Powered By Blogger

söndag 18 november 2012

Som om inte ni struntar i det liksom


Det blev fisk till middag. Vit sådan, med ris och en obskyr mängd purjolök. Och en rejäl skvätt mjöl- och mjölksås på det. Som kanske synes… Fast det var fullkornsris och purjolök är ju med i grönsaksfamiljen så med andra ord en klart godkänd supé ur nyttighetssynpunkt. Typ. Som om inte ni struntar i det liksom, vad jag har käkat... Eller att jag fick lite dåligt samvetespanik över min slapphet så jag var tvungen att ge mig på att skrubba golv mitt under matlagningssejouren. Eller att det alltid dyker upp märkliga ting i kylen efter att mr Make har varit på shoppingutflykt till Ica. Som det jag hittade där nu ikväll…


… päron, hallon, citron och morot. Låter som juice tillverkad på fyllan av ett gäng bönder med för mycket gamla grödor i gömmorna. Så den var såklart tvungen att provas. Och vad säger man, kanske att den först smakade hallon och sedan morot. Typ. Passar helt klart under kategorin märklig. Tycker jag... Som om inte ni struntar i det liksom. Eller att jag kalasar på Ritterchoklad, slurpar julkaffe och klappar Ajax hund på magen just nu. Eller att jag inte kan sova och det är därför jag klottrar menlösheter här just nu… Som om inte ni struntar i det liksom… Tjing!

5 kommentarer:

  1. Först såg jag bara päron/ hallon. Det hade ju räckt bra och förmodligen smakat gott också... Måste gå och lägga mig, men helt uppspeedad efter Uffe :( Nåja, gör väl ett försök då... Klem

    SvaraRadera
  2. Älskar purjolök ka man liksom inte få för mycket av kram Diana

    SvaraRadera
  3. Jag struntar i a f inte i det. Fick ju precis bästa middagstipset till ikväll. :) Såg ju jättegott ut...purjolök är ju sååå himla gott...Men däremot den där juicen verkar lite märklig. Antagligen säljer den på att folk tycker den verkar fullproppad med nyttigheter. :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. TACK fick just middagstips till ikväll, det såg ju super gott ut=)))
    Är väldigt svag för juice med hallon i så denna måste nog testas....
    Hoppas att du får en bra vecka<3<3<3 (jag lever fortfarande på träffen från förra veckan...)

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  5. Gissar det är fler med mig som uppskattar olika former av middagstips! Det som känns uttjatat av den ena, är kanske helt nytt för den andra. Funderar lite halvhjärtat på vad vi skall ha idag, vad jag orkar efter läkarbesök vill säga.
    Så roligt ni verkar ha haft i lördags, ni tjejmaffian! Vi avnjöt en av makens helt makalöst goda fisksoppa med gott bröd till, såg en viss likhet på era foton.
    Hoppas det är något riktigt positivt på gång, dvs B som du försökte dig på igårkväll!
    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera