Powered By Blogger

tisdag 9 november 2010

Gårdagens & jakt på den perfekta partnern

Jag känner mig som en riktigt övermogen pensionär nu för tiden. Som tvärslocknar en bra bit innan klockan hunnit slå 21. Så kvällsliga bloggenader och sena inlägg är bara att glömma. Därför blir det smått inaktuella eftersläntrare så här på morgonkvisten istället. Som nu, en gårdagens outfit:



















Disktrasan blev mer i min smak med vitt under. Sedan kanske Saraklänningen inte var det snyggaste att smälla ihop den med upptill, snarare rätt fult eftersom miss Sara stal lite för mycket rymd runt Dishens urringning. Så det får bli en underklänningsjakt i hopp om att hitta den perfekta partnern till dishen. Är det någon som sitter på tips så mottages dessa med största tacksamhet.

Jag har kommit av mig lite i projekt ta tag i mitt liv så jag tänkte återuppta den lilla sysslan idag.
Annars har jag ingen koll på hur dagen kommer att gestalta sig, vi får väl se.

Hoppas ni får en riktigt bra tisdag. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

7 kommentarer:

  1. Godmorgon hjärtat!
    Ha,då är vi två som slockar tidigt!!
    Jag har testat med Joy,s underklänningar (benvit o svart), standardunderklänningen bl.a. Uppriktigt kommer jag inte ihåg just vilket jag tyckt varit bäst. Du har ju en hel drös underklänningar..någon passar väl!? Vet att jag testat med helt andra också men som sagt nu är det hjärnsläpp på hög nivå..
    Nu skall jag ut snart i skitvädret, regnar på tvären, mysigt eller hur!?
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Var rädd om dig själv också och allt gott i ditt projekt.
    Jag tycker inte att det ser så konstigt ut, lite vintrigt sådär men det är ju vinter.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Det är väl härligt att dagen är helt öppen?
    Min är uppbokad av råplugg och möte på dotterns skola.
    Jag tycker du ser fantastiskt tjusig ut idag.

    SvaraRadera
  4. God morgon!! Jag tycker att du är jättefin idag ..eller igår var det :) Hoppas att din dag blir härlig!! Jag ska snart åka till jobbet..
    kramar

    SvaraRadera
  5. Kanske du kunde prova med en underklänning från Cream:
    http://www.cream-clothing.dk/cream-mitzy-underkjole-60967k.aspx
    Cream har en hel del fina underklänningar. Man kan justera axelbanden själv så att man kan dra den ner så att den inte kommer i konflikt med disktrasans fina urringning!!
    Lycka till!!
    Woophs... Glömde nästan att skriva att du är ursnygg i den där disktrasan!!
    Och du hjälpte mig att ta beslutet att behålla min lila Wigwam efter din bild i går... Tack!! Du var väldigt fin i den Wigwamen oxå och du fick den och se mer ut som en tunika som man kan använda till vardags - och det är det jag behöver!!!
    Kram.

    SvaraRadera
  6. Annelie: haha… ja men så är vi ju ganska duktiga på att kompensera det med att tassa runt här som två tossetanter i tidiga morgontimmen istället ;o)
    Jag har en underklänning från Joy, den var fin upptill men det blev konstigt nertill. Fast ska kolla om de har fler där, tack för tips hjärtat.
    Ja regn på tvären kan man verkligen vara ute, här ligger det snövibbar i luften. Vill inte ha det heller. :o( Hatar vinter! Kram!

    Eva: tyvärr kom projektet av sig lite i dag också men dan är ju inte slut så än är der inte kört… gäller ju att tänka positivt. :o) Ja tyvärr är det ju vinter… fnys… Kram!

    Helen: ja öppen men med en massa måsten, det svåra är att veta i vilken ände man ska börja… :o) Lycka till med plugg och möte! Kram!

    Chatarina: jo jag tyckte om dishen en hel massa nu när jag fick rätt färg under. Rätt som jag känner. Hoppas du haft en bra dag på jobbet. Kram!

    MollyB: tusen tack för tips! Ska kasta mig in och kolla på en gång. Vad kul att du behöll wigwamen, den är ju så himla fin. Och jag tycker absolut att den funkar till vardags, jag har ofta mina wigwams precis som tunika med jeans och stövlar till vardags. Trivs kanonbra i det, fint men ändå inte för fint. Kram!

    SvaraRadera
  7. Förstår att du somnar tidigt för jag ser på kommentarererna hos mig att du är vaken tidigt. Som jag :-) Somnade halv åtta i lördags...

    SvaraRadera