Powered By Blogger

torsdag 8 november 2012

Vilket såklart chockade en snobbshopsare som mig

Jag brukar alltid kasta de där katalogerna, ogenombläddrade. Men! När jag låg platt i bädden, mådde illa och hade stentrist så tittade jag genom den som damp in med posten idag. Det skulle jag nog aldrig gjort för halleluja vilka habegär det dolde sig mellan pärmarna i den då. Speciellt en svart kofta som blingar friskt med hjälp av ett överdåd av paljetter och en svart liten enkel blåsa. Dessa här:


Och de var långt ifrån de enda godbitarna. Hittade typ något på varje sida i den där katalogen. Från HM. Vilket såklart chockade en snobbshopsare som mig… ;o) Min erfarenhet säger dock att plaggen från de jag kallar budgetkedjorna sällan är lika fina i verkligheten som i deras reklam och kataloger… Och tyvärr är HM som i butiker man kan besöka mest ett psykedeliskt mischmach där man inte hittar något, för jag skulle vilja röja loss i provrummet med en hel del av sakerna från katalogen… Kanske att jag dopar mig med en vinare, eller två, och vågar mig in där en dag i alla fall… Vi får se… Någon av er som vet om deras webutbud ens brukar finnas i butikerna? Jag tänker att det nog borde vara så... Och därmed var det slut på menlösheterna från mig för denna dag. Tjing på er!

8 kommentarer:

  1. Den där blingkoftan fick jag syn på idag med :) Fast på weben kom något erbjudande på 20% men så började jag vela mellan svart och silver och fick total beslutsångest så det bidde inget. Och tur var väl det. Passformen brukar vara helt kass. Iaf de gånger jag testat. Men, men... den var fin på bild :) Kram

    SvaraRadera
  2. SNÄLLA, dopa dig med en vinare och gå till H&M och prova!!! Snääääääääälla som mina barn säger! Skulle gärna bli med, både på vindricka och provande:) Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Först och fräst så största tacken för din värme och omtanke, du ska veta att det betyder så mycket. Jag blir varm när jag ser Ajax och Freja och tänker att de är nog lite Ottos bästa flicksötisar.
    Visst blingbling kan man köpa billigt tycker jag och det där såg fint ut men jag och HM är inte riktigt för varandra eller nåt.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  4. Jag vill ju gärna tro att webbutbudet finns i butik, men jag har inte kollat efter det på väldigt, väldigt länge. Klem

    SvaraRadera
  5. Snälla låt mig få följa med dit. I tanken iallafall så har vi lite skoj där... :)
    Kramis och krya nu på dig för 17sigen.
    <3<3<3

    SvaraRadera
  6. Jag hänger på men gärna Champagne;)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Det kommer först på webben och lite senare till butik... Jag har storhandlat på H@M den här hösten, tokmycket snyggt tycker jag och priserna passar en viktpendlare som jag!
    Stor kram

    SvaraRadera
  8. Hejsan!
    Vad är en snobbshoppsare?
    Mvh Anna

    SvaraRadera