Powered By Blogger

torsdag 8 november 2012

Dagens – inte långvarig men vantekaniner istället


Blus – Odd Molly Truelove blouse, dark indigo, kofta – Odd Molly Pointers short cardigan, black, jeans – Please, bälte – Cowboybelts, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey.

Dagens stass. Fast den blev inte speciellt långvarig. För jag har mest sett ut som Noima katt idag. Och då pratar vi en stil och ett läge som såhär:


För som om inte förkylningen skulle vara fullt tillräcklig att behöva hysa i kroppen så trillade det även in ett sjuhelsikes illamående hux flux. Och så blir det mera gnäll på henne tänker ni kanske nu… Men jag tänkte hoppa över det faktiskt. Fast jag har funderat lite över ordet, fenomenet. Gnäll. 
Måste det vara gnäll bara för att det inte är tjohejiga lyckoutrop som förmedlas? Måste det vara gnäll bara för att någon tar upp något negativt. För det är ofta så vi kategoriserar. Jag tycker inte det. Så länge det håller sig till att vara konstaterande av fakta och inte en halv novell med frossande i självömkande… Vad tycker ni? 
I vilket fall så tror jag att det heter något i stil med att inget negativt som inte för något positivt med sig. Och det kan nog stämma, för bara för att jag intog sängläge en stund idag så fick jag chansen att lära mig att göra sådana här:


Vantekaniner. Tack vare tv i sovrummet, tack vare Äntligen hemma. Tack vare illamående. Inte så illa ändå… :o) Kram på er för nu. Take care därute!

4 kommentarer:

  1. i så fall är min blogg en gnällblogg. hahaha!

    SvaraRadera
  2. Nej, jag tycker inte det är gnäll. Jag tycker om när folk är ärliga och skriver som det är. Rosa fluffigt finns det nog av där ute, och jag måste säga att jag tycker det är konstigt att folk orkar att läsa sådant som uppenbarligen är en positiv mask. Oftast är det de överhysteriska feel good bloggarna som har mest läsare, och jag är dum och inte kan förstå varför.
    Jag tycker du ska börja tillverka vetekaniner. De är hur söta som helst.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh vad jag håller med Hilde! Avskyr också sånt där rosa fluff. Vem fan har det sådär hela tiden? Kram på er båda!

    SvaraRadera
  4. Nej det är inte gnäll.
    Gnäll tycker jag är när man beklagar sig över sånt man inte ens funderar på att göra nånting åt eller ta ansvar för. Helst ska nån annan göra det. Då blir det lite tröttsamt onekligen. =)

    SvaraRadera