Powered By Blogger

lördag 27 november 2010

Odde & Modde - en fredagsträff mest i bilder

Malmö för att se Idol kändes ju som en bra grej. Men en inbokad resa till storstaden i söder fick mig även att tänka på min bästaste provkompis och underbara vän Lingonberrie. Så snabbt som ögat la jag in om audiens för en träff. Och snacka om glad när jag lyckades få henne på fall ;o) Först intog vi ett supermysigt café för en uppladdningsfika med prat om ditt, datt och livet.



















Sedan bar det av till AjaBaja för att klämma lite avmätt på kläder som vi trodde att vi redan hade sett till leda och därför lagt bakom oss. Det visade sig att vi ju faktiskt var tvungna att testa några av dem. Man kan aldrig lära en gammal hund att sitta har jag hört, och fritt översatt betyder det i min värld att man aldrig kan få en Mollytossing att släppa en kollektion hur som helst. Resultatet:
























































































Jag, och som ni ser i två av tre fall även Lingonberrie, testade Spinner silk s/s dress, almost black, Ninotchka dress, almost black och Mannequin cardigan, vintage silver.
En av dem fick följa med mig på Idolutflykt för en vidare tågtransport hem. Och eftersom jag älskar übernördiga frågesporter så drar jag i den tråden ännu en gång och kastar ut: Vilken tror ni/ vilken tycker ni?

Nu ska jag lämna över min kropp och själ till spisen. Det för att få till lite tonfisksås med pasta. Har en dagens outfit på lager som jag hoppas ha energi över till att presentera för er lite senare ikväll. Kram på er till dess!

14 kommentarer:

  1. wiiiii vilka snygga brudar!! Jösses! O vad kul ni ser ut att ha ihop!

    kram

    SvaraRadera
  2. Ja, du.

    Koftan? Du var snygg i den iaf.

    SvaraRadera
  3. Ni är helt underbara tillsammans!! Vilket radarpar..o hittar fortfarande fina Mollysar ur höst kollektion, haha.. Snygga är ni båda två! Vad som fick följa med dig hem, hrmm gissar på Ninotcka dress..
    Ha en sköön kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Filippa: snygga… hmmm… det är nog snarare så att vi har någon lite fetisch för att göra fulminer på bild när vi träffas. Hon är en så genomsnäll, ärlig och spontan människa så det går inte att göra något annat än att älska henne rakt upp och ner. :o) Precis som så många av er andra Mollytokor. :o) Kram!

    Forbid Me Not: näää, inte koftan. Den är fin men ändå lite för mycket av rikemanstant goes nyårspartaj för min del. Om du fattar vad jag menar… Kram!

    Annelie: hmmm, bra gissning… inte helt rätt ändå. :o) Inte än i alla fall för det är ju 30% på AjaBaja till och med imorgon så den ligger pyrt till för att bli hemklickad i efterhand... ;o) Har du den eller? Tror nämligen att modellen och stilen skulle vara så fin på dig, i lite vilken färg som. Fick nämligen dig i tankarna när jag provade den. Kram!

    SvaraRadera
  5. Spinner silk s/s va?! Så jäkla snygg på dig! Skitsnygg i ryggen såg jag på bilden hos Lingonberrie. Bra köp:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  6. Spinner var kjempefin til deg! Passet deg veldig godt, syns jeg.
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  7. Linda: ja jag har ju redan avslöjat genom min förra kommentar ;o) Yes box, den skumma bioklänningen bor här nu. Jag blev bara precis skitkär. Hade bestämt mig för att köpa en present till mig själv för att jag äntligen kläckte orden "jag vill säga upp mig". Och vad passar då bättre än den tossigaste klänning i mannaminne... ;o). För i min lilla psykopathjärna andas den Fuck you... :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. jippi: tack snälla Ingrid! Ha en dejlig aften. Kram!

    SvaraRadera
  9. Vad roligt du köpte den sidenklänningen!! Ursnygg verkligen, det hade jag inte riktigt kläm på..dessutom så hade du ju världens bästa anledninga att köpa en present åt dig själv!! Den är du väl värd!!
    Nej, jag har inte den som jag först trodde. Däremot fingrat på tangenterna ett antal gånger..så säger du så..haha. Hur skall det här gå..?!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Ni verkar ju vara så störtsköna och coola personer. Som alltid får din blogg mig att le! Tack!

    SvaraRadera
  11. Ni är ju ljuvliga ni två!
    Kan jag vara med på en sån butiksrunda snart för jag saknar er!

    SvaraRadera
  12. Ni är ju söta som godis :-)
    Kram
    L8

    SvaraRadera
  13. Annelie: inte meningen att sätta ännu fler Mollygriller i skallen på dig… sorry vännen… :o) Kram!

    Pernilla: vad snäll du är, vad glad jag blir. Tack söta! Kram!

    Helen: absolut kan du det, fast ofta har det blivit spontant och inte speciellt planerat så därför har det mest bara blivit vi två hitintills. Men vi får väl styra upp något. Kram!

    L8: haha… som mjukfluffiga skumtomtar eller? ;o) Kram!

    SvaraRadera
  14. Haaa-haaa! Skumtomtar är goa!
    Ha en bra söndag.
    Kram
    L8

    SvaraRadera