Powered By Blogger

tisdag 13 november 2012

Return of Bambi - tisdag by Instagram

Bambi har sett alltmer slokörad ut på sistone så jag kände att det var lite läge att återuppväcka honom på inläggsfronten. Och sedan gick det automatiskt, med små bildmässiga nerstickare av min dag. Fast de är inte många. Och definitivt inte bra. Men vad gör man inte för att återfå ett kitschigt stenrådjur vid gott mod.





Efter tre veckor med förkylningsskit i kroppen, som nu äntligen verkar vara på väg att ge upp, återförenades jag med ett av mina absoluta favoritpass idag. Fast shit vad jag har tacklat av och tappat, både i kondition och styrka under den här tiden… Men jag ska nog lyckas jaga ikapp formen vad det lider, får jag bara bort de sista resterna av basillusker så jäklar :o) 
Stadsutebilderna finns det inte så mycket kul att säga om så istället över till vovvarna som blev duschade idag. Inte helt populärt att vi utsätter dem för denna brutala tortyr så för att slippa tappa favoritpoäng blev de fjäskbelönade under dagens Icabesök. Eller om det är jag som ska smygäta likdelar under kvällen här… det vet man aldrig riktigt… ;o) Vad man, eller i alla fall jag vet är att den där godispåsen inte kommer att väga i närheten av lika mycket innan kvällen är över. Färga håret överlämnar jag dock till någon av de kommande dagarna. Nu däremot; dags för matlagning. Hoppas ni har en bra kväll därute. Peace out!

4 kommentarer:

  1. Skrev på instagram men gör det här med. ;) Vad sägs om en fika efter jobb på torsdag? Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter kanonbra! Tror jag, för lite beror på vilken tid vi pratar om? Kram!

      Radera
  2. Haha ( förlåt att jag skrattar ) men hon ser verkligen slokörad ut :)) Skönt att du mår bättre! Kramar

    SvaraRadera
  3. Skönt det har blivit bättre så du känner dig piggare! Nu vänder det skall du se, hoppas jag!
    Tyckte det vände rätt bra för mig förra veckan men yrseln bl à är ju kvar, svimmade o slog i revbenen så förmodligen lyckades jag knäcka ett i fallet, naturligtvis..det är ju jag!! Sedan åkte jag på nässelfeber i två dygn på det, blev sååå lycklig att även det drabbade mig just då, haha.. Nu ligger jag rätt så lågt kan jag lova men anser mig bättre idag (än så länge..) trots allt!
    Håller tummarna din onsdag blir en superdag,..eller nästan åtminstone!
    Kram

    SvaraRadera