Powered By Blogger

fredag 5 november 2010

Dagens med provning & magsjuk vovve

När jag, allt som oftast, klipper till med två fotoflugor på smällen så brukar det betyda hundpromenad och dagens i ett gemensamt bylte. Idag gjorde jag det på ett annat sätt. Innan ni hetsar upp er över att få se något kul så måste jag utbringa en varning, om att det är lika trist som vanligt…

Och nog ändå lite tråkigare ändå… för dagens koncept mixar inget mer spännande än outfit och provning i ett. Det föll sig nämligen så att innehållet i mitt senaste paket, det från igår, fick agera en av dagens Mollysar:



















The kofta = the nykomling
Light cotton embroided - 327, dark blue
Chrysalis minigown, dark indigo
Jeans från Gina Tricot

Jag har inte den minsta aning om vad koftan heter. Den kommer i alla fall från höstkollektionen 2008 eftersom den har Maestress Selectif-loggan på ena ärmen, men där tar mina kunskaper tvärslut. Någon som vet namnet på den? Och någon som har en produktbild på den? Hade blivit überglad och evigt tacksam om ni har lust att skeppa över det till mig i så fall. :o)

Och nix, jag är inte gravid. Bara tjock. Och det i en något för stor kofta dessutom...

För övrigt så har min dag mest handlat om sjuk hund. Igen. :o( Rejält magsjuk hund, en helt deckad sådan. För när hon till och med gick med på det här…


… att låta en katt ligga tryckt intill henne i mitt knä så vet man att det inte är ett helt normalfriskt tillstånd för fröken Kattkiller. Att dessutom la katt Smilla var märkbart bekymrad över henne fick matte att freaka ut och koppla på sin värsta orosnojja ännu mer. Allt annat sköts på framtiden för att säkra Ajax överlevnad… Just nu känns läget nedstämt och medtaget men stabilt, jag har dock konstant övervakning på lilla vovve, som sover för tillfället.

Önskar alla en kanonbra fredagskväll. Kanske ses vi senare idag, annars imorgon. Var rädd om er själva och varandra! Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Jag har mailat produktbilden till dig!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fin du var i den! Snyggt med blåa 327;an under. (ska sälja min lilla samling 6 ev.7 ihelgen tänkte jag, plus lite annat..)
    När du skrev färgglad kofta tänkte jag först på Inka long cardigan men kom sedan tänka på den här! Namnet har jag helt glömt nu, får se om minnet återkommer. Trött o seg i både knoppen o kroppen.
    Ha en skön kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Love the kofta!
    Usch vad jobbigt med stackars Ajax:( Hoppas att hon kryar på sig snabbt! Nä, nu ska jag värma lite saffrans-glögg och titta på Idol:) Kram gumman!
    (Du var saknad i går)

    SvaraRadera
  4. Snygg kofta. Hur går det för lilla hunden? Hoppas hon mår bättre så du inte behöver bekymra dig.
    Ha en trevlig kväll.. nu är det snart Jay.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Märkligt hur djur känner på sig och vet när det inte står bra till. Hoppas att allt ordnar upp sig för lilla Ajax. Otto hälsar med en slick på nosen.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Christina: tusen tusen tack underbara! Evig tacksam var det så det är bara att hojta om jag kan stå till tjänst för dig med något. Kram!

    Annelie: hmmm… sälja 327:or… du råkar inte ha en röd i storlek 2? Du får väldans gärna maila och berätta innan du kastar ut på Tradera om du vill och orkar… ;o) Kram!

    Linda: tack för omtanke om vovvis, hon verkar tack och lov bättre idag. Jag köpte hem sådan där saffrans-glögg i veckan, så nedrans snygg flaska så jag kunde inte låta bli :o) Har inte testat den än, kanske får göra det idag. Kram!

    Hilde: jo hon verkar må bättre idag, skönt! Tack söta för din omtanke. Kram!

    Eva: Ottos lilla slick hjälpte till att mota iväg sjukeriet, hon verkar må bättre idag så hon hälsar och tackar så mycket för er omtanke. Jag tackar också såklart. Tack!

    SvaraRadera