Powered By Blogger

torsdag 15 november 2012

Lars Wallin figurerar på stora köpcentrat…

… strax utanför byn där jag bor. Dels genom att han, som det står på en lapp ”gör en inspirerande tolkning av utbudet i Väla centrums butiker”. Jag glömde att skriva upp vad det är för plagg, lite korkat kanske men så här ser det ut i alla fall:




Dels finns en liten klick av hans egna skapelser i en glasmonter. Som bland annat hyser dessa helt oemotståndliga att-dö-för-kreationer:


Nummer 2: swarovskibroderad paljettklänning. Gjordes till en välgörenhetsvisning på Operaterassen till förmån för ”min stora dag”. Har även burits av Petra Mede (Guldknappen 2011) och Molly Zandén (i samband med återlanseringen av couturen på NK 2012). 
Nummer 3: leopardmönstrad chiffon- och sidenduchesseklänning med swarovskibroderier. Har bland annat burits av Emma Wiklund (Guldknappen 2009) och Tilde de Paula ( Polarprize 2012).


Dubbelsidig paljettstretchklänning. Gjordes till Petra Mede för Guldbaggegalan 2011. Har bland annat även burits av Camilla Läckberg (filmfestivalen i Cannes 2012), Natasha Bedingfield (reportage i tidningen Kungligt 2012) och LaGayla Frasier (Marianne och Sigvard Bernadotte Art Award 2012).


Couturepäls av mink, räv och get. Gjordes till öppningen av Copenhagen Fashion Week i samarbete med Copenhagen Fur 2011.

Det där med att-dö-för kan ni stryka vad gäller den sista. Det är tillräckligt många som har tvingats dö för den redan...  tyvärr... :o( Och med det sagt och stassarna visade tar jag härmed adjö för idag. Ses imorgon?... Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Kan inte annat än att hålla med när det gäller det sista plagget, tillräckligt många har dött redan.
    Trist nog verkar päls vara på väg att accepteras igen.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  2. Jaaa vi ses i dag - ska ladda m rejäl lunch så att Mr Make slipper göra sockervatten åt mig den här gången :D
    KRAM

    SvaraRadera