Powered By Blogger

onsdag 3 november 2010

Pakethämtningen som blev en nostalgitripp

På med vinterjackan för att knalla iväg i regnet och hämta paket långt bort i förorten. Jag hade knappt hunnit mer än 10 meter förrän solen tittar fram. Najs! Så jag tog en omväg när stegen styrde hemåt igen.
Det blev lite av en nostalgitripp när jag gick förbi ställen där jag bott förut och snurrade runt på en av de platser på jorden som jag finner mest rogivande och samtidigt i högsta grad inspirerande; kyrkogården. Där gjorde jag en Lingonberrie och okynnesfotograferade. :o) Som en tok. Tänker inte tråka er med alla bilder jag tog, det känns liksom som att det får räcka med de här:




































Paketemballaget omslöt min Annie Oakley strap dress, lilac, som jag skrev om precis efter att jag hade klickat hem den i inlägget här. Jag så mycket love it! Den hänger på paradplats här nu och väntar på att jag ska föreviga den på bild. Fast det får bli imorgon.
För jag ska faktiskt ut och valsa i verkligheten en gång till idag. Med mr Make och vänner. Alldeles snart. Det kan hända att jag tittar in här ikväll igen om jag hinner innan jag slocknar, jag är ju liksom inte så van att fara som en skottspole med eld i baken, längre. :o) Ni får ha en bra kväll! Sköt om er! Kram!

5 kommentarer:

  1. Så fint! Fina bilder, fina färger och fina du!!! Längtar tills på måndag då vi kanske ses?? Hoppas du får en fin kväll med vänner!
    KRAMAR!

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder! Ser fram emot bilder på Annie, och dig så klart:) Ha en fin kväll.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder!! Ser fram emot att få se bild på klänningen på. :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Lingonberrie: och nu när jag är i gång så kommer det garanterat att bli mer okynnesknäppande, så skyll dig själv för att du myntade begreppet… ;o) Hopas hoppas du kommer på måndag! Längtar och saknar dig vännen! KRAM!

    Hilde& Jeanette: förhoppningsvis kan jag matcha Annie imorgon. Snygg klänning, skabbig tant.. hmmm… men lovar att göra så gått jag kan ;o) KRAM!

    SvaraRadera
  5. Fina bilder, även jag gillar stämningen på kyrkogårdar. Besöker dom gärna för att se och för stunds kontemplation. Även på resor inom och utanför sverige besöker jag gärna begravningsplatser och kyrkogårdar. Det är också rogivande att vandra runt på främmande gator när jag kommer till nya platser. Söka ta in vad det är för ställe jag kommit till.

    Hu, vilket konstigt inlägg men du kan ju alltid radera det.
    Fin är du i alla fall:)/K

    SvaraRadera