Powered By Blogger

söndag 21 november 2010

Två år, snart sju & jag har tatuerat…

Jag och maken har varit gifta två år imorgon. Egentligen ville vi gifta oss den 28 november, då 2008 när det begav sig eftersom det skulle betyda ännu en ring på fingret på femårsdagen efter vi blev tillsammans. Men då var vi på Kap Verde och eftersom vi hade lite svårt att styra upp vigsel där så blev det att vi smet iväg till rådhuset lite i förskott. I hemlighet.

Våra familjer och vänner fick veta det på vykorten vi skickade från semestern. Sju år i ett förhållande som dömdes ut av de flesta redan dag ett, och två av dem som äkta makar tyckte vi var värt att fira lite.
Vilket vi gjorde idag, lite i förväg även nu alltså, och firandet ser ut så här:



















Japp, jag har tatuerat. Hjärtat på makens finger och han har ju då såklart gjort mitt. Tur det är så litet för shit vad det gjorde ont, kändes som nålen gick rakt igenom senor och ben... ajaja, liksom...

Någon dagensbild har det inte blivit och mail har jag inte svarat på. Kommentarerna i förra inlägget får stå utan repliker från mig till imorgon, precis som bloggenad hos er andra.
Jag är helt enkelt trött ända in till skelettet och om jag inte plockar bort tändstickorna från ögonlocken på en gång så kommer de garanterat att åka in i skallen när jag somnar med dem. Så god natt och Kram från mig för idag!

19 kommentarer:

  1. Åh, vad fint! Diskret, men ändå klart synligt.

    Snygga naglar dessutom!

    SvaraRadera
  2. Grattis på bröllopsdagen till er båda! Vem som helst som har träffat er kan ju se att ni hör ihop och kärleken bara lyser om er! Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis! vilka fina hjärtan ni har gjort :-) jaså du kan tatuerat ?!?!? kan man boka tid eller ;-)
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. ÅÅÅÅÅH! Så fint!!! Jag blir tårögd!

    Jag har sagt till Dr Evil att jag vill göra en kärlekstatuering till honom- en mustasch på fingret och så kan jag hålla upp den framför munnen varje gång jag vill hångla, men han tycker inte alls det är en bra idé... Ibland är han lite tråkig=) Kram!

    SvaraRadera
  5. Miljoner Grattis & lika många ♥ på er bröllopsdag idag ! Ja, jag har ju träffat er båda & ni strålar när ni tittar på varandra :-) DET lägger man märke till direkt :-)
    Å FY fasiken.... Didärade gaddningarna måste ha gjort förbannat ont... jag kanske får äran att se irl i morgon, om tid & tajming stämmer :-)

    SvaraRadera
  6. Grattis på bröllopsdagen i morgon! Hjärtat på era fingrar är något av det gulligaste och samtidigt coolaste jag sett. Vilken fin grej att båda har det.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Grattis på bröllopsdagen till er båda och all lycka önskar jag/vi er (älsklingen och Otto får vara med i lyckönskningarna).
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  8. Godmorgon o stort GRATTIS på bröllopsdagen!! Vad söta ni är som tatuerat varandra, blev så fint! Bra ni pysslar om varandra..på olika vis! Hoppas dagen blir bra!! Var rädd om dig hjärtat!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Grattis på bröllopsdagen! Vad är väl mer romantiskt än att föreviga sin kärlek med en tatuering....:-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  10. Grattis till er!

    Det följer med en sådan underbar känsla att läsa ditt inlägg om hur utdömt ert förhållande var av andra och hur ni nu sitter där med händerna ihopflätade med varsitt hjärta.

    Stor kram K

    SvaraRadera
  11. Hejlt ljuvligt! Vilken cool och samtidigt gullig grej :-)
    Kramar

    SvaraRadera
  12. GRATTIS GRATTIS GRATTIS
    Tusan hakar så jädrars roligt.
    Jag väntar fortfarande ivrigt på att min 'man' ska fria :( - efter 21 år så börjar det väl bli dags.
    Fint med de små hjärtarna (stavas det så???)

    Kram

    SvaraRadera
  13. Grattis!

    Vilken fin romantisk sak att tatuera in hjärtanen :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  14. Tusen tack underbaraste ni!!! Massa kramar från mig och mr Make!

    SvaraRadera
  15. <3
    Man ska följa vad ens hjärta säger precis så som ni gör. Inte lyssna på olycksfåglar som kraxar. GRATTIS, ni är underbara ihop.Kram!

    SvaraRadera
  16. Grattis till åren tillsammans och till de kommande!

    SvaraRadera
  17. GRATTIS! Så fina händer tillsammans! Kramar

    SvaraRadera