Powered By Blogger

fredag 26 november 2010

Tusen tack – Ni är bäst!!!

Stängde ner datorn igår efter att jag hade gjort mitt inlägg och när jag öppnar den nu på morgonen så möts jag av något som får mig att studsa av lycka. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska uttrycka mig så att ni ska förstå hur underbara ni är... alla kommentarer i mitt förra inlägg... de betyder så mycket mer än ni anar... Hade de människor jag lämnar bakom mig haft ett unns av det ni ger så hade jag sluppit befinna mig i helvetet det senaste året…
Men nu är det som sagt snart ett avslutat kapitel och inget att mala mer om. Tusen tack som fan för att ni finns- Ni är bäst!!! Postar över lite kärlek till er.

9 kommentarer:

  1. Superstarkt gjort av dig!!! Heja heja!!
    Jag gjorde detta för nu 5år sedan och det var det bästa jag har gjort...höll på att förstöra mig själv och förlora min familj....inget i världen är värt det!!!
    Du kommer fixa detta...du är en STARK 40+ och det är många arbetsgivare som söker efter det!

    KRAM ♥

    SvaraRadera
  2. Jag blev så jäkla glad när jag läste!! Strongt gjort. Jag har aldrig riktigt befunnit mig i den situationen men jag kan bara föreställa mig hur jävligt det är. RESPEKT !
    Många kramar

    SvaraRadera
  3. Så stark du verkar!! Härligt att de faktiskt inte kan behandla dig illa längre!! Och inte p.g.a dem utan på att DU sa ifrån genom det du gjorde. Det blir säkert tufft som många skrivit, men det kan väl knappast blir värre??

    Det FINNS jobb. Och merparten är säkert mycket bättre och trevligare än det ställe du verkar ha varit på!

    Lycka till nu!!

    Kram, Fia

    SvaraRadera
  4. Skönt för dig! Bra gjort. Du har integritet!
    Jag skulle vilja ha dig som kollega :)

    I våras tackade jag för mig på mitt förra jobb och gick arbetslös men sedan september har jag hamnat på en underbar arbetsplats. Allt löser sig. Passa på att njut. Varje morgon i flera veckor efter jag slutat på förra jobbet vaknade jag av den underbara tanken: "jag behöver inte gå dit" och så kände jag hur energin strömmade in. Sen får man ju inte glömma bort att det är en ganska jobbig känsla att inte ha jobb. Man känner sig lite utanför och som om att man befinner sig i en bubbla. Alla andra går till sina jobb som det vore det självklaraste i världen och det känns som man aldrig kommer få jobb... men det får man. Du kommer få jobb! Det bästa med den tiden var ändå att det var så kravlöst. Ingen stress och inget ansvar. Bara du söker de jobb som erbjuds och skickar lite spontanönsökningar så gör du allt rätt.

    Ska kolla om jag ser dig och din man i publiken idag på Idol :)

    Stora kramen från L8

    Keep shining!

    SvaraRadera
  5. Ångestens tid är förbi!
    Grattis och Lycka Till!

    SvaraRadera
  6. You rock! Härliga Josanne gjorde det!!!
    ~~Kram~~ :-)

    SvaraRadera
  7. Vad du kan vara stolt över dig själv!

    SvaraRadera
  8. Så fantastiskt att du tog steget och sa upp dig!!! Och att du berättar kan säkert ge fler kraften! Massor av kramar från Berit

    SvaraRadera
  9. Tack söta ni! Fan vad glad jag blir av era kommentarer även om det bara blir ett klumpsvar så här i all anspråkslöshet. Kramar!

    SvaraRadera