Powered By Blogger

onsdag 3 november 2010

Dagens – myrsteppar framåt & långt bort i stan

Jag har fortsatt på projekt ta tag i mitt liv idag. (Ni får veta tids nog, just nu vill jag ligga lågt med exakt vad det handlar om av rent verklighetstekniska skäl…) Men det har blivit ännu ett myrstepp framåt. Miljarder kvar känns det som men eftersom detta skulle vara min positiva vecka när det gäller det så fokuserar jag bara på det braiga just för tillfället. Och det gör jag klädd så här:


Emb bikette denim jacket, vintage denim
Scarf scarf, royal
Tutu T88, lite pink
Chrysalis minigown, dark indigo
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots
Freja phaléne i jeansjacka East Side

Det var riktigt schysst väder, lite sol bland allt det grå och till och med jeansjackstemperatur. Fast det var tidigare idag när jag var ute i min tjocka vinterjacka också. När jag plockade av den för vovvenad nyss så hade blåst, kyla och regn hunnit parkerat sig över stan. Typiskt eller hur?

Så nu blir det vinterjacka igen. För det har blivit dags att plocka upp ännu ett paket. I andra ändan av stan. Igen!!! Den här gången är det posten som skickat till en långt bort i förorten adress. Har faktiskt aldrig varit med om att de gjort det tidigare så det ska bli intressant att se om paketet verkligen är där… Återkommer med en rapport i fallet lite senare idag. Kram på er så länge!

3 kommentarer:

  1. Låter spännande med projekt "ta tag i livet". Faktiskt startade jag ett liknande på projekt igår. Ibland ska man se till att börja ta för sig och så får man se vart det leder. Framåt iallafall får man ju hoppas :)

    Tutu i rosa skulle jag gärna kunna tänka mig. Den ser jättefin ut på dig och din vovve är hur tuff som helst i sin outfit.

    Kram från V

    SvaraRadera
  2. Himmel vad söt Freja (o även matte..) är!! Man blir ju nästan kär i era hundar!!
    Du är supersnygg, undrar också hur jag skulle se ut i en rosa Tutu..
    Verkar som det är stoort projekt på gång..ta det vackert bara, småsmå steg!
    Spännande med paketet!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Viola: vad spännande att vi är inne på samma sak… ta för sig är så sjukt svårt tycker jag, men jag jobbar på det. Håller alla tummar och tassar vi har här i vårt lilla näste på att det går vägen för dig! Och mig ;o) Och du hade passat i en rosa Tutu, tänk bara på att den är sjukt stor i storlek, men det har jag för mig att du redan vet. KRAM!

    Annelie: tror minsann att du, mitt kära yrväder ;o) hade tagit dig alldeles kanoners ut i en rosa Tutu. :o) Uppskattar din omtanke – alltid! Och lovar att det handlar om minimala steg… du är ju lite insatt i mitt psykoliv ;o) så jag fattar din kommentar men tanten har lärt sig att för mycket straffar sig bara… :o) Inte illa va? KRAM älskade vän!

    SvaraRadera