Powered By Blogger

tisdag 16 november 2010

Dagens & på ett jäkla skithumör…



















Parker coat, chalk
Scarf scarf, royal
Art silk tunic, vintage chalk
Chrysalis minigown, cabaret
Jeans från Vero Moda
svarta Primeboots

En utevariant och en inomhusstass. Jag är på ett jäkla skithumör idag. Låg, deppig och allmänt stentrist. Känns som jag sitter fast medan nojjor och oro kryper sig på alltmer. Igen… Ja, ni hör ju själva. Att jag inte är det minsta trevligt sällskap just nu. Så därför skuttar jag ut härifrån snabbt igen innan jag hinner förpesta luften alltför mycket. :o) Om humörspendeln svänger uppåt igen så kommer jag troligast tillbaka innan dagen är slut. Kram på er!

11 kommentarer:

  1. Hej hjärtat!
    Har det varit trögt idag..?! Inte så konstigt isåfall..
    Idag har jag varit o klippt mig o gjort slingor, var hög tid. Såg ut som ett skogstroll! Uppklippt i nacken o tunnat ut en del så det inte ser ut som en mössa på skallen. Känns riktigt bra så långt.
    Avundsjuk på alla som lyckats bestämma vad dom vill ha från pre-spring, du är ju en av dom! Superfin tunika som du förbokat. Hoppas det finns kvar något till mig när jag kommer så långt..
    Ha en skön kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Annelie: hej vännen! Ja shit jag tror nästan att jag har hamnat i helvetet... och det har jag ju också på sätt och vis haha...
    Visst är det skönt att få fräscha till sig lite. Håret gör ju mer än man tror, säger jag som inte hann fixa mitt ett spår i morse, därav hjälmlooken... :o)
    Eller så beställer du tunikan från DeepFling nu (det finns en 2:a kvar...) för jag har inte sett den någon annanstans, hitintills visserligen men det är ju en färg som de flesta verkar dissa... som med Saraband i velvet... dumt nog! Och skulle du inte gilla den så lär det nog inte bli några problem att sälja den igen. Lockar jag dig in i fördärvet nu? Haha... vi är redan i fördärvet båda två... ;o) KRAMAR!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag älskar dina outfits och din blogg :o) En liten fråga bara...? Hur är art silk tunic i storleken? Om man är lite mittemellan två storlekar tar man en större eller mindre då?
    Den är underbart snygg!
    Ha det fint!
    Eva

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne!

    Det är väl inte så konstigt om det känns trögt och olustigt när du ska tillbaka in i det som inte var bra. Sedan tycker jag inte att du förpestar någon luft.
    Snygg är du i håret i vilket fall och snygga preklick har du gjort. Själv tyckte jag om väldigt mycket och har velat hit och dit men ett par små saker kommer att hitta hit.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. JAA..det gör du!! Haha.. Problemet är ju att jag inte fattar hur man gör..??? Ska man skicka ett mail till dom separat också eller..!? Inte lätt för tanter det här inte..hrmm.
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Hej du snygga.
    Idag har jag också förstått storheten i art silk tunicen. Har ju sett dig på bild o tyckt den var fin. Såg Go´kväll i SVT1 o programledaren hade den i röd och OJ när man ser den i rörelse. OHLALA!!! Så snygg!

    SvaraRadera
  7. en stor kram!! Hoppas du mår bättre snart!=)

    SvaraRadera
  8. Både du och vovvan är ju supersnygga i dag! Hoppas innerligt att din morgondag blir bättre än den här:) Stor kram!

    SvaraRadera
  9. Scary att läsa något som man själv kunnat skriva...jag var där för ett år sedan (med jobb och skit och elände) och kände det så om du beskriver det. Som kvicksand ungefär. Men jag hoppas (tror, vet) att du kan ta dig ur det, hitta ett annat jobb, byta arbetsuppgifter eller what ever). Nu har det löst sig, men jag får ont i magen bara jag tänker på det. Ta hand om dig! Och du, du skrev att resan till Kap Verde var/är osäker...vadfalls?? Skulle nog du behöver mer än någonsin:)

    SvaraRadera
  10. Eva J: Art tunic är vid i sig. Det som däremot kan ställa till det är överärmarna för där är den ganska trång. Så det hänger helt på dem. Har du lite grövre överarmar ta en större. Jag har min normala storlek, 2 i den och ärmarna är liksom lite precis på håret om man säger så. Och jag har inte speciellt kraftiga överarmar. Hoppas att jag kunnat vara till någon hjälp. Lycka till och jag håller tummarna att du slår till på en som blir bra. Den ÄR verkligen underbar. Kram!

    Mollymatronan: ja det är en enda jävla soppa. Kan berätta mer för dig en annan dag. Glad att du kom ur skiten, jag vet ju liksom hur det är… :o( Kram!

    Till er andra: sorry att ni bara får en gruppkram… ligger så mycket back i svarandet så jag hinner liksom inte riktigt… :o(...

    SvaraRadera
  11. Tack Josanne för hjälpen! Det är hopplöst, när man inte kan prova innan. Där jag bor finns det bara en butik som säljer OM och de har inte jättestort sortiment precis.

    Ha en fin dag!
    Eva

    SvaraRadera