Powered By Blogger

tisdag 27 november 2012

Dagens – som visst glömde en viktig aspekt

Kände att jag skulle nyttja ert tips och börja plocka fram en stass kvällen innan den ska användas. Även om jag är en sådan som i princip alltid går på känsla och humör och därför oftast ändrar mig om jag gjort upp klädplaner i förväg. Men ett försök är ju aldrig fel och eftersom det kändes som ett ytterst smart sätt att spara tid så tänkte jag till igårkväll. Vilket jag var otroligt nöjd med i morse. 
Det var bara det att jag visst glömde en viktig aspekt. För när jag skulle kasta på mig de tilltänkta klädtrasorna i morse, i sista allra sekund givetvis, så insåg jag att tänka inte riktigt räcker, plaggen ska ju helst även plockas fram på kvällen. För att spara in den där värdefulla tiden. Och givetvis hittade jag inte hälften av det planerade i panikstressen så det fick bli en megaspontan stass i alla fall. Den här: 


Stickad tunika – Odd Molly Crochet frill dress, dark berry, underklänning – Odd Molly Rock-a-fellow silk slip dress, dark rose, jeans – Please, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2, halsband Uno de 50. 

Ja den funkade ju ypperligt den också, om jag får säga det själv… Inte för att det är så förbaskat viktigt vad jag har på mig bara för att jag ska uppenbara mig i skolan men jag är sådär löjlig att jag mår lite bättre och är nog lite gladare också när jag har på mig stassar jag trivs i. Så för det egna välbefinnandet är det trots allt viktigt för mig, hur patetiskt och ytligt det än må låta i andras öron… :o) 

Men shit vad trött man, eller åtminstone jag, blir av att använda hjärnan så där mycket och intensivt som jag gjort de här två dagarna. Är ju inte direkt van, jag skyller på det i alla fall och tröstar mig med att jag snart är invand i de nya rutinerna, men just idag, just nu, är jag helt klart sänggåendefärdig så det bara skriker om det vid det här laget. Så det får bli så. Och de där adventspresenterna som jag har att dela ut och tänkte presentera för er nu ikväll får tyvärr vänta ett dygn ungefär… Ses imorgon om ni har tid och lust. Kram, Kärlek & Respekt!

8 kommentarer:

  1. Jäklar vad snygg den där Crochetsaken är! Jag är totalt oinspirerad just nu och tar bara första bästa trasa......Kram

    SvaraRadera
  2. Så snygg du är! Jag måste också börja med taktiken att välja ut stass på kvällen. Snart är jag inte på jobbet förrän framåt morgonfikat... Kram

    SvaraRadera
  3. Du lyckades riktigt bra med att rafsa fram något i all hast! Mycket snyggt!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Verkligen fin stass du trots allt fick till! :) Och ja jag verkligen fysisgt lägger fram kläderna som när mamma gjorde det till en som barn. ;) Ska jag börja välja där på morgonen är det kört. Får bara panik och tycker att jag får gå naken till jobb. :p

    Ha en fin dag och så ses vi i mogron. Då vill jag höra allt om din vecka i skolan. Kramis

    SvaraRadera
  5. Wow - klockren 10:a Josanne!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Väldigt snyggt om jag får säga mitt.
    Vilket jag ju gör. =)

    SvaraRadera
  7. Hej,
    Vilka kläder man bär sänder ut signaler vem man är! Att bry sig om vad man har på sig, visar att man är en person som just BRYR SIG! Att bry sig är väl ändå viktigt..sedan kan ju det vara olika saker. Att bara bry sig om sitt utseende är naturligtvis inte bra..men att vilja vara fin är att visa respekt för sig själv och andra. Om du bryr dig om det ena, så blir också det andra viktigt..tex att göra ett bra arbete/studera/träna eller vad det nu är man gör.. :) Det är vad jag tror!

    mvh Y

    SvaraRadera