Powered By Blogger

måndag 1 november 2010

Dagen som inte var gjord för mig…

Joråsåatt… ta tag i sitt liv var det ja. Jag hann knappt mer än att knäppa in de orden här förrän allt började strula… Vissa dagar är helt enkelt inte gjorda för en och den här var definitivt inte för mig…
Jag är mest bara sur och deppad nu så jag orkar inte ens mala om allt i huvudet genom att gå in på detaljer här. Dessutom vill jag inte smitta er med mina neggotankar så ni får nöja er med en tråkig dagensbild så länge.



Parka coat, chalk
stickad sjal från Minzo
Alchemistry s/s blouse, lilac
Chrysalis minigown, lite lilac
jeansleggings från Vila
svarta Primeboots

Nu ska jag diska, golvsanera och röja i den gigantiska tvätthögen för att försöka mota bort min härskna nedstämdhet. Och går den över innan sovdags så kan det hända att jag dyker upp här igen. Om inte så får ni ha en bra kväll. Kram!

5 kommentarer:

  1. Hej Josanne!
    Hade tänkt och skriva lite i förra inlägget men jag gör det nu istället.
    Visst är det lite typiskt att dom där dagarna som man känner att man är lite på gång, vill börja ta tag i saker, skriva listor, om inte bestiga högsta bergen så iallafall skutta över någon liten kulle det är just dom dagarna livet ger en käftsmäll så man studsar tillbaka. Men du är på gång, men det ska stötas och blötas, brännas några broar först.
    En klok professor på högskolan i Malmö sa någonting åt detta håll "det näst bästa kan vara gott nog, det kan bli väldigt bra".
    Jag har upptäckt att när jag försöker leva efter dom orden så blir det mycket enklare.
    Vilket ju naturligtvis inte innebär att lägga sig platt men det är ju någonting annat.
    Nåja nu ska jag sluta babbla, allt gott till dig och du vet ju att du har någonting i dig, det ska bara bubbla färdigt först.
    Kramar från Eva
    Ps. Hoppas att jag nu har missat en Traderaauktion medan jag skrev, vann nämligen ett par förra veckan. Men som det gamla Mollyordspråket säger "Man saknar inte Mollyn förrän garderoben är tom eller Hellre lyss till den Mollydröm som brast än att aldrig lägga ett bud" eller nåt.

    SvaraRadera
  2. Hej hjärtat!
    Men du..vissa dagar ÄR verkligen kass! Man FÅR deppa, "gräva ner sig"(dock inte bokstavligt..), vara ledsen o arg mm mm! Jag känner igen mig så väl, antingen är knappen PÅ eller helt AV. Det finns liksom inget mellanläge här heller kan jag lova.(älskade maken påpekar det emellanåt, som han påstår sig gilla..!?) Mina s.k listor över "måsten" är numera bara skrattretande! Hur skulle jag någonsin kunna komma ikapp allt..det går inte! (hur gärna jag än vill).
    Försök o beröm dig själv istället. För tex. idag har du diskat, gått ut med hunden, tagit ut soporna osv osv. Det räcker..du har gjort "något" idag! Eller hur!? Försök låta bli o grubbla så förbaskat mycket, du är så bra precis som du är!!!
    KRAMAR från virrpannan!

    SvaraRadera
  3. Man får lov att ha neggodagar ibland. Och hösten gör ju inte dem färre precis.
    I övrigt håller jag med ovanstående talare.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Skickar över lite peppingkramar! Vissa dagar är ju bara sådär och då är det väl skönt att ha nånstans att skriva av sig och ventilera lite...Mitt bästa ordspråk: "Den som aldrig varit nere på botten, kan aldrig njuta av hur det är när man är på toppen" Stämmer faktiskt!
    Kramar
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Eva: ja visst är det typiskt. Lagen om alltings jävlighet liksom… Fast det som inte dödar en gör en starkare heter det ju och det är så jag försöker tänka när jag står framför en skog av broar att bränna. ;o) Och du får babbla hur mycket du vill, jag gillar ditt babbel. Mycket! Lite nyfiken på om ”jag” fick dig att missa auktionen… ;o) Kramar!

    Annelie: haha… ja jag känner också att de där måste listorna mest är skrattretande… de är ju kilometerlånga, och så många dagar som skulle krävas för att beta av allt finns inte :o) Tusen tack för pepp vännen, det funkar faktiskt! Kramar!

    Helen: nä det där förbenade mörkret spelar in en hel del känner jag. Det är väl bara att försöka gilla läget. Tack och Kram!

    Vivan: ja det stämmer absolut men ibland undrar man varför man bara får vistas kortare stunder på toppen och resten på botten… nä riktigt så illa är det inte. Tack för peppingkramarna, de hjälper. Kramar tillbaka!

    SvaraRadera