Powered By Blogger

måndag 19 november 2012

Och snacka om en hel hop grymma recept dessutom

Eftersom jag känner att jag är lite i tipsartagen ikväll så kan jag inte låta bli att ge er en vink om en tidning som jag sprang på och släpade med mig hem förra veckan. En jultidning! Joråsåatt, jag tar mitt mission att försöka gilla julen på det allra största av allvar minsann… allt för att ligga i lite god dager hos den relativt kräsna och framförallt expertinsatta fröken Julpresident… Fast nu var det tidningstipsande det skulle handla om, och inte vilken tidning som helst utan en som uteslutande innehåller mer eller mindre hårt julanknutna recept:




Och snacka om en hel hop grymma recept dessutom! Eller vad sägs om till exempel tiramisu med rom och pepparkakor, kryddig blåbärsglögg, vört med julmust och kvarg eller lakritsknäck. Eller kanske pepparkakscheesecake med ädelost, laxtartar, snittar på kavring med prästostkräm och räkor, mascarponeglass med marängtäcke… Halleluja liksom! 
Nu får ni ju lite betänka att jag är novis på det här med julerier, eller julidiotier om ni föredrar den benämningen, så det kan ju vara så att jag är den enda i landet att bli begeistrad av dessa rätter. Ni kanske redan sitter inne på alla recepten. Om inte så finns "Julens mat" på Ica, det är de som gett ut den dessutom. Och det kanske bästa av allt: tidningen är gratis! Tack & hej för idag! Kärlek & Respekt!

8 kommentarer:

  1. Åhåhåhååå jag får ju nästan en liten matogasm där. Så gott allting såg ut.
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Samma här, jag har fasen väntat hela kvällen på detta inläggt!!! Klem och jag ska fixa den snabbt som attan. Kommer att ha lite glöggtillställning och en del av dem kanske skulle fungera...;)

    SvaraRadera
  3. och tydligen blev jag så exalterad att jag inte kan stava ordentligt

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Gratis är ju alltid trevligt och jag som var på ICA idag och missade den där.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Fjantblogger har bestämt att jag måste ha en kod via sms för att kommentera så nej jag blir sååå trött. =)
    Men jag lever via sms och mail - om man vill.

    SvaraRadera
  6. Både lät o såg gott ut! Ska be maken ta med en sådan hem idag, alltid kul o få lite inspiration. Advent närmar sig i rasande fart o jag har ännu inte sett en enda julsak..det du!
    Var rädd om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tack för påminnelsen - hade jag så klart redan glömt ;)
    Kram snygging!

    SvaraRadera
  8. Hoppas nu att ni inte tycker det är urgamla skräprecept, typ... och att ni därför känner att jag lurat er... jag har ju extremt dålig julkoll... :o) Kram!

    SvaraRadera