Powered By Blogger

lördag 13 november 2010

Dagens, värsta obstinata beteendet & skitsur…

Jag fattar inte vad det är för fel på mig. För jag satt verkligen och detaljstuderade när Jovana frisör fixade mitt hår igår. Inga konstigheter, lätt som en bomullstuss. Tyckte jag då. Men när jag skulle få till det själv idag så var det som om kam, saltvattenspray och vax hade gjort gemensam sak av att sätta in värsta obstinata beteendet för att motarbeta maximalt. Jag får fan inte till det. Alls. Och inte blev det bättre av att knalla runt i blåst. Ja ni ser ju…



















… och det är precis så kort bak som det ser ut på bilden. Även om det ju då inte är den bästa bilden direkt… Gnäll, gnäll… Ja, jag är ganska sur idag faktiskt. Jävligt sur rent av. För tanken var att jag skulle träffa tre helt fantastiska Mollysystrar nu ikväll. Men av olika anledningar så blir det inget med det för min del… :o(. Och då har man faktiskt fog att vara sur. Så det så…
Önskar dock dem och alla er andra en superbra kväll. Kram för mig för nu.

10 kommentarer:

  1. SuperSnyggt, tycker jag. Det tar ca 10 dagar innan håret har fattat. Du får ha tålamod :-) Kram! L8

    SvaraRadera
  2. Jag tycker frillan är snygg stylad eller inte! Är också skitsur att jag inte kan komma ikväll... Vi får göra om det snart helt enkelt när alla kan! KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Ja, då förstår jag att du är SUR och har skäl för det! Trodde först att det var frisyren och fattade nada. För den ser ju skitfin ut! men missa mollyträff är ju riktigt trist! (Fast visst är det konstigt att det alltid ser så lätt ut hos frissan!!!)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Kommer saknat dig oerhört och alla andra som inte kunde komma.
    Mega kram

    SvaraRadera
  5. Jag tycker att du fått till det bra, hade jag inte haft så lockigt hår... Ärligt, det är verkligen skitsnyggt och jag gillar att det är så kort i nacken, blir en snygg linje.
    Hoppas du får en mysig kväll utan Mollysystrar.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. J...a blogger! Jo, jag förstår det! Missa dom härliga Mollysystrarna är ju ingen hit!!
    Vad gäller fixa frisyren, det ordnar sig! Du har snart snitsen inne efter några gånger. Du ÄR jättesnygg!!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Nacken är verkligen skitläcker! Kör plattången framtill och busa runt lite bara....Tråkigt med middagen, men ibland funkar inte logistiken:( Vi får sitta hemma och vara lite bittra både du och jag;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  8. Nej, nej, nej... inte vara sur! Du är ju så
    j'%&a snygg i håret så att jag bokade tid hos frissan! Du är såååå fin. PUNKT!
    Kram älskade vän!

    SvaraRadera
  9. L8: haha... 10 dagar innan håret fattat, låter bra... men så kom jag på att jag också ska fatta… hmmm… och då var vi genast uppe i 100 dagar… ;o) Och tålamod… hmmm igen… inte riktigt min grej men jag får väl jobba på det. :o) Kram!

    Dr Molly: ja fy fan rent ut sagt vad synd det är om oss. På riktigt! Hade ju så mycket sett fram emot att träffa er allihop… Absolut att vi bara måste styra upp något igen när alla kan!!! Hoppas du får en lugn natt på jobb. Kram!

    Nena: tack, alltid skönt med förståelse och medhåll… riktigt surt är det men men förhoppningsvis blir det fler träffar med mina Skånebabes och med er alla andra godingar runt om i landet. Får se fram emot det istället… Kram!

    Jeanette: hoppas ni hade superkul!!! Ja lite trist att hälften av oss föll bort. Vi får styra upp något snart igen! Kram!

    Lindiloo: tack söta! Och ja det är i alla fall snyggare än det långa skittrista håret som bara hängde som en dålig kvarleva från 70-talet. :o) Får glädja mig med det tills jag fått in stylingsnitsen. Kram!

    Annelie: tack hjärtat! Har inte hunnit maila dig idag… saker att stå i… men ska försöka få iväg ett mail till dig under morgondagen vännen. Kram!

    Linda: tack för tips gumman. Tänkte plattånga men hann inte idag. Får väl öva som en tosse tills jag får in snitsen… Jag vi får vara bitterfittor tillsammans ikväll. Och sen styra upp så vi kan ses alla snart igen. Fan att detta land är så jäkla långt bara… Kram!

    Lillis: nej gumman, jag är INTE sur på frisyren, jag är sur för att jag missar Mollysysterträff som pågår nu. Spännande att du ska klippa dig, kort? Lova att visa! Om inget annat så kanske du vill maila över en bild till din skånska tantkompis ;o) Kram!

    SvaraRadera
  10. näää usch vad trist då! När man är inställd på något skoj liksom.
    Tycker du är skitsnygg i frisyren iaf, men visst undrar man hur frisörerna bär sig åt egentligen=)?
    kram!

    SvaraRadera