Powered By Blogger

söndag 18 november 2012


Och mitt i en massa skratt och allmänna galenskaper blev det så mat. Och inte vilken mat som helst utan...



... världens godaste fisksoppegyta. Stylad och receptmanipulerad av Lingon. En jättegryta som fem megaglufsande damer senare plötsligt var helt tom. 


Fast trots en sprängfull mage hade jag sinnesnärvaro nog till att egotrippa lite mer...


... dock fattade jag inte att man inte behöver se surast ut i universum bara för att man är i färd med att fastna på bild. Tur det finns de som ser betydligt gladare och trevligare ut i kameraknäpparstunder:



Jordklotets skummaste fåtölj blev provad av Flipfloppan. Men inte speciellt länge för inte en chans att hon fick slockna när hon hade med sig supernajsiga hallonpajer i bagaget. 




Ja de fick vara med gånger tre för de gjorde sig definitivt förtjänta av en multiexponering. Och från efterrätt tog vi sedan det logiska steget över till Mollymärkta klänningar. Med en frågesport där vi fick gissa vilken klänning Lingon ville se på vem. Två av de rätta svaren avslöjas här: 




Nu har jag ju då inte koll på vad de där dressarna heter men absolut klockrent utvalt av stylisten, som därpå bjöd på tonsäker livemusik. 


Så mycket bättre än den som vi, ganska besviket, därefter tog oss an via tv-programmet med just det namnet. Fast godiset var desto bättre. 



Och därefter rullade vi skånebebodda oss ut genomdörren och hem till våra respektive boningar. En dag till ända. En drygt sju timmar lång påhälsning i Lingonhooden som kändes som en tiondel så kort. Varför ska tiden alltid gå så vansinnigt racerfort när man har som roligast?... Men dock en dag att leva lycklig på länge länge... Tjing för nu!

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar kväll ni haft och vilka bra bilder du bjuder på från er kväll!
    Kram

    SvaraRadera