josanne!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Även jag håller med om att skärningen är snyggare. Nu är jag inte det minsta sykunnig men skulle det inte gå att fixa till med lite knep och knåp?
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. En till som sållar sig till skaran och tycker ju faktiskt att v-ringade skärningen är absolut kvinnligare och faktiskt snyggare nu när man har de 2 olika att jämföra. Men klänningen i sig är helt underbar på dig!!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja som Solid säger lite knep och knåp så har du den precis som Helena C om det är så du vill ha den./K

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen! Gillar båda skärningar. Fast om du skulle vilja sälja denna någon gång så är jag SUPERINTRESSERAD av denna! Missade denna vid REA:N och har grämt mig sedan dess.
    Tycker det är en av de vackraste klänningar som gjorts.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Tjena Mittbena - absolut, den ringning fram som Helena har är betydligt mer smickrande än den raka som är på bild två.
    Överhuvudtaget är det nästan alltid snyggare med en v-formad ringning än den raka - den funkar möjligen om man är totalt plattbröstad och mindra bra om man har stl.B och uppåt...

    Jepp, Linda är en mycket trevlig bekantskap - fast det visste du redan ;)

    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  7. Märkligt! Mycket snyggare med V-ringning också. Fråga hos en sömmerska om det går att fixa till...Kram!

    SvaraRadera
  8. Vad störande! Fast tycker du att den sitter o känns bra som den är nu, behöver du väl inte hetsa upp dig för hur hennes är..!? Eller så går du iväg till någon kunnig person som hjälper dig.. Tycker annars du var väldigt fin i din!!
    Här har jag paketerat o leverat/skickat paket idag. Någon väntar jag på, annars har det flytit på bra. Varit på mindre utflykt idag i fiinvädret.
    Hoppas allt är bra hos dig..
    KRAM

    SvaraRadera
  9. En skicklig sömmerska skulle nog kunna hjälpa till! Tycker absolut att du ska ta med bilden och prata med en!

    Kram från V

    SvaraRadera
  10. Det där kan du fixa själv...även om man inte är så sykunnig så kan du iaf testa med nål och tråd genom att snörpa ned så du får v-ringningen och se vad du tycker om det sedan. Får du inte till det permanent så gå då till en sömmerska och be o få det fixat permanent. Jag tycker också att det var snyggare med v-ringat. Undras varför de inte valde den varianten? Eller så är det Helena själv som fixat till den hon har....vem vet liksom....

    SvaraRadera
  11. Tack snälla för tips och kommentarer! Vi är en enad skara som tycker att Helenas skärning på klänningen är snyggare. Jag ska göra som Forbid Me Not skriver och testa lite själv, känns det som det kan funka blir det sömmerska. Så jag lär nog återkomma i ämnet. Sköt om er! KRAMAR!

    SvaraRadera
  12. Jag skulle tro att det är sytt i efterhand, om du inte är sykunnig kan du fästa en brosch/säkerhetsnål (om du vill ha den osynlig) vid bröstet, och vips kan du ändra från v till rak.
    Tipsaren

    SvaraRadera
  13. Anonym: tack för tipset! Det ska jag testa. Kram!

    SvaraRadera