Powered By Blogger

lördag 10 november 2012

Trippel i provning av Odd Molly vinter 2012

Riktigt taskigt ljus, ruggigt nära-döden-ledsen mobilkamera. Ni har hört det förr, eller hur? Och jag skyller skitkvaliteten på dagens provbilder på exakt detsamma. Min mini-provning av Odd Molly vinter 2012. Genomförd på Åhlens i Malmö.


Rupicola cardigan, pink 2299:- Storlek 1.



Rupicola jumper, pink 1799:- Storlek 1.


Achuar short cardigan, dark grey 1499:- Storlek 1.

Achuaren var lite sticksig. Det var inte Rupicolorna. Gemensamt för alla tre är dock att ingen av dem lyckades kvala in på min önskelista. Kanske för att en annan Molly hade hårdockuperat mitt habegär. Egotrip sbort wrap cardigan. Som jag i och med lite Traderasålda plagg hade bestämt mig för att ha med mig hem idag. Men! I vilken färg… Vilket jag i värsta veleriet även kastade ut som fråga till er igår… TackTack som fan för responsen!!! 
Fortsatte dock vela, så när båda fanns på Åhlens tog jag chansen att prova dem för att kunna jämföra och ta en sista funderare innan shopsingen av en av dem på Folk. Svammel, svammel… Så här såg de i alla fall ut på mig:



Och det blev? Den orange. Eller silky pink som den heter. Slutavgörandet stod Helen för, som med ärlighet fick mig att se att den faktiskt funkar bäst färgmässigt på mig. Så Tack som fan för det vännen! 

Ni som sett förrförra inlägget med shoppingpåsen kanske undrar vad som mer fanns däri, för det fanns en sak till. Men den håller jag på till imorgon ;o) Tjing!

6 kommentarer:

  1. Rätt val! Jag tycker inte att den gröna färgen i den andra är snygg. K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det var faktiskt mycket just den där gröna färgen som gjorde att jag inte slog till på den direkt. Synd för de andra färgerna är superfina tycker jag. Kram!

      Radera
  2. Ändå ser typ den första tröjan snyggare ut på dina bilder än IRL. =)
    Fast nä den föll inte mig i smaken heller, fast den är jättemjuk.

    Brutal ärlighet funkar bäst. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brutalärlighet ÄR bäst! Alltid! :o) Kram!

      Radera
  3. Åhh grymt fin! Vill ha vill ha vill ha. Stamp stamp! :p Ha en fin dag i mörker och dimma. Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är ju det! Superglad att jag fick sålt så jag fick råd att köpa den, äntligen eftersom jag velat ha en sån kofta sedan jag provade en första gången. Kram!

      Radera