Powered By Blogger

söndag 25 november 2012

Om att ha en (utökad) firardag – del 3

Firandet igår stannade inte riktigt vid båtturen. Men resten fastnade inte på bild, ingen förlust i sig då det inte var så mycket märkvärdigare än att mr Make fixade till sin galet goda svamprisotto. Till det lax och ännu mera rödvin. Tanken var att toppa med efterrätt men när jag läste i receptet att den skulle stå i kylen i minst fem timmar innan den var glufsbar så sköt jag snabbt upp det projektet. Till idag. För att få en utökad firardag så att säga… Ett ganska smart drag om jag får säga det själv… :o) och ett drag som innebär att det blir efterrättsfix här alldeles strax.


Tiramisu med rom och pepparkakor från Icas recepttidning som jag tipsade om häromdagen. Jag och bakerier är väl inte de bästa kompisar så vi får väl se hur det blir… Fast säger man egentligen baka om efterrätter av det här slaget?... Oavsett så lutar det åt en sväng på julmarknad medan tiramisum vilar upp sig i kylen. Kan ju vara lite firarfeeling över att få känna julstämning också. När man nu kämpar för att gilla den där högtiden… Vad ska ni göra idag? Peace out för nu!

4 kommentarer:

  1. Tiramisu! Fy fan vad gott! Jag har gjort dagens träningspass och nu leker vi i garaget:) Annars blir det nog inte många knop gjorda.....Kram

    SvaraRadera
  2. Tiramisu är ju gaaaalet gott - världsklass. Här ska också gås på julmarknad bara tvätten behagar bli klar.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. så otippat (not) att det blev båttur. Jag ska bli fin i håret och sen se Världens Snabbaste Allsång. Klem

    SvaraRadera
  4. Här regnar det och är halv storm så julskyltning går bort.
    Har istället blivit blöt av att bada hund. =)

    Ska bli kul att höra hur gott det blev; för det blir det alldeles säkert.

    SvaraRadera