Powered By Blogger

tisdag 16 november 2010

Förbokat var det här

Japp, då kan jag också sålla mig till skaran pre-spring förbokare. Fick mail från DeepFling nu nyss och kastade mig in. Trodde redan att den var slut men det fanns två kvar i min storlek. Tjohooo! Premiär för mig i förbokningsdjungeln. Känns lite stort sådär. :o) Har ni förbokat något?
Det blev denna lilla sötnos som hamnade på min reservationslista:


Early spring tunic, dark magnolia

Kärlek vid första ögonkastet och då går det ju inte att stå emot… Karaktär? Vad är det? Såg på Odd Mollys hemsida att den även finns i den här färgen:


Hur läcker är inte den då? Skulle vara presentsnöret i midjan som sabbar den en smula. Återstår dock att se om den har gått i produktion för sådant vet man ju aldrig riktigt. Spännande. Fast nu får det vara slutbabblat för mig för den här gången. Duschen kallar. Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er! Kram!

13 kommentarer:

  1. Jag bokade en oxå! Bkev också blixtkär! Har du gått med/gillat dom på Facebook? Då får du 20% rabatt. Kram L8

    SvaraRadera
  2. Jättesugen på att besälla från Deepfling, men tillkommer det inte tull. är det någon som vet hur mycket? vad kostar frakten?
    kram Tina

    SvaraRadera
  3. Ahhh, så roligt att du fick den. Jag svarade just på din kommentar hos mig, och såg sedan att du redan gjort ett inlägg. Jo, jag fick också förbokat denna underbaring, men precis som du skrev så fanns inte den svarta velouren kvar i min strl. Nu fnular jag på om jag ska förboka den inne hos Ajabaja istället. Funderar också på om jag inte hellre vill ha den i Vintage Berry...hmm

    Blusen är så himla fin och nu längtar jag efter att få hem den.

    Kram

    SvaraRadera
  4. L8: kul! Har inte sett den någon annanstans än så den lär kanske - förhoppningsvis - inte vara den vanligaste tunikan på landets gator. Jag har redan bränt min 20%-are på DeepFling. I helgen. På Art silk velvet. Oooops ;o) Kram!

    Tina: jag har bara handlat från dem 2 gånger innan. Fick ingen tull då så hoppas slippa det nu också. Fri frakt om man handlar över 100 dollar tror jag det är, inte helt säker men mindre än vad en Molly kostar i alla fall. Om du vill så kan jag kasta ut frågan här i bloggen lite senare om du vill, för många andra har ju mycket bättre koll än mig. Kram!

    SvaraRadera
  5. L8- hur fungerar det på Facebokk, ska man gå in och gilla och får man då någon rabattkod, eller fungerar det?

    mvh
    Odd oldies

    SvaraRadera
  6. Nä, vad sotis jag blir! Ville också ha en sån....Den kommer att bli skitsnygg på dig:) Ha en bra dag gumman! Kram
    Till Tina:Beställer du för över 100 dollar är frakten fri från Deepfling. Jag har aldrig åkt på tull från dom heller.

    SvaraRadera
  7. Odd Oldies: kul att du fick tag på tunikan i alla fall! Om jag ska gissa så blir den mycket svårare att få tag på än velouren. Tycker att jag har sett velour överallt men inte tunikan, än så länge i alla fall. Kram!

    SvaraRadera
  8. Odd Oldies... ja man ska gilla dem på Facebook, kan rota fram mailet jag fick i efetrmiddag, hinner tyvärr inte nu. Kram!

    Linda: hmmm... ja den hade passat kanon på dig också. Hojtar om jag ser den någon annanstans. Kram!

    SvaraRadera
  9. Josanne- Du får jättegärna kasta ut frågan ang tull/kostnad i din blogg. Är bra att veta innan beställning så att man inte får betala mer.
    Tack för en fin blogg
    Kram Tina

    SvaraRadera
  10. Hej Odd Oldies and New Mollys!
    Sök deepFling på facebook "search" så kommer deras sida upp och då trycker du gilla. Sedan får du ett mail med personlig rabattkod. Lycka till! Kram L8

    SvaraRadera
  11. Josanne och L8- tack för era svar. Jag tror faktiskt att jag har det mailet någonstans i min inkorg, och nu minns jag att det var så det stod. Man gillar på FB sen mailar deepfling en och man får en rabattkod.

    Tackar ödmjukast för hjälpen, idag är hjärnan inte den vassaste kniven i lådan...;)behöver sömn, massor med sömn...
    Kram

    SvaraRadera
  12. Här kommer ett litet hett tips, en R&B artist som jag jobbar med som heter Paul M. Kolla in hans hemsida: http://www.paulm.se
    Här är hans nya video "Baybe": http://www.youtube.com/watch?v=-yqdJal7YLM

    SvaraRadera
  13. Odd Oldies...: jo tack jag vet hur det är med en hjärna som inte är den vassaste kniven, har en sådan själv... :o)
    Hör bara av dig igen om du inte hittar mailet så letar jag upp det till dig i min inkrog. Kram!

    Sarah: ja då får jag ju kolla upp det. Tack för tipset! Kram!

    SvaraRadera