Powered By Blogger

måndag 26 november 2012

En bloggaward har landat

Jag blev så glad, för jag har fått en award! Av supercoola Tina i Danmark. Upptäckte hennes blogg alldleles nyss, vilket var en riktigt positiv överraskning. Hon har en häftig stil med Mollysar i fokus. Så kika gärna in till henne. Med awarden följer två uppgifter. Att skicka den vidare och att svara på några frågor. Jag tar mitt svarsdravvel först:



Drömresa: det måste bli en jordenruntresa. För det finns så otroligt många platser jag skulle vilja besöka. Som till exempel Indien och New York, Australien, de flesta länderna i Sydamerika och Afrika, Kambodja, Vietnam, Borneo. Kazakstan, Italien, Litauen… Jag skulle vilja åka tillbaka till Dahab på Sinaihalvön, kryssa runt bland Europas huvudstäder och ö-luffa i Grekland… Skulle jag fått chansen skulle jag kort sagt vilja besöka vartenda land i världen… 

Favoritsysselsättning: jag gillar omväxling så en mix av att umgås med vänner, träna, blogga, fika, titta på tv, laga mat, festa och gå på konserter, även om jag gör de där två sistnämnda sakerna alldeles för sällan i dagsläget. 

Hur ofta är du på Facebook: jag klarar inte riktigt av Facebook, för mycket lyckolullare som borde tagga ner och folk från forntiden som jag känner mig fett stalkad av så jag klickar mig i princip aldrig in där. Vilket inte är riktigt sant för ungefär en gång i veckan kikar jag in på sidan som våra hundars uppfödare har. Och som bara är för oss som köpt hund av henne. Kul att följa vovvarnas släktingar och se bilder på världens finaste hundras :o) 

Vad önskar du dig till jul: ett jobb, för det är det jag önskar mig mest av allt hela tiden. 

Favoritmat på julbordet: eftersom jag inte äter kött så går mycket bort. Men å andra sidan är jag ganska förtjust i sill och lax så det får nog stå som favoriter. 

Drömyrke: hmmm… har ju haft mitt drömjobb redan. Nu är jag mest ute efter en arbetsplats att trivas på, både vad gäller arbetsuppgifter och arbetskamrater. Men en liten dröm att syssla med, fast bara på halvtid då jag tycker det är stentråkigt med ensamjobb i längden, är att skriva böcker. Har ett par elt skilda idéer om vad de skulle handla om i så fall… 

Favorittidning: läser inte så mycket tidningar längre, annat var det under min fotoera för ett gäng år sedan då jag storkonsumerade modetidningar från världens alla hörn. Nu tycker jag att den sortens tidningar är ganska enkelriktade och därmed tråkiga. Fast det var inte svar på frågan… Svaret får bli tatueringstidningar eftersom det är de jag läser mest och helst just nu. 

Favoritdesigner: Lars Wallin. En sådan där liten hemlig dröm jag har är att en gång i livet få bära en av hans ståtliga festblåsor. Det under någonslags fabulous lyxtillställning. 

Vad gör dig glad på en måndag: när jag har något meningsfullt på schemat. Vilket jag har ett tag nu då jag började skolan just denna måndag (i fall ni mot all förmodan har missat mitt tjat om det… :o)).

Vad driver dig till att skriva blogg varje dag: det är inget jag tänker på, jag bara gör. Har man inte längre någon tidning att klottra full med text så får man ju ta det som står till buds för att kunna terra andra med sina bokstavskombinationer… Liksom :o) 

Jag vill skicka awarden vidare till tre tjejer som jag gillar väldigt mycket eftersom de ger mig bra vibbar, de verkar otroligt ärliga och förbenat härliga. Och de är: 

Och det var alles från mig för den här gången. Så tack och peace out för idag!

5 kommentarer:

  1. Mycket bra val då dessa tre inte syns lika mycket som er andra! Kul att få veta mer om dom också!
    Pia

    SvaraRadera
  2. ..Får jag vara så fräck att fråga..varför arbetar inte du ihop med din make och får lön? Det känns ju trots alls som om du "är utan jobb" men jobbet finns????precis där du är??? - vill inte maken - eller vill inte du arbeta ihop??? Jag kan garantera att ert partnerskap i yrkesfrågor skulle matcha perfekt!!!???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Öööö? Hur kan du garantera det anonym?
      Och till dig Josanne rekommenderar jag denna bloggräknare så du kan följa alla galningar som häckar här:

      http://statcounter.com/

      Radera
  3. Tack snälla! Jag knåpar på mina frågor :-) Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack söta fina du :-) jag ska ta mig an frågorna i morgon efter jobbet...är lite för trött idag...
    Kramar!

    SvaraRadera