Powered By Blogger

söndag 28 november 2010

Dagens & illegala städare sökes

“Är det något speciellt du vill att vi ska göra idag, så här på sjuårsdagen och allt liksom?”, frågade jag mr Make tidigare idag. Svaret kom blixtsnabbt. ”Ja, åka båt”, svarade han. Och eftersom han 1 är mr Make som stått ut med psykopatlightfru i en smärre evighet och 2 är min största Mollysponsor, så why not… Båt det blev. Med lite verklighetsflykt i form av räkmackor, ett glas vin, godisshopping i överdrivna massor inför Kap Verde och den här dagens outfit:




































CC jacket, almost black
Scarf scarf, rose
Art silk tunic, velvet
Chrysalis minigown, lite indigo
Jaquard sleevewarmers, dark grey
Jeans från Vero Moda
svarta “fett uttjatade” Primeboots

Nu är vi hemma i realiteten, som skriker städning, igen. Och därför undrar jag om det är någon som har ett gäng illegala städare att hyra ut ett par timmar? Jag kan peka på vad som måste göras… så hjälper jag ju till på ett hörn ändå…

Take care vänner och hoppas ni får en riktigt bra kväll! Massa adventskramar!

7 kommentarer:

  1. ~Nämen rara du, skymtar inte mitt öga ett liiitet leende i dagens bilder :) Kan det vara för att det bara...ju...är er ....HAPPY DAY :) GRATTIS på Dagen den stora :)

    Kraaamen :)

    pssst...
    ~ Å om du hittar städhjälp...Hojta till om du hittar ngn som gillar att packa upp de sista flyttlådorna för nu har jag verkligen abstinens bara jag närmar mej en låda...

    SvaraRadera
  2. Låter som ni haft en underbar dag-det var ni värda!! O så snygg du är i din nya frisyr!kramis

    SvaraRadera
  3. Hahaha, vilken skön kommentar jag fick ;-) men då är vi ju två "halvpsykon" då ;-) jag kan komma och städa!! jag är en jävel på att städa ska du veta ;-)
    Kraaaam!

    SvaraRadera
  4. Ni ser ju ut att vara gjorda för varandra. Grattis till både dig och din man idag. Vilket stiligt par ni är! Hoppas ni fick en mysig båttur. Man ska inte underskatta fina husdjur som dammråttor, Josanne. De är de enda djuren som kommer in i detta hus. Våra barn (Hugo & Hanna) är inte lika nöjda med val av husdjur... vad jag försöker säga är att ni ska strunta i att städa en dag som denna och låt dammråttorna fira den stora dagen med er. Du ser piggare och gladare ut på samtliga bilder sedan den dagen du sa upp dig på jobbet. Hoppas energin kommer tillbaka! Keep shining! Kram L8

    SvaraRadera
  5. Ursnygg! Skulle också gärna slippa städningen! Vårat bullbak gick åt helvete. Bulljävlarna jäste inte som dom skulle så nu står vi här med ett gäng betong-klumpar. Det får man för att man gör till sig;) Kram stumpan, löv u tooo!

    SvaraRadera
  6. Mycket snygg kombo!
    Nä, här finns inga städare, men jag undrar om jag inte skulle önska mig det av tomten... Kan de även ta hand om tvätt så är jag nöjd!

    SvaraRadera
  7. Lite Odd: haha… ett litet leende, ja det var absolut inte meningen ;o) Lovar att vidarebefordra städarna till dig, måste bara hitta dem först… Kram!

    Filippa: kramar snyggovännen!

    Peggy: jag tyckte att jag kanske lät skitfull när jag läste igenom vad jag skrivit (men det var jag inte) Bra du fattade och inte fick stalkervibbar… för det fick du inte hoppas jag. :o) Kram!

    L8: haha… vi har ju både hundar och kattor och man tycker ju att de b orde kunna sanera bland dammråttorna när de ändå bara går hemma och dräller hela dagarna. Men icke. Kul att du tycker att jag ser bättre ut sen jag sa upp mig. Känner mig bättre. Tack söta! Kram!

    Linda: fy fan vad taskigt! Jadu göra sig till ska man tydligen skita i. Jag kom aldrig i närheten av något billbak igår, kanske lika bra det med tanke på era cemetklumpar. Kram!

    Casa del Caos: tack! Och hmmm… där hade du det, önska av tomrten kanske kan vara rätt väg att gå. :o) Kram!

    SvaraRadera