Powered By Blogger

torsdag 29 november 2012

Dagens – som har varit på dejt med fin bloggvän

Vi inledde med en stadspowerwalk. Som i att vi bara knallade på och hux flux upptäckte att vi hade forcerad nästintill hela citykärnan. Så då stannade vi för julspan i två butiker. Sälvklart knäppte jag bilder men eftersom jag inte hunnit gå igenom dem än så får de bli ett fall för senare inlägg... Span slukar energi så vi begav oss till en av mina favoritrestauranger, den med italienskt på menyn. 


Och med vi menar jag mig själv och...


... kamrat och numera "nästan grannen" Sanna


Vin, mat och en hel del avhandlande om livet i smått och stort och ur lite diverse vinklar och vrår så kände vi oss ändå inte riktigt hemåtgående. Så vi begav oss...


... till HM. Där vi härjade runt ganska friskt bland plagg och pinaler. Och...


... fick även lite testat. För en mjukfodrad långmunkis, vem kan motstå att provrumskonfrontera en sådan liksom... 


... och vi kunde inte heller låta bli att förundras över rena rama fyndpriserna på hur mycket som helst. Vi pratar 2-pack med tjocka strumpbyxor för 30 riksdaler, en hel hop med stickade tröjor till 50% rabatt och nagellack för 10:-. Till exempel. Fast efter ett tag tröttnade vi på att dreggla över prislappar och skiftade lokal till...


... Espresso House. Tomtelatte och pepparkaksmuffins var visserligen väldigt frestande men det var dessa attiraljer som hamnade på vårt bord till slut: 


Nästan samma färgskala i alla fall. Och där fortsatte vi babbla till klockan plötsligt befann sig nära 20-slaget. Och vi drog oss mot varsin boning. Jag definitivt med en hel hop av nyladdad energi innanför stassen. Som by the way har varit denna: 


Svart kavaj - Forever 21 Zippered blazer, linne - Odd Molly Rib jersey tank, pink, jeans - Please, pjux - Jeffrey Campbell Brit 2, två halsband med döskallar - Rock by Sweden, handledsvärmare - Aguarana sleeve warmer, dark grey. 

Och eftersom jag har snäppet mindre än sju timmar tillgodo innan klockan ringer för uppstigning så blir det sängdax på stört nu. Så god natt och tack för idag!

2 kommentarer:

  1. Jag fastnade alltså trost allt.:p Tack igen för en trevlig kväll! :) Kramis

    SvaraRadera
  2. Den tröjan på HM har jag varit nära att beställa från deras webbutik flera gånger men tvekar på storlek. Så tacksam om du kan hjälpa mig! Jag är en normal Medium. Tack! Ha en bra dag! Tina

    SvaraRadera