Powered By Blogger

tisdag 9 november 2010

Inget vettigt inlägg – bara svammel och velerier…

Jag har varit nyfiken på Reedy tunic, framförallt den vita, ganska länge men det var först igår, under en provtur a la mindre med kamrat Lingonberrie som jag tog mig för att testa den.
Och när jag ändå var i farten var det ju lika bra att även kränga på sig Wigwam i lite lilac som jag gått och pillat på i butikerna hur många gånger som helst.



















Ja så nu sitter jag här och glor på bilderna och velar som den värsta ambivalensdåre. Reedy eller Wigwam eller kanske rent av ingen av dem…? Det är intellektuella frågan som ockuperar min lilla skalle just nu…
Har ju liksom redan ett par wiggisar men ingen reedy men var den egentligen kul på mig? Wiggisarna älskar jag ju…. Hmmm…
Eller ska jag helt enkelt skippa båda två och invänta pre-fall, någon som vet när det släppet beräknas landa i verkligheten förresten?...
Svammel och velerier som sagt… Sådant man kan sysselsätta sig med för att slippa ta tag i de viktigheter man egentligen borde ägna sig åt… ;o) Kram!

20 kommentarer:

  1. Reedyn är du himla fin i!!! Den hade jag satsat på! Prespring brukar väl landa i mitten av december (så där lagom till att man spränger sin julklappsbudget till sig själv.)

    Jag är själv sugen på Reedyn men har nyligen köpt weedyn så den behöver gås in först.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker nog att Wigwamen är mer du än Reedy... Men det kanske du redan har gissat att jag skulle tycka!!? Jag har ju inte provat Reedy men är inte den lite tråkig i tyget eller är det bara jag som inbillar mig??
    Du var fin i båda,... men Wigwamen i lite lilac var extra snygg på dig... Jag lyckades köpa min Wigwam lilac väldigt billigt från F&C (Amy). Jag tror jag betalade 183 dollar (25% rabatt) + fri frakt!!
    Men det kommer ju en massa snyggt i vår verkar det som...
    Kram.

    SvaraRadera
  3. jAG HADE NOG OXÅ SATSAT PÅ REEDYN, HAR DEN SJÄLV OCH TYCKER SÅ MYCKET OM DEN =)
    WIGWAMEN ÄR OXÅ FIN MEN SOM DU SJÄLV SKREV SÅ HAR DU JU EN DEL SÅNA.
    KUL ATT VARIERA SIG IBLAND LIKSOM ;O)
    KRAM CAROLINE

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag lägger min röst på Reedyn, tycker den var lite coolare, o du verkar vara en cool brud!
    Wigwam är ju oxå snygg, men kanske kul med lite variation då du ju har flera av den modellen redan...
    kram

    SvaraRadera
  5. Instämmer! Reedyn är mer du och Wigwam kanske du får en för mycket av snart, Josanne ;)

    Jag skulle dock vänta till våren. Känner på mig att det kommer komma mååånga slurpiga plagg!

    Keep shining!
    Kraaaam!
    L8

    SvaraRadera
  6. Loo: haha… kul att du skriver spräcker sin julklappsbudget till sig själv för det är precis så jag alltid handlar julklappar, fyra till mig, en till någon annan, fyra till mig… nja, nästan i alla fall. :o) Weedyn tittade jag på, tänkte prova men den fanns inte kvar i min storlek tyvärr. Men den är väldans fin den också. Kram!

    MollyB: efter att jag har varit inne hos dig, så kan jag inte riktigt släppa Wigwamen. Du var ju skitsnygg i den!!! Fast jag funderar dock på att vänta till rean, frågan är bara om jag vågar det… Jag är ju inte så konsekvent och väldigt spontan ibland. Så bli inte förvånad om den hux flux, och det snart dyker upp här. ;o) Kram!

    Caroline: jag hade ju helst velat slå till på båda men dumt nog håller inte ekonomin med alls där. Och eftersom den tyvärr styr så blir det till att välja… hmmm… kul att höra att du tycker så mycket om den, jag tyckte ju att den hade potential… Ja vi får se hur det blir. Kram!

    HelenaSv: haha… det var snällt sagt även om jag känner mig så ocool som det bara går just nu. Men tar ändå åt mig lite… ;o) Och du har rätt i det, Reedyn är faktiskt coolare. Tacktack för hjälpen! Kram!

