Powered By Blogger

torsdag 15 november 2012

Dagens – som överdrev plåtandet för att få med två saker

Hur svårt ska det vara att visa två saker samtidigt, dagens stass och nya hårfärgen? Superenkelt hade ni fått till svar om ni hade frågat mig innan jag försökte. Nu, med facit i hand, idiotsvårt! Vilket har en hel del med alla illasinnade lysrör och lampor att göra. För jag försökte nämligen få till mitt multitaskande på stora köpcentrat. Och trots en hel hop av försök, i diverse speglar, nästan alla jag såg, så blev det inte ett skit bättre än så här:



Orange blus – Spira Lou lace, (den vita spetssaken jag har på mig på en av bilderna är en jag provade på Indiska), kavaj – Forever 21 Zippered blazer, black, mörka jeans – Please, pjux – Neosens, bälte – Cowboybelt, döskallehalsband – Rock by Sweden, jacka – Odd Molly parker coat, chalk, sjal – Odd Molly Cascais sjal, multi, handledsvärnare – Odd Molly .Aguarana sleeve warmer, dark grey. 

Japp ett riktigt race i egotrippande… sorry för det… men jag kunde inte välja mellan dåliga och sämre bilder. Hårfärgen är brun med lite skiftningar i rött. Även om min tanke först var att jag skulle fixa till håret i en lite ljusare nyans så tror jag att jag blev rätt nöjd med den här färgen. Eller ser jag för hård ut i nyllet?... Vad tycker ni?... Och luggen, japp den är tillklippt. Av mig själv. I ett litet anfall av småpanik sådär… Så kan det bli... Och på tal om köpcentra förresten så figurerar Lars Wallin där, men mer om det lite senare. Peace out för nu. Kärlek & Respekt!

8 kommentarer:

  1. Färgen ser fin ut! Inte alls för hård, vad jag kan se. Snygg dagens, den där spira-blusen är fin! Kram

    SvaraRadera
  2. <3
    Jag tycker färgen ser jättefin ut.
    kramar

    SvaraRadera
  3. Fin blus! färgen var också fin i håret. kram Nilla

    SvaraRadera
  4. Jättesnygg färg i håret!
    Kram V

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Fin!!! Älskar din kavaj :)Undrar om dina Please; kan du avslöja storleken?Jag har 2 par färglada i xxs men dem är lite olika i storleken.Vill köpa i jeanstyg ("riktiga" jenas)men har inte möjlighet att testa; i butik i Krstd o annan i en by fanns bara M.Som bredast i höfter är 92.
    Kram, Magdalena

    SvaraRadera
  6. Färgen ser jättefin ut tycker jag.
    Inte helt olik min faktiskt. =)

    SvaraRadera
  7. Godmorgon!
    Så snyggt det blev m färgningen! Tycker inte alls du ser hård ut, utan passar dig helt enkelt!
    Vågat o färga själv hemma sådär, det skulle jag nog inte ge mig på..feg som jag är. Tur det finns frisörer säger jag.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Blev ju snygg färg. Blir lite sugen själv faktiskt.

    SvaraRadera