Powered By Blogger

måndag 29 november 2010

Operation nedräkning börjar nu

5 dagar kvar att spendera på arbetsplatsen från helvetet. 5 dagar kvar innan jag kan släppa rollen som ett urlakat skelett och börja bygga upp ett nytt liv. Jag är väl medveten om att det inte kommer att bli en dans på rosor men värre än nu... Det kan nog knappast någonting vara... Så som jag längtar… :o)


Hinner inte ta någon dagens nu som jag hade tänkt så det kommer senare. Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

10 kommentarer:

  1. Fina Josanne! Du är stark som fixar att gå iväg och snart är detta över - då börjar det nya!

    STOR KRAM och tack för hälsningar hos mig!
    <3

    SvaraRadera
  2. Godmorgon hjärtat!
    Håll huvudet högt o räkna dagarna! Håller tummar o tår du klarar dig bra genom dagen!!
    Så skall jag försöka att ta mig igenom min dag.. Livet är inte alltid så lätt..
    STOR KRAM!

    SvaraRadera
  3. Och snart är det bara 4 dagar kvar ;)
    Förstår att du ska fira på fredag.

    SvaraRadera
  4. Snart fredag! Jag lovar :-)
    Kram
    L8

    SvaraRadera
  5. Låter härligt med "bara" 5 dagar kvar. Nytt liv och nya chanser sedan, fokusera på det istället så kommer tiden att rinna iväg! Tack för ditt svar i bloggen ;-D
    Ta hand om dig!!
    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Tänker på dig och skickar en styrkekram!
    Du ska se det går fort!!

    Sen kommer de dagarna aldrig mer tillbaka:-)

    Kramar till dig!!

    SvaraRadera
  7. Bara 5 dagar kvar och sen är du fri. Du ska se att du hittar på ngt annat skoj jobb när du minst anar det:)
    Kramiz AnnaCarin

    SvaraRadera
  8. Bina: hej gumman! Jag säger detsamma till dig, du är också stark och du reder ut det du befinner dig i med ett stärkt självförtroende, det är jag helt övertygad om. Låt inte de jävlarna ta dig! Kram!

    Annelie: usch har du det jobbigt nu igen… trist. :o( Tänker på dig vännen! Kram!

    Helen: japp, NU är det bara 4 dagar kvar. :o) Ja lite fira blir det nog på fredag men tänkte vänta till Kap Verde = champagne på stranden på onsdag nästa vecka. ;o) Kram!

    L8: då litar jag på dig! ;o) Kram!

    Mollyholic: precis ”bara” är ordet, fokuserar på det. Ja det var ju inget egentligt svar eftersom jag inte visste… :o) Kram!

    Lingonberrie: :o) smilbanden åkte upp när jag läste kommer aldrig tillbaka… Najs!!! Styrkekramar till dig mitt i flyttbestyren också!

    AC: jag har ju en liten tanke om att jag och Carina ska bli de nästa stora författardrottningarna ;o) Kanske inte helt troligt men kanske inte helt otroligt heller… vem vet :o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Vet precis hur du känner dig! Arbetslöshet skrämmer mig inte, däremot blir jag livrädd vid tanken på att vara kvar resten av livet på mitt ****jobb! Men nu har jag bara EN dag kvar innan det är tack och adjöss för mig. Hoppas att dina 4 dagar flyger fram!

    SvaraRadera
  10. Marita: GRATTIS! Vet ju att du berättat lite om din situation innan och du gör helt rätt. Många är rädda för arbetslöshet men både du och jag vet ju att det finns så mycket värre saker än det. Att bli vidrigt behandlad på ett jobb till exempel. Jag vet inte varför jag missat dig i min blogglista men nu la jag till dig, hoppas det var okej. Kram!

    SvaraRadera