    SvaraRadera
  7. L8: haha… kan man ha en för mycket?... hmmm… det har jag då aldrig hört talas om… ;o) Ja våren verkar ju riktigt riktigt lovande. Underbart ord; slurpigt… det stämmer ju så perfekt på en hel del av de vårplagg man redan sett. Det blir nog till att råna banker som bara den i vår. :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag säger skippa dem, eventuellt invänta rea på Wiggisen och vänta på pre-spring!! Pre-fall har redan varit. ;-) Jag blev tokig på ärmarna på Reedyn. Kommer asa dem i allt möjligt men....den sitter sjukt snyggt på dig över boobsen. Fan jag var ju ingen hjälp alls helt plötsligt! Hahahaha...
    Sitter på ett as sunkigt hotell i Gbg.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jaha, jag är väl en tråkfia som tycker Wigwam då!! Dom passar du sjukt bra i, då skall man ha så många det bara går..så det så!!
    Underklänningarna vi pratade om i förra inlägget är inte den vita med breda spetsen. Utan den andra modellen, finns i flera färger.
    Jag vill oxå ha en Wigwam till..
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Här kommer en tråkfia till och håller med Annelie och tycker Wigwam, du är vansinnigt snygg i modellen och varför inte fortsätta ett vinnande konsept, tänk tantlogik!
    Att det sedan verkar komma hur mycket fint som helst till våren det är en helt annan plånbok det, önska går ju.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  11. Wigwam i lite lilac är på 20% på Country Dreams om det skulle rycka i klick-fingret....
    Kram.

    SvaraRadera
  12. Kör på en reedy! Gillar personligen wigwam(har 5 stycken=)) men e kul med ngt nytt! Så reedy=)
    kram!

    SvaraRadera
  13. Svårt, men jag tycker nog att Wigwam är mer dig. Lycka till med beslutet.
    Kram

    SvaraRadera
  14. Gillar Wigwamen på dig.
    Tips på underklänning till Dishen,
    Lacie top :-) Tror att den kan passa riktigt bra till din klänninge med.

    Kram!

    SvaraRadera
  15. Jag tycker att du ska vänta på Pree-spring! Har en känsla av att Reedyn är ett sånt plagg som kommer att finnas med på rean.....
    Bara en tanke...Ha det bäst gumman! Kram

    SvaraRadera
  16. Hoppa över de båda!!! Det kommer mycket fint och där är det mer färg i, vilket kommer att klä dig som hand i handske:D

    Blir du för sugen kan du alltid invänta rea:n De kommer att finnas med bra rabatt. "Tänk på poceneten"

    Kramar

    SvaraRadera
  17. Ang underklännings tips för disktrasan ;o)
    Har du kollat Creams underklänningar, finns i vit? Finns bla på karlbjer.se tror jag.

    Kram Caroline

    SvaraRadera
  18. Ah, du passar ju i precis ALLT ! Men vitt är ju vitt... Tycker nog åxå att du passar mer i färgsprakande lasar ;-)
    Å du... haha, jag skulle lägga bud på Tradera... men där var en kvinna som hunnit lägga, så jag budar inte ;-) Skulle det vara att du vinner & den av någon anledning inte passar, är jag pigg på att shoppa den av dej :-) Jag blev ju grymt imponerad av den gråmönstrade du hade när vi träffades sist ;-)
    Letar du underklänningar till din dish, ska du bege dej till Påulander i L-A ! Hon har määäängder ! Ta en tur i morgon , så kan jag ju bjuda på kaffe ;-)

    ♥Åsa

    SvaraRadera
  19. Suck, så hamnar man sist i kön - min lotthär i livet...
    Har ingen aning om när prefall kommer men om du inte är stormrik skulle jag råda till att vänta.
    Ingen var på något sätt ful men inte 100%'iga heller.
    Fast du gör ju som du vill. Förstås.

    SvaraRadera
  20. Tusen tack för all hjälp… nja, ni tycker ju inte lika så jag kanske ska kalla det engagemang istället :o) Jag velar och velar och just därför så har jag bestämt mig… att jag väntar och ser när rean kommer, finns någon av dem kvar då så får det bli den. Jag tänker på pocenten Fengxumamma :o) och sätter min tilltro till ödet helt enkelt. För jag tänker så här; eftersom jag velar så är ingen av dem egentligen klockrena (eller båda men där skriker plånboken nej…) Så jag litar stenhårt till modeguru CLE om att ingen var 100%, så därför flyttar jag blicken framåt och inväntar pre-SPRING istället (inte pre-fall som jag skrev – tack Jeanette) Uppskattar era kommentarer otroligt mycket – ni är bäst! Kram på er!!!

    SvaraRadera