Powered By Blogger

lördag 20 november 2010

Dagens på rymmen från dammråttor och stök…

Vilken tråkig dag, grått ute och städning inne. Eller det skulle varit städning men det har väl mest gått sisådär med det projektet. Tv är en betydligt roligare sysselsättning och dessutom tog vi en långvovvenad för att rymma undan dammråttor och stök… Syns inte, finns inte liksom…

Min stass of today syns knappt den heller för shit vad bilderna blev dåliga i det annalkande mörkret… Men jag prackar på er dem här ändå eftersom de är de enda jag har och nu är det mysdräkten som svassar runt med mig istället.



















Parka coat, grey
Scarf scarf, rose
Voile short dress, rose
vit underklänning från Joy
jeansleggings från Vila
svarta Primeboots

Matlagning står som nästa punkt på programmet, det blir en rätt med krabba som vi aldrig har gjort förut. Alltid kul att testa nytt även om våra spiskonster är hellre än bra. Fast det vi gör brukar ändå bli schysst för det mesta.
Har ju sett en hel hop av matlagningsserier på tv genom åren så en del har man nog trots allt snappat upp. Och lyckats förvandla till omedvetna kunskaper...

Hade det funnits lika många bra städprogram så hade jag kanske haft lite bättre flyt med den biten också… Fast imorgon, då ska fejas frenetiskt istället…
Ha en superbra lördagskväll. Syns vi inte mer idag så gör vi det imorgon. Kram!

15 kommentarer:

  1. HA en mysig lördagskväll!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Filippa: detsamma vännen! Och vilken superfin ny profilbild du har skaffat dig, snygging där! Kram!

    SvaraRadera
  3. japp, jag tog också med mig hunden ut på långpromenad och slapp på så sätt undan städningen! trevligt, men det trista är att då måste det göras imorgon istället. det som är bra är att då är maken hemma, hehe... han lyckas nämligen alltid hitta på nåt käckt att göra när jag bestämt att vi ska städa! Idag var han plötsligt tvungen att åka till stugan och ställa in något han glömt??!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag fullständigt älskade städprogrammet, hette det "Rent hus"? vansinnigt inspirerande, för att inte tala om programledarna.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Nena: haha, då sitter vi i exakt samma sits då. :o) Just nu känner jag att om jag städat idag så hade jag sluppit imorgon… men men den tiden den sorgen. ;o) Och vi har ju makarna som kan sättas i arbete också… hehe… ;o) Kram!

    Eva: jaaaa, den serien var ju helt underbar. Programledarna helt underbara och så skönt att se att det faktiskt finns folk som har det värre än en själv… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. hihi tackar! Fick ju slänga in en vinterbild nu ist ju!;)

    SvaraRadera
  7. Filippa: har funderat på att göra detsamma, känns ju lite malplacerat med en högsommarbild nu. Eller det känns jävligt jobbigt att se sommarbilder nu för det är mest fett deprimerande... :o) Yes, jag HATAR vinter. Kram igen!

    SvaraRadera
  8. Filippa... för tredje gången ;o): nu fick du mig att också byta bild. Inte den bästa men den får funka för nu. Eller? See you!

    SvaraRadera
  9. Å jag som åt en totalt smaklös Findus färdigrätt på jobb .... ah.. är ju urusel på kocking hehe
    Jag är nog i byn ( hehe) då efter tolv någongång , så jag hör av mej :-)
    Å du, Profilbilden är maffig !
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  10. Just ätit krabba här med..plus färska räkor o havskräftor. Så gott o slapp spisen dessutom. Varit på fastlandet, Ikea o EM-möbler stod på schemat. Skönt gå runt o titta o hitta dom där småsakerna man ofta tänker men sällan köper! Nu slappar vi bara o mår bra.
    Förstår mer än väl ni smet ut för slippa städningen..det finns ju så snällt kvar, haha. Skjuta upp sådana tråkiga saker är jag närmast expert på..
    Ha en sköön kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  11. Snygg profilbild, du har ny ser jag nu!!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Du är så FIN när du är ute på hundpromenad!!! Jag ser ut som värsta slusken med alla bajspåsar fladdrande överallt när jag går ut med mina vovvar...

    SvaraRadera
  13. Tack för pratstunden i går gumman! 2 timmar går fort;) Ha en kanon-söndag! Kram

    SvaraRadera
  14. Här hemma är det mannen som står för matlagningen för jag är usel på det. Eller ja, jag kan nog men tycker det är pest.
    Tvättar och städar mycket hellre... =)

    SvaraRadera
  15. Johanssonskan: Kanon! Jag drar från arbetsplatsen som Gud glömde vid 12! Kram!

    Annelie: haha… då är vi två experter inom det gebitet. ;o) Varit på fastlandet… jag saknar faktiskt att kunna säga så, saknar när jag bodde på Gotland. Kram!

    Casa del Caos: haha… du får skaffa en sån liten väska som jag har till bajspåsarna så slipper du flaxa runt med dem. ;o) Kram!

    Linda: tack som fan själv, alltid lika kul att prata med dig! 2 timmar, galet ´:o) Känns som att jag bara sluddrade en massa dynga… sorry… Kram!

    Helen: jag är typ lika kass på allt men ska man välja nåt, vilket man ju tvingas så är matlagning det roligaste. :o) Kram!

    SvaraRadera