Powered By Blogger

lördag 27 november 2010

Idol – en rapport i miniformat

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om gårdagens utflykt till Malmö arena och Idol. Visst var det kul, en sådan grej man bara gör en gång i sitt liv och därför var det lätt värt svett, trängselhysteri och en halv förmögenhet.
Fast det roligaste var faktiskt att vara på vift med våra bästaste Roskildefestivalsambos T och M. De är übersköna så det blir alltid grymt skoj, spontant och därför även ganska galet i deras sällskap.

Annars var det mest halvtaskigt ljud, Jay sämst någonsin, en stolle som dirigerade när och hur man skulle applådera och skrika och platser långt bak dit kamerorna inte nådde så något tokvinkande till er kom aldrig på tal.
Så mycket bilder blev inte heller tagna. Efter att min mobil hade fått tjäna sig svettig som kamera hela dagen så sa den tack och god natt långt innan första halvlek var avklarad. Så detta var i princip vad jag lyckades skrapa ihop.




















Desto fler bilder blev det under en miniprovsejour på AjaBaja med underbaraste vännen och Mollysyster Lingonberrie. Hon har redan visat en del inne hos sig men risken att framstå som en tjatig och senkommen copycat hindrar inte mig från att presentera min lilla fotoskörd också. Fast den får ni vänta på en stund till för först har jag lite vardagsbestyr som jag måste ta itu med.

Hoppas ni får en kanonbra lördag i snökaoseriet. Var rädda om er!. Kram!

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag var också på Idol igår och jag håller med dig om allt. Det är bättre hemma ifrån tvsoffan än i på riktigt. Tyckte du också att folk som trängdes och satt runt en var sura? De glodde surt när vi tjoade. Riktiga tjurskonkar var de, förstörde en del av upplevelsen. Ha en fin lördag.
    Kramar från Ingela i en grannstad till dig

    SvaraRadera
  2. Hej hjärtat!
    Ja du, jag tänkte lite så när jag slog på tv,n o såg alla dessa människor!! Tittade efter dig o tänkte du kan ju faktiskt sitta långt ifrån scen o kameran! Nu har du ialla fall varit o sett hysterin, antar du gladeligen sjunker ner i tv-soffan när nästa omgång ges..
    Ha en riktigt bra du med i galna vintervädret!
    Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Så är det ju! Moa och jag har varit på Melodifestivalen några gånger, på finalgenrepet och det ÄR bättre på TV. Vad snygga ni är! Men bilden jag fick på dina reskompisar var mycket bättre;) Kram gumman och ha en bra lördag:)

    SvaraRadera
  4. Kan tänka mig att det var just så. =)
    Och Jay kommer igen med bättre låtval i Götet, hoppas jag.

    SvaraRadera
  5. Ingela: jodå, jag upplevde precis detsamma, skitsura människor runt omkring oss i arenan som blängde och mumlade om att vi var störiga för att vi tjoade på Jay och pratade med varandra i pauserna. Begravningsstämning på en hel del alltså. Och bättre från tv-soffan – absolut! Kram!

    Annelie: ja lite panikångest i trängselland blev det allt men inte så farligt ändå. Stängde öron och ögon så då gick det bra. :o) Absolut ser jag framemot Idol från soffan nästa gång men kul att ha testat på att vara där live liksom. Kram!

    Linda: haha… den bilden var ju liksom inte helt rumsren, den var ju exklusivt för dig. Visade faktiskt fotot på dig i von Benzo-tröja när de började mesa om att jag ens skulle få ta bilden och skicka till okänd människa. När de sett dig blev det som det blev. = du fick fet okejstämpel av de resecrew ;o)- Kram!

    Helen: ja vi får hoppas på att han kommer igen nästa vecka. När jag sitter i lugnt förvar i hemmets trygga vrå :o) Eller så åker han ut, efter dagens rubriker & löpsedlar, men det lär ju visa sig… :o) Kram!

    SvaraRadera