Powered By Blogger

tisdag 23 november 2010

Lever i framtiden, bikinidesperation & dagens

Man ska leva i nuet har jag hört. Jo tack det är ju jäkligt muntert när det har ösregnat hela dagen och mörkret redan har trängt sig på som ytterligare en surmulen fiende. Så för att inte förgöras av depp så lever jag i framtiden istället. Exakt två veckor in i den kommande tiden.
För då sitter vi på ett plan som befinner sig betydligt närmre Kap Verde än ett skylslaget gråsverige. Närmre sol, 30 gradig värme och en kritvit strand…

Shit… stränder = bikinis… så jag rafsade fram dem… Och såklart visar det sig att jag har drabbats av det klassiska bikinifenomenet – att de krymper i ren ilska om de får tillbringa för lång tid i en byrålåda… Shit igen… dags att bege sig ut på en desperat bikinijakt… någon som har några tips?

Och nu pratar vi inte små söta bikinis för läckra kroppar utan vi pratar doningar som döljer tantfett och med lite tur får en 40+´are att så lite småläcker ut… Eller ja, jag får nog nöja mig med bikini som passar tant med fett… Medan jag inleder mitt nätsökande så får ni en dagens outfit, med valkarna innanför tyget…



















Parker coat, grey
Rödbrun palestinasjal
Sidentunika från Odd Molly
Chrysalis minigown, rouge
Jaquard sleevewarmers, dark grey
jeansleggings från Vila
svarta Primeboots
Ajax hund i regntäcke från Outward Hound

Hoppas ni har en bra dag i novemberhelvetet. :o) Vi ses senare. Kram på er!

10 kommentarer:

  1. Snygg tunika! Den är snygg på andra, men inte på mig...:-(

    Här blåser det halv storm och själv har jag inte varit utanför dörren på snart en vecka...himla kul att vara sjuk alltså...Dessutom blir det ju inget gjort alls!

    Jag har två plagg jag är sugen på...men också ett på Tradera som är jättedyrt....vet inte riktigt vad jag ska satsa på...Har ju egentligen tillräckligt med fina klänningar att ha så varför....

    Annars sitter jag faktiskt och fnular på att kopiera mönstret till en Fonda och sy en egen, i rött, till jul. Fast utan mollylapp då. Fast jag skulle vilja göra den lite annorlunda, så den blir MIN mera, och inte en kopia av en Molly...Funderar mer på detta, för just nu orkar jag inte krypa runt på golvet och rita mönster....

    Kram på dig från hostande tanten.

    SvaraRadera
  2. http://www.bravissimo.com/default.aspx

    där handlar jag mina bikinis och underkläder men då måste man vara lite storbystade, bra priser, snabb leverans och jättefina
    Vi åker till värmen om två veckor och jag har köpt en ny bikini som jag ska inviga
    Lycka till med letandet
    anonyma Maria

    SvaraRadera
  3. Kap Verde lät ju inte helt fel!!!

    Jag är världsbäst på att leva i framtiden! Jag är tex nu inne i januari alla redan!

    Bikinis, ja... Själv föredrar jag att använda simelitens hajdräkt när jag är på stranden! I somras provade jag bikini i en sportaffär. En liiiiiten nätt 20+tjej skulle hjälpa mig.
    "Vad tror du om en sån här bandau-top?"
    "Du! Har man ammat tre barn så är INTE en sån överdel att föredra! Ge mig en push-up istället är du snäll!"
    "O-o-o-key..." sa stackarn och såg ut som att hon minsann aldrig tänkte amma några barn!
    "Och en rejäl nederdel också som jag kan stoppa in magen i!"

    Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Snyggt as usual på dig! Tunikan är supersnygg!
    Hmmm...bikini ja....inte mitt favortiämne heller...;)Men efter lite färg brukar man se ok ut i det mesta eller hur? Underbart för dig att åka dit och få distans till ditt jobb. Sötis Ajax!=) lille T skäms när han får på sig ett täcke...är nog inte manligt nog för honom;)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  5. www.scampi.se
    Den mörkblå med vit spets tycker jag är fin.
    Mailar dig bilden :)
    Jag brukar även köpa BjörnBorg eller Roxi (Quicksilver).
    Ett bra tips är att köpa två bikinibyxor så man kan byta efter badet.... ja, det är tantvarning men det är skönt att vara torr.
    Tips nummer två är att köpa en fin bikinitopp (typ Roxi) och sedan matcha med stooora bikinibrallor från Stadium eller TwillFit:)
    Kram
    L8

    SvaraRadera
  6. Underbart att ha nåt sånt att se fram emot trots bikini-ångest! Har inte varit i värmen på 2 1/2 år och längtar ihjäl mig...Tunikan vill jag ha! Ha en bra kväll! Kram

    SvaraRadera
  7. Kolla Twilfit ! Abetica ( tror det stavas så) har snygga doningar !

    SvaraRadera
  8. Forbid Me Not: haha… ja jag var ju hemma sjukskriven i 2 månader, fortfarande på deltid, så jag fattar precis vad du menar med att inget blir gjort. Hoppas verkligen att du kryar på dig snart! Jag trillar också dit på fina klänningar, som jag sedan knappt använder – idioti på hög nivå men så tänker jag att någon dag ska jag börja använda alla fina klänningar till vardags… hmmm… joråsåatt… idioti :o) Låter som en bra idé att sy själv, hade jag kunnat hade jag gjort det för då kan man få det som man vill ha det. Håller tummarna att du får till din egna velouris. Kram!

    Maria: tack snälla för tips! Är lite skeptiskt till att köpa bikini utan att prova, vet ju knappt vilken storlek jag har ;o) men ska helt klart gå in där och kolla. Då åker vi samtidigt, kul! Som man längtar. Kram!

    Casa del Caos: haha… ja shit vad jag också har varit med om det, minimala bruttor som ska hjälpa en att prova. Man känner sig som en flodhäst som ska töja sönder alla sömmarna i deras plagg…så simelitens hajdräkt låter mycket mer spännande. Kram!

    Adela: haha… jo Ajax är likadan, hon hatar täcken hon också, går skitsakta, är skitsur och tittar sig omkring som att försäkra sig om att ingen ser henne. Medan andra hunden älskar kläder och surar när hon INTE har kläder på sig ute. De är för roliga. Kram!

    L8: haha… jag har redan tänkt på tantvarningen… ;o) Ska kolla scampi och Björn Borg har du rätt i, de brukar ha schyssta grejer. Quicksilver var favvo när jag var ung och snygg… läääänge sen med andra ord. ;o) Tack söta för tips! Kram!

    Linda: fattar att du längtar och det bästa är att åka på vintern tycker jag. För då känns det så mycket skönare, när man vet att alla andra går hemma och fryser hehe... ;o) Kram!

    Johanssonskan: twilfit, det har du rätt i, där köpte jag en bikini förra året, en av de som ”krympt”… dit kan man ju gå och prova, tack för tips gumman. Kram!

    SvaraRadera
  9. Så härligt ni skall ha!! 14 dagar på en kritvit strand..mmm så skönt!
    Bikini ja, jämmer o elände..ett avskyvärt projekt. (enligt mig) Har testat en variant av Panos som jag är förtjust i, Scampi är ju annars "rediga" saker! Tycker nog du kan våga prova Panos för dom är riktigt fina, finns flera modeller.
    Ha en skön kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Annelie: ja fatta vad jag längtar! Inte helt klart om jag får grönt ljus att åka men jag tänkte vara rebell och åka i alla fall… :o) Panos, det har du rätt i, de har en hel del fint ju, det har jag inte tänkt på dumt nog. Tack för tipset vännen! Kram!

    SvaraRadera