Powered By Blogger

tisdag 27 november 2012

Om man nu plötsligt ska komma till insikt...

... med att man bara precis måste ha och behöver ett kalenderljus, eller datumljus eller vad de nu kallas... så hade det ju varit ganska bra om man gjorde det medan tid fanns att jaga rätt på ett. Men nu råkade jag komma på det igårkväll. Vilket är något sent då jag vill kunna börja elda på det om fyra dagar. Eller allra senast fyra dagar eftersom det alltid är skoj att fuska lite i förväg... :o) 
Så! Jag vill hitta ett idag. Webbutiker går bort eftersom jag troligast inte hinner få det senaste fredag i så fall. Och jag hinner inte riktigt fara stans alla butiker runt för att lokalisera ett. 
Så! Är det någon av er som vet var det finns irl? Helst ett lite tjockare då de smala = mindre stabilitet = katter tippar omkull och sätter fyr på boningen i ett nafs. Det behöver inte vara lika fint som det Flipfloppan kommit över men minst lika kraftigt: 


Bilden har jag olovandes stulit hos ovan nämnda dam

Ja lite allmän sådan panik över livets största viktigheter är vad som snurrar i min skalle just nu. Helt ofattbart vad den där idiotin att börja gilla jul ställer till med... Fast nu: till skolan. Med dagens stass som blev ett ofrivilligt panikval, lutar åt att ni får den storyn här lite senare. Och så ska jag leka adventstomte och ge er chans att kamma hem lite saker. Fast det dröjer till ikväll... Så to be continued... Kram!

4 kommentarer:

  1. Mitt från Åhléns är smalt..men kanske hade de ett tjockare också!?
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Åhlens brukar ju ha massor sånt. Men jag lovar att du överlever utan med;) Kram!

    SvaraRadera
  3. Det på bilden var ju världens coolaste!
    Såna har jag aldrig sett men vill ha. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag har köpt det på Illum Bolighus- Emporia

      Radera