Powered By Blogger

lördag 13 november 2010

Är det bara jag som är så sengångartrög?

Ibland finns det Mollysar som jag känner att jag bara måste ha men som jag sedan inte kommer mig för att norpa hem. Jag spanar på dem, i butiker och webshoppar, placerar produktbilderna i en måste-ha mapp i datorn.
Men där tycks de liksom fastna. För andra plagg steppar förbi och tar plats i garderoben istället. Tills det hux flux är försent. Sold out. Överallt. DÅ vaknar plötsligt ett extremt kan-inte-leva-utan behov till liv. Och en desperat jakt inleds.

Är det någon mer som känner igen sig? Eller är det bara jag som är så sengångartrög, eller vad det nu handlar om… För jag har gjort precis så här, kanske inte hur ofta som helst, men åtminstone ofta. Nu var det på väg att hända igen.
Men den här gången reagerade jag i sista sekund istället för sekunderna efter. När jag knyckte hem det sista paret av de här från lokala butiken igår.


Jacquard sleevewarmers, multi

Tror absolut att de har potential att toppa ligan över trotjänare i vinter. Nu drar jag ut i verkligheten en sväng igen. Ha en bra dag. Vi ses sen. Kram!

18 kommentarer:

  1. Jag tror inte du är ensam. Jag brukar alltid komma på att jag måste ha vissa plagg för sent, vilket resulterad i att jag köpt nästan alla höst/vinterplagg till full pris denna gången. Wool Mix cardigan i vintage chalk är ett plagg jag missat, och som jag inte hittar i stl 0.
    Ha en fin dag.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åhh de där ville ju jaaaaaaag haaaa ;)

    Tack för Kram och KRAM tillbaka <3

    SvaraRadera
  3. Jag är en trogen velare med beslutsångest, så nej - du är inte ensam!
    Kram

    SvaraRadera
  4. hihi, ja absolut. Trög i starten ibland är man. Vet inte varför men e samma här. Underbart köp, de är så söta, jag äger ett par svarta o ett par halfmittens, de används mycket flitigt!
    kram

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!

    Så där är det ju hela tiden men tänker att det även är en sådan där trist plånboksgrej.
    Väldans fina är dina sistasekundenköp.
    kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Känner igen mig och nu är det inte många ställen som har mina remix blouse i almost black...men jag hoppas på tur som vanligt. *hehe*

    Happy lördag!

    Kraaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  7. Hehehehe! Det är ju jag i ett nötskal!

    SvaraRadera
  8. Haha... ja vi är ju ett gäng velpellor minst sagt. ;o) Skönt att inte vara ensam tossa i alla fall :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  9. Handledsvärmare överlag är hur skönt som helst, och de här är ju snygga med! Kram och, eftersom jag missade att säga det häromdagen- din frisyr är AWESOME!!!!

    SvaraRadera
  10. NÄ, ensam är du då inte..här är en till...vissa saker kan man som sagt titta på lääänge..och vips när man bestämt sig då är de minsann slut precis överallt....surt....men förmodligen bra för plånboken!

    SvaraRadera
  11. Jag velar som fan också! Har allt varit lite sugen på just dom randiga godingarna jag med! Kram gumman!

    SvaraRadera
  12. USenast i veckan... fick värsta begäret och surfade runt som en dåre på alla nätbutiker. Pulsen var hög. Hittade den till sist på en sida men började tveka när jag såg priset... Så för att undvika att klicka hem dyrgripen fortsatte jag att surfa och hittar plagget på Fitts and Company för halva priset och fri frakt. Förstår ni vilken underbar glädje. Gick som på moln hela dagen och hade ett fånigt leende på läpparna. En kollega frågade varför jag var så glad... jag hade inte mod nog att dra min Molly-histiria med risk för "crazy-varning".Ha-ha! Men i detta forum känns det helt ok. Kram! Lämar dig Josanne med en cliffhanger... gissa vilket plagg?! Plagget finns inte kvar i butiken. Knep den sista. Känns ännu bättre, ha-ha! Kram L8

    SvaraRadera
  13. Som sagt, man är inte ensam om att vela fram och tillbaka. Jag har köpt likasamma fast på Tradera - helt oplanerat. Jag skulle ju inte ha några men så en kväll så bara fanns de där på T med köp nu och då bara klickade det där kända fingret och jag blev med sleevewarmers. ;) Nu är jag supernöjd att jag slog till.
    Kram och gratulerar till nytillskottet!

    SvaraRadera
  14. Velig..vad säger du!? Hahaha..jo tack, det är väl bara förnamnet här!
    Vad roligt du köpte dom fina!! Tror du kommer älska dessa i vinter..
    Ha en skön lördag!
    Kram

    SvaraRadera
  15. Nej, det där är du inte ensam om....först när något verkar omöjligt att få tag på (slut överallt) det är då den riktiga jakten börjar....Jag, som är ny i den här världen, är också så sugen på en hel del gamla/äldre grejer och då blir det ju riktigt trixigt!
    Kram, Runa

    SvaraRadera
  16. Jag säger bara Lacie strap dress i vintage chalk! Vela vela vela=finns ingen kvar i min storlek någon stans :-( Nej då - du är inte ensam!
    Kram

    SvaraRadera
  17. Haha... nä ensam i veleriet var man då alltså inte. Fast egentligen är jag ju inte förvånad. Vi Molly-muppar (underbart ord myntat av söta Ninna) har ju en tendens att bete oss lite lika i Mollyrelaterade situationer… ;o)
    L8: hmmm... gissa.... får jag suga på karamellen och återkomma?
    KRAM på er!

    SvaraRadera
  18. Jag e likadan, letar både strumporna och Jacquard sleevewarmers i multi..
    Verkar vara slut överallt...
    varför ska man komma på det nu, när de slut överallt...
    hm hm
    Kram

    SvaraRadera